Beta Hcg - Yardima ihtiyacim var

zynpslnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
2
0
1
38
Herkese merhaba... foruma 10 yil once hamileyken kayit olmustum, dogum yaptim 1 kizim oldu ve yillar icinde is guc cocuk derken cok girme firsatim olmadi. Simdi tekrar hamileyim ve tekrar kayit oldum :) herseyi unutmusum resmen bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. Reglden 4 gun once suphelenip beta hcg baktirdim 37 cikti. Sonrasini yaziyorum:
4 gun once 37
2 gun once 102
Regl gunu yani 2 gun sonra 240
Reglden 2 gun sonra 660

Yarin da doktor kontrolum var.
Sizce doktora yarin gideyim mi yoksa biraz daha artmasini mi bekleyeyim? Artik nasil gorunuyor?

Bence biraz daha bekle benim de 139 cıktı bekleyeceğim haftaya yine beta baktirip gideceğim

Maşallah güzel artmış ama sizin yerinizde olsam biraz bekler öyle giderdim keseyi de görmek için ☺️

Herkese merhaba... foruma 10 yil once hamileyken kayit olmustum, dogum yaptim 1 kizim oldu ve yillar icinde is guc cocuk derken cok girme firsatim olmadi. Simdi tekrar hamileyim ve tekrar kayit oldum :) herseyi unutmusum resmen bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. Reglden 4 gun once suphelenip beta hcg baktirdim 37 cikti. Sonrasini yaziyorum:
4 gun once 37
2 gun once 102
Reglden 2 gun sonra 660

Sizce doktora yarin gideyim mi yoksa biraz daha artmasini mi bekleyeyim? Artik nasil gorunuyor?

İki katına çıkmış bence yarın gitmek yerine bi hafta bekleyip öyle gidin keseyi görmüş olursunuz.

4 gun once 37
2 gun once 102
Reglden 2 gun sonra 660

Benim adetime 12 gun var beta 0.333 cıktı neden acaba

Back
X