Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tedavisi sırasında 1 tane bile olsa sigara içen vermı ?
teşekkürler arkadaşlar paylaşımlarınız için. Edish çok geçmiş olsun . Ama ben kimyasal gebeliğe sigaranın sebep olduğunu düşünmüyorum .Kalıtesiz yumurta ve rahime tutunmayı engellediği kesin . x bahar , tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı , analı babalı büyütmeği nasip etsin. heja , tebrikler.Benim durumun seninle aynı şu an günde 7-8 adet içiyorum malesef .içtikçe vicdan azabı çekiyorum çünkü hamile kalabilme ihtimalimi düşürdüğümün ve emeklerimin boşa gidebileceğinin farkındayım ama sigara içmemek çok zor benim için 15 yıldır içiyorum ve inan her akşam bırakıp her sabah başlıyorum . içmediğim zaman da yaşadığım stres çok büyük . ve sonuçta stresde tedavinin en büyük düşmanlarından . Bana biraz embriyoloğum moral verdi açıkçası dediği ' sen ...... boşver stres çok önemli seni bu kadar sıkınıya sokuyorsa 5 taneye kadar iç merak etme ' dedi. içtiğim içinde stresliyim, içmediğim zamanda.Allah benimde yüzümü senin gibi güldürür inşallah eylül08 Malesef sigara yumurta kalıtesini bozduğu gibi rahime tutunmasını da engelliyor.