Merhaba arkadaşlar daha dün ilaca başladım ve o kadar hevesliydim ki sigara benim için bitmiştir dedim birkaç kere eşimin sigarasından çektim malum sinir yapıyor arada hadi 3 5 çekmekten birşey olmaz transfere kadar iyice kesmiş olurum dedim18 senedir içen biri olarak bu vesileyle bırakacağım diyordum dün geceyi çok zor geçirdim sersem gibiydim ilaçlar çok ağır geldi baş ağrısı baş dönmesi gerginlik hafif karın ağrıları.. bugün reglinde etkisi vardır tabi barut gibiydim çok ağresif ve değişik ruh hallerindeydim babamla tartıştım mesela gereksiz yere yükseldim sonra oturdum ağladım ama normal bir ağlama değil kriz şeklinde sanki çevremdeki herkes beni kırmış kızdırmış gibi herkesin herşeyi battı gün boyu 1 tane içeyim 2 tane içeyim derken eni konu sigara da içtim bugün.. yinede ruh halim düzelmedi aynı şekilde devam etti, süreci nasıl yöneteceğimi bilmiyorum bu durum herkeste mi oldu ben mi bu kadar duygusal zorluk yaşıyorum? Özellikle sigara içenler ve bu süreçte bırakanlar bu kadar sinir bozukluğuyla nasıl zaptettiniz kendinizi?