tedaviyemi ihtiyacim var acaba? fikirlerqinize ihtiyacim var:((

hayalim60

arzum rabbimde...
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
188
0
66
İstanbul
Herkese selamlar nerden basliyimki anlatmaya bugun cok doluyum ben...18yillik evliyim uc cocuk annesiyim bnm derdim esim...zaten hic iyi anlasamayan bir cifttik son bir iki senedlrde artik iyice kotuye gidiyo evliligimiz iki ay once benden bi karar vermemi istedi ya onun istedigi gibi olup ona itaat edip oturucakmisim yada ayrilmaya hazimis bana ayri bir ev acicakmis omrunun sonuna kadarda bakarmis cunku bkadar yil sonra herseyi bi kenara birakip baba evine donmeyecegimi biliyor.bunun aciklamasinida sen yaparsin artik herkese demisti ama ben cesareqt edemedim en kucugum bir yasinda hersey bi yana biliyorum aladcagim tepkileri herkes bana yuklenecek esim her sekilde kendini hakli cikarmayi iyi becerir bende hep zirlarim.cunku cok agir konusur daha dun aksam haddini bil herseyime karisamassin sn dedi o benim ablam diye kesktirip atiyo bu arada burasi aile binasi elti gorumce kv kp coluk cocuk hep ayni binadayiz.okadar zorki gencken katlaniyodum herseye ama artik olmuyo olan biten kumpazlari gormezden gelemiyorum.kizlar esim bana diyoki senin tedaviye ihtiyacin var ilac kullanman lazim ama kkesinlikle ilac istemiyorum artik zamaninda kullanmistim adimm deliyye cikmis haberim yok biliyorum herseyi cok takiyorum mukemmelliyetciyim.ben kimseyi kirmamak icin arkamdan neler donuyo neyse ben bugun yazmakla bitiremem on sekiz yil neler yasandi simdi ben boyleyim bana biseyler soyleyin basta esimi ve cevremdekileri umursamadan nasil yasayabilirim cok gergin ve tahammulsuzum kendimide cocuklarimida mahvediyorum degismem lazimmm suan daha fazla yyazamiyorum. Sorularinizoldukca. Yazarim a.e.o.:50:

Yazdiklarinizi okuyunca annem geldi aklıma sizin gibi annemde kv elti görümce yani bermuda seytan üçgeni içinde kaldı senelerce. Babam sürekli annemi ailesine karşı ezdi sonundada ailesinden kazığı yedi oturdu. Size tavsiyem taşının o binadan yoksa huzuru bulamazsiniz ne kadar uzak o kadar iyi olursunuz.

herşeyi takıyorum , mükemmelliyetçiyim demişsiniz acaba bu durummu kendinizde sorun olduğu düşüncesine düşürdü sizi, belki de yaşadıklarınızın sonucu bazı şeyler birikti o yüzden böylesiniz ama işte erkekler yapar eder kadın sinir hastası olur sonra adam hastasın sen der çeker gider klasik hikaye, birde bir yaşındaymış en ufak çocuğunuz, benden büyüksünüz size akıl vermek gibi olmasın ama 18 yıllık evliliğinizde bazı şeyleri takmamayı öğrenebilseydiniz keşke hastalık sahibi olmazdınız ama en azından şimdi kafanızı başka şeylere verseniz eğer kızınıza bakabilecek birisi varsa emanet edip güzel hobiler olabilir, kurslara katılsanız, kendinize zaman ayırıp kafanızı dağıtsanız...

Sorunuza cevap olarak şunu söylemek istiyorum eşiniz sizin tedavi gormenize karar verebilecek bir meslekle mı ugrasiyor? Kendisi psikolog mu? Değilse buna ne o ne biz karar verebiliriz bunun cevabı sizde destek alma kararı sizin çünkü.

benı anlayıp cevapladıgınız ıcın cok saolun esım burda tasınmayı asla dusunmuyo benı bosar genede tasınmaz cok degısık bı ınsan sabıt fıkırlı arastırdım bunun gıbılere narsıst denırmıs.sadece onun bıldıgı onun soledıgı dogrudur ve o kadarda laf ebesıdır.dayagı yoktur ama dılıyle dover bunu herkesde bılır kendı aılesı bıle cekınırler ondan herkesı lafıyla sozuyle kırar gecer.oyle bunaldımkı ne yapacagımı bılmıyorum aılem uzakta kımseye bısey anlatamıyorum herkes hasta bnm yuzumden bısey olur buyuklere dıye korkuyorum.esım psıkolog felan degıl sadece cok bılmıs herseyın ıyısını o bılıyo sanıyo kesınlıkle kendısınde hata gorup bı cozum yolu bulalım demedı bugune kadar hep ben takıntılıyım sınırlıyım gergınım ona gore her kavganın sebebı bnm.17 yasımda evlendım bugune o kadar sey yasattıkı bana ben sımdı boyleysem keyfımden degılyanı artık hersey rayına oturdu evlılıgımızın tadını cıkaralım derken sımdıde ben cok hassalastım herseyı ırdeler oldum eskıden yasananları unutamaz oldum kurslara gıdıyım dıyorum bebek var bırakacak kımse yok kv kurs ıcın cocuk bakmaz bana nerde onlarda o anlayıs kızlar uyutmadan sersemlestırmeden kullanabılecegım bı ılac varmı acaba rahat olmak ıstıyorum evı ısı gucu onu bunu kımseyı dusunmek ıstemıyorum artıkk kendım ıcın yasamak ıstıyorum artık adet donmelerımde ıyıce kotulesıyorum o doneme gırdıgım zaman felan kullansam mesela dıyorum sarı kantaron lavanta otu aldım ıcıyorum ama pek faydasını goremedım

eşiniz size, 'tedavi olman lazım' diyor,
madem öyle tedavilik bi durumunuz varmış,
neden evlenmiş sizinle?
babanızın evinden hasta mı gelmişsiniz, tövbe tövbe..
sizde diyemediniz mi, 'ben tedavilik değildim, evlendikten sonra oldum' diye..
böyle tipler adamı hasta eder, ondan sonrada sen hastasın derler..

kadınlar, babalarının evinde el bebek gül bebek yaşarlar,
kocalarının evinde köle isaura misali..
babaevindeki rahatı ve huzuru sağlayamayan EZİK erkekte,
kadını sinir hastası eder, sonra kabahati kadında bulur..

çok bilen ama hiçbirşey bilemeyen, kompleksli insanlara bir örnek eşiniz..

eşiniz tam dayaklık, çok sinir oldum..
tahammül sınırlarını zorlayan bir tip..

Yollayın gitsin..
ONA HAYATTA KİMSE TAHAMMÜL EDEMEZ ZATEN..

Dönüp dolaşıp sizin kapınıza kul köle olarak gelecek..

ÇEKTİRME VE HASTA ETME SIRASI SİZE GELMİŞ OLACAK..

eşiniz size, 'tedavi olman lazım' diyor,
madem öyle tedavilik bi durumunuz varmış,
neden evlenmiş sizinle?
babanızın evinden hasta mı gelmişsiniz, tövbe tövbe..
sizde diyemediniz mi, 'ben tedavilik değildim, evlendikten sonra oldum' diye..
böyle tipler adamı hasta eder, ondan sonrada sen hastasın derler..

kadınlar, babalarının evinde el bebek gül bebek yaşarlar,
kocalarının evinde köle isaura misali..
babaevindeki rahatı ve huzuru sağlayamayan EZİK erkekte,
kadını sinir hastası eder, sonra kabahati kadında bulur..

çok bilen ama hiçbirşey bilemeyen, kompleksli insanlara bir örnek eşiniz..

eşiniz tam dayaklık, çok sinir oldum..
tahammül sınırlarını zorlayan bir tip..

Yollayın gitsin..
ONA HAYATTA KİMSE TAHAMMÜL EDEMEZ ZATEN..

Dönüp dolaşıp sizin kapınıza kul köle olarak gelecek..

ÇEKTİRME VE HASTA ETME SIRASI SİZE GELMİŞ OLACAK..

ne guzel yazmıssın cnm duygularıma tercuman olmussun...aynen dediğin gibi oldu 17 yasında gencliğimin en güzel çağında evlendım...okadar saf o kadar masummuşumki hep derdi ben senin saflıgını sevdım .eeeeeeeee ne oldu sessizliğimden herkes faydalandı tabi istedikleri gibi şelillendirdiler önceleri sonra bnm karakterim oturmaya baslayınca olan biteni farketmeye basladım tabı artık bende baslaşmıştım konuşmaya dırdıra ilk önce kaldıramadı bu durumu değişik tepkiler verirdi hep.şimdide ben böyle tahammülsüz sinirli bi tip oldum cıktım.hiç bişey beni mutlu etmiyo su hayatta sırf cocuklarım için varım dün akşam gittim oturdum ilaç dolabının karsısına düşündüm düşündüm elim gitmedi bi türlü...neler gecti aklımdan en çokta bir yasındaki bebeğim ...boşanmak cok zor helede bu saatten sonra çok emek verdim ben bu evliliğe eski sevdiğiyle görüşmelerinemi sustum bekledim birsürü kız arkadaslarınamı halada mevcutlar hergün bitane daha ekleniyo astım bunu ne yaparsa yapsın ben sadece biraz saygı istiyorum eleştirilmeden bigün geçirmek bu kadar fedakarlığıma ragmen birazcık takdir bekliyorum ama bunları görmediğim gibi iki cümle kurdurmuyo adam bana hemen kendini savunmaya geçiyo neyse çenem düştü gene anlattıkça anlatıyorum bunları bi okusa ne olur kimbilir allah korusun...

Küçük yaşta evlenmişsin,gözünü onunla açmışsın.Başka türlü bir hayat düşünemiyorsun.
Ama başka türlü yaşamak senin de hakkın.
Eşin zaten ayrı ev açarım,sana bakarım demiş.Neden bu teklifi değerlendirmiyorsun ?
Sanırım işin içinde aldatma(lar) da var.Üzerine ailesinin kahrını çekiyorsun.
Ne için,kim için ? Seviyor seviliyor olsan neyse ama değer görmüyormuşsun.

Evet gençken sabır daha çok oluyor,belki geçer,belki hatam var deniyor.
Ama yaşla birlikte sabır tükeniyor.Birikimler çoğaldıkça,daha çok kin duyuluyor.
Hiçbir zaman geç değil.Bundan 10-20 sene sonra da bugünlerin için keşke o zaman ayrılsaydım diyeceksin.

Karar veremiyorsan,doktor teklifini değerlendir derim.
Bırak seni psikoloğa götürsün.Terapi sana iyi gelecek ve kendin için ne istediğin konusunda karar vermene yardımcı olacaktır.

hayatın zor aile apartmanı kaynana elti falan
bir de eşinin herşeyi ben biliirm tavırları eklenince ister istemez bunalmışsın
senin yerinde kim olsa bunalır.
boşanamam dioyrsan çocuklarının geleceğinden başka bir şeyi takmayıp yoluna devam edeceksin.
kocana da ses çıkartmaycaksın. çünkü ses çıkartdığın zaman boşanmayla tehtit ediyor. sen de boşanmak istemiyorsun.
peki tam olarak ne istiyorsun. gelecekten neler bekliyorsun?

hayatın zor aile apartmanı kaynana elti falan
bir de eşinin herşeyi ben biliirm tavırları eklenince ister istemez bunalmışsın
senin yerinde kim olsa bunalır.
boşanamam dioyrsan çocuklarının geleceğinden başka bir şeyi takmayıp yoluna devam edeceksin.
kocana da ses çıkartmaycaksın. çünkü ses çıkartdığın zaman boşanmayla tehtit ediyor. sen de boşanmak istemiyorsun.
peki tam olarak ne istiyorsun. gelecekten neler bekliyorsun?

cnm ben ne istiyorum hiçbişeyi takmadan bugunlerin geçmesini istiyorumm.çocuklar kücük okulları var onlar biraz yol alsın en kücük biraz daha büyüsün bırakıp çalışabilecek durumda oluyum en azından birde suan kimsenin karsısına çıkıpta kendimi ifade etmeye bile mecalim yok inanın çünkü bizimkilerde onunkilerde boşanıcam diyin ce aldatıldınmı açmısın açıktamısın kocan karıya kızamı gidiyo kumarmı oynuyo vs. bunun gibi sorunlar onlar için boşanma kararı alabilirsin anlamına geliyo.psikolojim çok zayıf kaldırabileceğimi mucadele edebileceğimi zannetmiyorum çocuklar beni çok yoruyolar.surda iki dakka oturup yazıyorum şuan neler oluyo etrafımda bi görseniz.bedenen zaten o kadar yorgunumki bide üstüne huzursuzluk mahvediyo beniii...

ne guzel yazmıssın cnm duygularıma tercuman olmussun...aynen dediğin gibi oldu 17 yasında gencliğimin en güzel çağında evlendım...okadar saf o kadar masummuşumki hep derdi ben senin saflıgını sevdım .eeeeeeeee ne oldu sessizliğimden herkes faydalandı tabi istedikleri gibi şelillendirdiler önceleri sonra bnm karakterim oturmaya baslayınca olan biteni farketmeye basladım tabı artık bende baslaşmıştım konuşmaya dırdıra ilk önce kaldıramadı bu durumu değişik tepkiler verirdi hep.şimdide ben böyle tahammülsüz sinirli bi tip oldum cıktım.hiç bişey beni mutlu etmiyo su hayatta sırf cocuklarım için varım dün akşam gittim oturdum ilaç dolabının karsısına düşündüm düşündüm elim gitmedi bi türlü...neler gecti aklımdan en çokta bir yasındaki bebeğim ...boşanmak cok zor helede bu saatten sonra çok emek verdim ben bu evliliğe eski sevdiğiyle görüşmelerinemi sustum bekledim birsürü kız arkadaslarınamı halada mevcutlar

estağfirullah, ne demek çenem düştü,
tabiki konuşacaksınız..
en iyi terapi yöntemidir konuşmak ve yazmak..
kk kadınları sizi sonuna kadar dinler, eminim..

boşanmayla tehdit ediyor, fakat siz boşanamıyorsanız,
o vakit ondan fazla bişey beklemeyin..
takdirmiş, fikir alışverişiymiş,
sohbet, muhabbet beklemeyin ondan..
hem aldatmışta, tam bir müsvette yani (kusuruma bakmayın)..
çaresizliği sezmiş, zalim insan modeli eşiniz..
3 tane yavrunuz var, bence o şahsa hiiiç ihtiyacınız yok..
çocuklarınız yeter size..

bende sizin eşiniz gibi çok bilmiş ezik bir insanla 15 sene evli kaldım..
sırf merhamet duygusuyla 15 sene adam etmeye çalıştım..
yok değişmiyorlar bu komplexliler..
ben hasta oldum..o düzelmedi..
yani boşuna uğraşmayın değişir diye..

boşanmak istemiyorsanız,
o adamı hayatınızın merkezine bir daha asla almayın..
ondan maddiyat hariç hiç birşey beklemeyin..
onun insan dahi olmadığını,
bir hiç olduğunu siz bilin yeter; ta ki şartlarınızı kendi lehinize
çevirene kadar..

doktorlar uyku yapmayan ilaç veriyor,
bi görünün dr.a isterseniz..
kim ne derse desin, sağlığınza bakın

saolasın cnm ya gerçekten buraya yazsammı yazmasammı düşündüm ve yazdım çünkü bnmki ajan gibidir eğer istesin yazışmalarımı bile kontrol eder zamanında kardeşime yapmıştı çekindim bu yüzden ama yazmak çok iyi geldi biliyomusun rahatladım sabah çok kötüydüm sorumluluklarım olmasa hiç yataktan cıkmıyıcam kimseyi görmek istemiyodum. büyük kızım okuldan geldi onada anlattım akşam gene kavga ettiğimizi kızımda aynı sen gibi dedi.takma anne o değişmez diyo değiştiremessin diyo yarım gün evde kızım kursa felan bakıcam ben bakarım anne kardesime dedi cnm bnm.kızım 17 yasında o benim herşeyim bu adamın yüzünden hep mutsuzum çocuklarımlada ilgilenemiyorumm..

Herkese selamlar nerden basliyimki anlatmaya bugun cok doluyum ben...18yillik evliyim uc cocuk annesiyim bnm derdim esim...zaten hic iyi anlasamayan bir cifttik son bir iki senedlrde artik iyice kotuye gidiyo evliligimiz iki ay once benden bi karar vermemi istedi ya onun istedigi gibi olup ona itaat edip oturucakmisim yada ayrilmaya hazimis bana ayri bir ev acicakmis omrunun sonuna kadarda bakarmis cunku bkadar yil sonra herseyi bi kenara birakip baba evine donmeyecegimi biliyor.bunun aciklamasinida sen yaparsin artik herkese demisti ama ben cesareqt edemedim en kucugum bir yasinda hersey bi yana biliyorum aladcagim tepkileri herkes bana yuklenecek esim her sekilde kendini hakli cikarmayi iyi becerir bende hep zirlarim.cunku cok agir konusur daha dun aksam haddini bil herseyime karisamassin sn dedi o benim ablam diye kesktirip atiyo bu arada burasi aile binasi elti gorumce kv kp coluk cocuk hep ayni binadayiz.okadar zorki gencken katlaniyodum herseye ama artik olmuyo olan biten kumpazlari gormezden gelemiyorum.kizlar esim bana diyoki senin tedaviye ihtiyacin var ilac kullanman lazim ama kkesinlikle ilac istemiyorum artik zamaninda kullanmistim adimm deliyye cikmis haberim yok biliyorum herseyi cok takiyorum mukemmelliyetciyim.ben kimseyi kirmamak icin arkamdan neler donuyo neyse ben bugun yazmakla bitiremem on sekiz yil neler yasandi simdi ben boyleyim bana biseyler soyleyin basta esimi ve cevremdekileri umursamadan nasil yasayabilirim cok gergin ve tahammulsuzum kendimide cocuklarimida mahvediyorum degismem lazimmm suan daha fazla yyazamiyorum. Sorularinizoldukca. Yazarim a.e.o.:50:

ne yazıkkı erkekler önce ınsanı delırtırler so nra sucu sana atarlar aile partmanında 18 yıl yasamanın bır bedelı canım bu evet tedavı ol bencede kesınlıkle ıhtıyacın vardır herkese sölemek zorunda degılsın tedavı oldugunu

cnm ben ne istiyorum hiçbişeyi takmadan bugunlerin geçmesini istiyorumm.çocuklar kücük okulları var onlar biraz yol alsın en kücük biraz daha büyüsün bırakıp çalışabilecek durumda oluyum en azından birde suan kimsenin karsısına çıkıpta kendimi ifade etmeye bile mecalim yok inanın çünkü bizimkilerde onunkilerde boşanıcam diyin ce aldatıldınmı açmısın açıktamısın kocan karıya kızamı gidiyo kumarmı oynuyo vs. bunun gibi sorunlar onlar için boşanma kararı alabilirsin anlamına geliyo.psikolojim çok zayıf kaldırabileceğimi mucadele edebileceğimi zannetmiyorum çocuklar beni çok yoruyolar.surda iki dakka oturup yazıyorum şuan neler oluyo etrafımda bi görseniz.bedenen zaten o kadar yorgunumki bide üstüne huzursuzluk mahvediyo beniii...

ben seni çoook iyi anladım..
aldattı beni desen, hani kimmiş nerde, diyecek aileler..
onu ispatlamaya çalışmak ayrı bir dert..
belkide elinde kanıtların yok, aldatmaya dair..
aç açıkta değilim ama bir eşe bir yoldaşa
ihtiyacım var, desen
neyin eksik, yediğin önünde yemediğin ardında, derler..
ailelere göre sorunlar parayla çözülüyor çünkü..
bu psikolojiyle, birde aile büyükleriyle uğraşamam diyorsun, haklısın..

çocuklar biraz büyüyene kadar sık dişini..
sonra kendi hayatına bakarsın..
dediğim gibi o şahıstan maddiyat hariç hiç birşey bekleme,
çocuklarını büyütmeye bak..

sabredince inanki selamete eriyor insan..
zalimde zulmüm yanıma kâr kaldı diyemiyor..

ben seni çoook iyi anladım..
aldattı beni desen, hani kimmiş nerde, diyecek aileler..
onu ispatlamaya çalışmak ayrı bir dert..
belkide elinde kanıtların yok, aldatmaya dair..
aç açıkta değilim ama bir eşe bir yoldaşa
ihtiyacım var, desen
neyin eksik, yediğin önünde yemediğin ardında, derler..
ailelere göre sorunlar parayla çözülüyor çünkü..
bu psikolojiyle, birde aile büyükleriyle uğraşamam diyorsun, haklısın..

çocuklar biraz büyüyene kadar sık dişini..
sonra kendi hayatına bakarsın..
dediğim gibi o şahıstan maddiyat hariç hiç birşey bekleme,
çocuklarını büyütmeye bak..

sabredince inanki selamete eriyor insan..
zalimde zulmüm yanıma kâr kaldı diyemiyor..

aynen işte böyle cnm aldattımı bilemem ama aldatan erkeklerin yaptıgı çoğu şeyi yapıyor telefonuna elimi bile süremem o nerdeyse tel ordadır yada kapalıdır hele kız arkadaşları evlendim evleneli bunu sindiremedim içime bnm büyüdüğüm yerde bu tür şeyler kabul edilemez ben böyle gördüm böyle benimsedm kaldıramadım en büyük sorunumuz buydu bi zamanlar yanımda rahat konuşmalar adını ne olduğunu kimin nesidir bilmediğim bir sürü kız neyse baktım vazgeçmiyo aileside normal arkadaşları onlar sen büyütüyosun diyolar lanet olsun dedim aştım bu sorunu yada aşmış gibi görünüyorumm..ah bu aileler ahhhh çok kızıyorum aileme kendi cıkarları için bana hiç destek olmadılar hiç beni düşünmediler şimdi laf sırası gelince arkandayız kapımız sonuna kadar açık deseler ne faydaki bu saatten sonra 3 çocukla nereye sıgıcam kardes karısı onun cocukları sıgarmıyım ben daha o eve bu günlerimi arar dururum çok iyi biliyorum bunuda ...katlanıcam baska çarem yok değiştirmeye çalışmadan bişey beklemeden evet sadece parasına ihtyacım var benim onun...dün akşam diyoki bana cinnet geçirttirme valizimi toplar giderim koca koca diye arar durursun ...onuda yaparsın sen dedim sakın bi çözüm yolu arama sen dedim suçu üstüme yık git dedim...ayrı yattık sabahta defoldu işe gitti...çok korktum ya gelmesse diye ailesi beni çiğ çiğ yer valla... allah başetsin bunlarla...

ne yazıkkı erkekler önce ınsanı delırtırler so nra sucu sana atarlar aile partmanında 18 yıl yasamanın bır bedelı canım bu evet tedavı ol bencede kesınlıkle ıhtıyacın vardır herkese sölemek zorunda degılsın tedavı oldugunu

doru söylüyosun cnm gidicem doktora ama bunu kendim ve cocuklarım için yapıcam o istedi diye değil.bildiğiniz beni dinleyecek anlayacak bir psikiyatrist varmı yada psikolog

doru söylüyosun cnm gidicem doktora ama bunu kendim ve cocuklarım için yapıcam o istedi diye değil.bildiğiniz beni dinleyecek anlayacak bir psikiyatrist varmı yada psikolog

İstanbul'da mısın canım..
İstanbul'dan Gayrettepe'de bir psikiyatr önerebilirim..
süper bir doktor..
yalnız randevu biraz zor alınıyor..
bugün arasan 15 gün sonraya randevu veriyorlar..

Son düzenleme:
ıstanbuldayım cnm anadolu yakasındayım o tarafı hıc bılmem bugune kadar dogru durust bıyere gondermedı benı yasaktı otobus?mınıbus kendı arabayla goturdu getırdı nereye gıdılecekse eger...dedıgın doktor hastanedemı calısıyo yada klınıgımı var sorun degıl randovuyu gec verselerde yeterkı benı basından savmasın dınlesınn ...

ıstanbuldayım cnm anadolu yakasındayım o tarafı hıc bılmem bugune kadar dogru durust bıyere gondermedı benı yasaktı otobus?mınıbus kendı arabayla goturdu getırdı nereye gıdılecekse eger...dedıgın doktor hastanedemı calısıyo yada klınıgımı var sorun degıl randovuyu gec verselerde yeterkı benı basından savmasın dınlesınn ...

yok canım, olurmu öyle şey, başından savmaz..
burası küçük bir klinik değil, psikiyatrik tıp merkezi ve çapada kürsüsü olan bir psikiyatra ait..yani hastanelerde olduğu gibi 5-6 dakika dinleyip rastgele ilaç yazan doktorlardan değil..
önce seni bir psikolog tüm ayrıntılarına varana kadar uzunca konuşturup dinliyor, notlarını alıyor ve sana bir dosya oluşturuyor.. sonra hocayla görüşmeye alınıyorsun ve birde ona anlatıyorsun, o sana ilaçsa ilaç yazıyor, terapiyse terapi veriyor ya da her ikisine birden devam etmeni istiyor..ama vakit sorunun olursa ben terapiye gelemem dersin sadece ilaç istersin (uyku yapmayan)..
ben sana dr.un ismini telini internet sitesini tüm bilgilerini özelden atayım..

ha bu arada, o herşeyi bilen eşin bu dr.u da beğenmeyip kulp takacaktır, hazırlıklı ol, he de geç..
hani sen en iyisini buldun ya, hazmedemeyecek ve kusur bulacak..
en fazla bulacağı kusur, bekleme salonunda geçireceğiniz sürenin uzunluğu ya da kısalığı olabilir..

Back
X