tedaviyemi ihtiyacim var acaba? fikirlerqinize ihtiyacim var:((

cok tesekkur edrım sana cnm ılgılendıgın ıcın allah razı olsun.bugune kadar devlet hastanelerının doktorlarına gıdıyodum bes dakka bıle dınlemeden neyın ne oldugunu anlamadan yuzeysel bılgılerle ılacı yazıp yolladılar benı.o zaman ıkıncı kızım 2 yasındaydı cok hareketlı bır cocuktu ılaclar malum benı mahvedıyodu hıcbıseyle elımı kaldırıpda ılgılenemıyodum cocuk sabah kalkıp evı bırbırıne katardıda duyardım gozumu acıp bakamazdım ahhh aahhh.ogunlerı tekrar yasamak ıstemıyorumm...sonrada ne kulplar takılmıs bana neler soylenmıs arkamdan (allah sorsun bır bır)dedıgın doktor tam benlık ınsallah ona goturur benı barısalımda soluyucem cnm.doktorun ucretı nekadar cıvarında acaba ınsallah makul bı fıyattır kımseye kulfet olmak ıstemıyorum cunku karnım doysun sırtım gıyınsın yeter baskada bısey ıstemıyorumm umarım anlatabılmısımdır kendımı...

Bence sizin tedaviye degil, ya o apartmandan tasinmaya ya da bosanip bunlarin hepsinden kurtulmaya ihtiyaciniz var.
Kocaniz masallah , size aynen soyle demis : Siz gidin, bolca depresyon ilaci icin, beyniniz uyussun, boylece o beyefendi hazretlerini ve ailesini cekmeye devam edin. Oyle yagma yok bence, siz bu zirvalara katlanmak zorunda degilsiniz, Katlanamayinca da sorunlu damgasi yemek zorunda hic degilsiniz. Kocaniza acik acik soyleyin bence , ayagini denk alsin ya da bosanicam diyin.

canım özel msjlarına bakar mısın?
dr.la ilgili bilgiler orda..

niye öyle düşünüyorsun, sadece sırtım pek olsun diye?
herşeyinide karşılayacak, mecbur..
külfet olarak görme kendini, asıl külfet kendisi, hayatının ağır yükü..

zaten sen kendini ondan biraz çekince,
daha doğrusu hayatının en önemli insanı olmaktan azledince,
ister istemez kavgalarda azalacak..
böylece her ihtiyacınızı karşılayacak duruma gelecek beyzade efendi..
bahanesi olamayacak..
gibime geliyor..

Son düzenleme:
canim bence senin tedaviye ihtiyacin yok normal insani verdigin tepkiler ama esin basta olmak uzere cevrendeki kisilerin insan olmaya ihtiyaci var.:51:

Herkese selamlar nerden basliyimki anlatmaya bugun cok doluyum ben...18yillik evliyim uc cocuk annesiyim bnm derdim esim...zaten hic iyi anlasamayan bir cifttik son bir iki senedlrde artik iyice kotuye gidiyo evliligimiz iki ay once benden bi karar vermemi istedi ya onun istedigi gibi olup ona itaat edip oturucakmisim yada ayrilmaya hazimis bana ayri bir ev acicakmis omrunun sonuna kadarda bakarmis cunku bkadar yil sonra herseyi bi kenara birakip baba evine donmeyecegimi biliyor.bunun aciklamasinida sen yaparsin artik herkese demisti ama ben cesareqt edemedim en kucugum bir yasinda hersey bi yana biliyorum aladcagim tepkileri herkes bana yuklenecek esim her sekilde kendini hakli cikarmayi iyi becerir bende hep zirlarim.cunku cok agir konusur daha dun aksam haddini bil herseyime karisamassin sn dedi o benim ablam diye kesktirip atiyo bu arada burasi aile binasi elti gorumce kv kp coluk cocuk hep ayni binadayiz.okadar zorki gencken katlaniyodum herseye ama artik olmuyo olan biten kumpazlari gormezden gelemiyorum.kizlar esim bana diyoki senin tedaviye ihtiyacin var ilac kullanman lazim ama kkesinlikle ilac istemiyorum artik zamaninda kullanmistim adimm deliyye cikmis haberim yok biliyorum herseyi cok takiyorum mukemmelliyetciyim.ben kimseyi kirmamak icin arkamdan neler donuyo neyse ben bugun yazmakla bitiremem on sekiz yil neler yasandi simdi ben boyleyim bana biseyler soyleyin basta esimi ve cevremdekileri umursamadan nasil yasayabilirim cok gergin ve tahammulsuzum kendimide cocuklarimida mahvediyorum degismem lazimmm suan daha fazla yyazamiyorum. Sorularinizoldukca. Yazarim a.e.o.:50:

bazı şeyleri söylemişsin aslında hayatı çocuklaramı da mahvediyorum diye. herkesi geçtim de kendi çocuklarına karşı bile tahamüllün yoksa eğer biraz depresyonda olabilirsin. diğer konularla da birleştirince... yani doktora gitmek bizim ülkemizde psikolojik sorunlu insanlar için geçerli sanılıyor. aslında avrupada herkesin bir psikoloğu var uzman gözüyle olayları yorumlayıp yardım etmesi için. illa çıldırmış olmamız gerekmiyor. bazen anne baba boşanacak onu bile danışıyorlar nasıl söylemek lazım çocuğa diye. bence eğer çok çabuk sinirleniyorsan, aşırı takıntıların varsa Belki bir uzamandan yardım alabilirsin. Senin için de çevren için de iyi olabilir.

Neden çekiceksiniz 18 yıl azmı?Eşinizin size sunduğu seçeneği düşünün bence daha huzurlu olacaksınız bu kesin.Tedaviye ihtiyacınız yok tatile ve tatil sonunda eşinizden kurtulmuş olmaya ihtiyacınız var..

yılların vermiş olduğu doluluk bir yerde patlak veriyor haklısın..kayınvalide görümce elti koca..hep birarada neler olmuştur kimbilir ve hep altan alan sen olmuşsundur tahmin ediyorum..

Kocana gelince erkeklerin çoğu böyle..
bir arkadaşım vardı diyordu ki ..ya haklı olduğum her tartışmada eşim öyle laf ebeliğiyle üste çıkıyor ki, tartışmanın sonunda birbakıyorum özür dileyen taraf yine ben oluyorum halbuki ben haklıyım eminim ama yine ben alttan alıyorum vs vs:)))

seni asıl üzen konunun eşinin umursamaz olması..işine gelirse..diye kestirip atması..çok sinir bozucu..

bir doktora git anlat..al ilacını umursama sen de kimseyi..yaşayabildiğin kadar yaşa hayatını..
sana birşey olursa herkes hayatına devam edecek sanmaki herkes de senle ölecek..Allah korusun ona göre..
Ayrılma durumun olmadığına göre tek çaren bu..kendine bakmak..

Son düzenleme:
cok tesekkur edrım arkadaslar guzel yorumlarınız ıcın buraya konu acmadan once cok dusundum kendımı ıfade edebılırmıyım acaba yanlıs anlasılırmıyımkı dıye ama ıyıkıde acmısım yanımdaymıs gıbı goruyomus gıbı anladınız benı cok saolun...aynen tahmın ettıgınız gıbı 18 yıl neler yasanmadı neler anlatınca tekrar o gunlerı yasıyomus gıbı oluyorumm unutalım gıtsın onemlı olan bundan sonrası...sınırlerım harap oldu katlanabılmem ıcın evet destege ıhtıyacım var ama ılacla olmasın ıstedım hep baska bı yol aradım durdum ama hıcbıseye kalkısacak ne hevesım nede mecalım var..su lafı cok sevıyorumm (akıllı olup dunyanın kahrını cekıcegıme delı oluyum dunya benım kahrımı ceksınn)ıste tam boyle olmak ıstıyorum suan .... Ama akıllı delılerden...

cok tesekkur edrım arkadaslar guzel yorumlarınız ıcın buraya konu acmadan once cok dusundum kendımı ıfade edebılırmıyım acaba yanlıs anlasılırmıyımkı dıye ama ıyıkıde acmısım yanımdaymıs gıbı goruyomus gıbı anladınız benı cok saolun...aynen tahmın ettıgınız gıbı 18 yıl neler yasanmadı neler anlatınca tekrar o gunlerı yasıyomus gıbı oluyorumm unutalım gıtsın onemlı olan bundan sonrası...sınırlerım harap oldu katlanabılmem ıcın evet destege ıhtıyacım var ama ılacla olmasın ıstedım hep baska bı yol aradım durdum ama hıcbıseye kalkısacak ne hevesım nede mecalım var..su lafı cok sevıyorumm (akıllı olup dunyanın kahrını cekıcegıme delı oluyum dunya benım kahrımı ceksınn)ıste tam boyle olmak ıstıyorum suan .... Ama akıllı delılerden...

Bence sizin tedaviye degil, ya o apartmandan tasinmaya ya da bosanip bunlarin hepsinden kurtulmaya ihtiyaciniz var.
Kocaniz masallah , size aynen soyle demis : Siz gidin, bolca depresyon ilaci icin, beyniniz uyussun, boylece o beyefendi hazretlerini ve ailesini cekmeye devam edin. Oyle yagma yok bence, siz bu zirvalara katlanmak zorunda degilsiniz, Katlanamayinca da sorunlu damgasi yemek zorunda hic degilsiniz. Kocaniza acik acik soyleyin bence , ayagini denk alsin ya da bosanicam diyin.
ne guzel demısısn cnm ya...aynen bende boyle dusunuyorum ıste kızkardesım de aynı boyle dedı sakın abla ıcmeyeceksın bı daha o ılacları sen ıc uyus uyu o beyefendı dısarda gununu gun etsın sende saf saf otur heap soramama dedı ...sızde ayne anladınız durumu supersınız valla...

çok üzüldüm durumunuza..ben de dertliyim ama şurada bir nebze olsun milletin derdini okuyarak kendi derdimi unutmya çalışıyorum.3 çocuğunuzla bir gelir olmadan ayrılmak çok zor.ayrıca boşanmış bir kadın olmak da büyük bir mücadele.yani her halükarda bir mücadele işte hayat...onun dediği fikri belki düşünebilirsiniz.yani çoluğuna çocuğuna ve size ayrı bir ev açması.bu konuda insaflı davranması şaşırtttı beni hayret.onu da yapmayan,umursamayan adi erkekler var.eğer bu fikrinde ciddiyse,bunu gurur meselesi yapmadan öyle bir düzen kurabilirsiniz kendinize.en azından o aileden biraz uzak kalmış olursunuz.yani ruh sağlığınız düzelecekse neden olmasın?kafanızı dinlersiniz bu adamın kahrını çekeceğiniz yere.yok ama ben herşeye rağmen kocamsız yapamam derseniz artık mecburen katlanmak zorundasınız.Allah yardımcınız olsun.

o kadar samimi ve içten anlatmışsınki okurken duygulanmamak mümkün değil.cnm banada kalırsa mutlaka tedavini gör bunu kocan istediği için söylemiyorum sana asla gerçekten yıpranmışssın doktor çok iyi gelicek sana kafanı toparlıcaksın emin ol.gerekirse o binadandan ayrıl asıl sana iyi gelecek olan bu madem ayrı bir ev teklif ediyor hiç kaçırma bu fırsatı çocuklarının okulunu ayarla ve çık o binadan.anladığım kadarıyla onun maddiyatına ihtiyacın var bunu ayrı evdede karşılar zaten.şu 3 günlük dünyada ne gerek var bunlara ama gel görki herkes insan olamıyor.sadece kendini ve çocuklarını düşün kimseye hesap vermek azorunda değilsin herkes anca laf söylemekle olur yanında sıkıya düştüler mi kendi ailen bile istemez.allahtan hayırlısını diliyorum senin için inş herşey gönlünce olur.

çok üzüldüm durumunuza..ben de dertliyim ama şurada bir nebze olsun milletin derdini okuyarak kendi derdimi unutmya çalışıyorum.3 çocuğunuzla bir gelir olmadan ayrılmak çok zor.ayrıca boşanmış bir kadın olmak da büyük bir mücadele.yani her halükarda bir mücadele işte hayat...onun dediği fikri belki düşünebilirsiniz.yani çoluğuna çocuğuna ve size ayrı bir ev açması.bu konuda insaflı davranması şaşırtttı beni hayret.onu da yapmayan,umursamayan adi erkekler var.eğer bu fikrinde ciddiyse,bunu gurur meselesi yapmadan öyle bir düzen kurabilirsiniz kendinize.en azından o aileden biraz uzak kalmış olursunuz.yani ruh sağlığınız düzelecekse neden olmasın?kafanızı dinlersiniz bu adamın kahrını çekeceğiniz yere.yok ama ben herşeye rağmen kocamsız yapamam derseniz artık mecburen katlanmak zorundasınız.Allah yardımcınız olsun.

saol cnm yorumun ıcın...kocamsız yaparımda...baska seyler dusunduruyo benı aıle dırdırı cevra baskısı cocukların yukunu tek basıma kaldırabılırmıyım vs...bırde oyle guclu bı kadın olabılırmıyım mucadele edebılırmıyım herkesle herseyle en onemlısı bu hayatla...dedımya ıkı tarafın kulturundede beyaz gırdın beyazla cıkacaksın dusuncesı vardır aılem burda koca sehırde ayrı bır evde kalmama asla musade etmezler.esımde bunu cok ıyı bıldıgı ıcın zaten bu teklıfı yaptı bana sanırım..baba evıne de donmeyecegımı bılıyoo...sabredıp oturuyım dıye geldı bu teklıf cunku 3 secenek verdı 1.bosanacagız 2.baba evı 3.ayrı ev tutup onun semsıyesı altında yasamakmıs oyle cambazkı nerden vuracagını beı cok ıyı bılıyo suan hıcbırıne hazır olmadıgımı cok ıyı bılıyo ...

benı anlayıp cevapladıgınız ıcın cok saolun esım burda tasınmayı asla dusunmuyo benı bosar genede tasınmaz cok degısık bı ınsan sabıt fıkırlı arastırdım bunun gıbılere narsıst denırmıs.sadece onun bıldıgı onun soledıgı dogrudur ve o kadarda laf ebesıdır.dayagı yoktur ama dılıyle dover bunu herkesde bılır kendı aılesı bıle cekınırler ondan herkesı lafıyla sozuyle kırar gecer.oyle bunaldımkı ne yapacagımı bılmıyorum aılem uzakta kımseye bısey anlatamıyorum herkes hasta bnm yuzumden bısey olur buyuklere dıye korkuyorum.esım psıkolog felan degıl sadece cok bılmıs herseyın ıyısını o bılıyo sanıyo kesınlıkle kendısınde hata gorup bı cozum yolu bulalım demedı bugune kadar hep ben takıntılıyım sınırlıyım gergınım ona gore her kavganın sebebı bnm.17 yasımda evlendım bugune o kadar sey yasattıkı bana ben sımdı boyleysem keyfımden degılyanı artık hersey rayına oturdu evlılıgımızın tadını cıkaralım derken sımdıde ben cok hassalastım herseyı ırdeler oldum eskıden yasananları unutamaz oldum kurslara gıdıyım dıyorum bebek var bırakacak kımse yok kv kurs ıcın cocuk bakmaz bana nerde onlarda o anlayıs kızlar uyutmadan sersemlestırmeden kullanabılecegım bı ılac varmı acaba rahat olmak ıstıyorum evı ısı gucu onu bunu kımseyı dusunmek ıstemıyorum artıkk kendım ıcın yasamak ıstıyorum artık adet donmelerımde ıyıce kotulesıyorum o doneme gırdıgım zaman felan kullansam mesela dıyorum sarı kantaron lavanta otu aldım ıcıyorum ama pek faydasını goremedım

Mutlaka bir uzman yardımı almanız şart...
Ama kendi sağlığınız için yapın bunu...
Sonra da mümkünse sizin sağlığınızı bu şekilde bozan o büyük sebepten kurtulun..Bilemiyorum herhangi bir mesleki deneyiminiz var mı? Ama hiç bir şey için geç değildir...Kendiniz ve çocuklarınız için iyi olmak ve her şeyin en iyisini düşünmek zorundasınız...
Eşiniz de size baksın tabi...
Siz kendi hayatınızı ve çocuklarınızı düşünün artık..

herkese cok tesekkur ederım.doktora gıtmeye karar verdım ama kımseye solemıyıcem ılac kullandıgımı ınsallah benım ıcın en dogru ılacı verır doktor.kılo aldırmayan halsızlestırmeyen hayattan zevk alabılecegım bır ılaca cok ıhtıyacım var...ıkı gundur cok mecbur kalmassam konusmuyorum esımle ofluyup pufluyor sureklı rahatsız oldu benım bu tavrımdan alıskın degıl tabı herseyı cabucak unutup hıcbısey yokmus gıbı bastan baslayan bana alıstı o...bısey sorarsa son bı defa daha konusucam gozunu acmaya calısıcam bana neler yaptıgıının farkına var dıyıcem.coluk cocuk gecmıs degıl benı bugun bu hale getıren sensın dıyıcem...allah herkese hakketıgı hayatı sunsun saolun arkadaslar alltaha emanet olun...

herkese cok tesekkur ederım.doktora gıtmeye karar verdım ama kımseye solemıyıcem ılac kullandıgımı ınsallah benım ıcın en dogru ılacı verır doktor.kılo aldırmayan halsızlestırmeyen hayattan zevk alabılecegım bır ılaca cok ıhtıyacım var...ıkı gundur cok mecbur kalmassam konusmuyorum esımle ofluyup pufluyor sureklı rahatsız oldu benım bu tavrımdan alıskın degıl tabı herseyı cabucak unutup hıcbısey yokmus gıbı bastan baslayan bana alıstı o...bısey sorarsa son bı defa daha konusucam gozunu acmaya calısıcam bana neler yaptıgıının farkına var dıyıcem.coluk cocuk gecmıs degıl benı bugun bu hale getıren sensın dıyıcem...allah herkese hakketıgı hayatı sunsun saolun arkadaslar alltaha emanet olun...

tamam canım,
iyi yapmışsın..
daha çok oflar puflar o..
o kadar egosunu şişirmişki,
dünyayı kendi etrafında dönüyor, sanıyor haspa..
ewt söyle bakalım, beni bu hale sen getirdin diye,
ama sakın bıdı bıdıyla değil..
lafını söyle uzatmadan..
ne derse desin, tavrın öyle olsunki,
beni artık kandırıp sindiremeyeceksin, mesajı ver..

canım sağlığını düzeltmeye bak,
walla kimse yüzüne bakmaz ağır hasta olsan
ve kimse hastalığın yükünü seninle çekmiyor..
o bunalımları zorlukları tek başına yaşıyorsun,
kimse anlamaz ne çektiğini..
o yüzden sağlığına çoook önem ver,
ve tedavine bak..
sen o adamdan çok daha önemlisin unutma..

gelişme olursa yaz..
sende ALLAH'A emanet ol..

maddi durumun yeterliyse boşan ve kurtul hayatım.
çocukların için nafakanı alırsın.
dedeğin gibi narsistse kocan, çoooook bile dayanmışsın.
narsist dozer gibidir ezip geçer kılı kıpırdamaz.
özellikle en yakınındakilerin posasını çıkarmadan rahat edemez.
büyüdükçe çocuklar da nasibini alır bu durumdan haberin olsun.
bence gerçekten kaç ve kurtul. çünkü daha gençsin. kurban etme kendini.

kimseye bişey açıklamak zorunda değilsin.
ne yorum yaparlarsa eyvallah de geç.
herkese kulağını tıkar hııı dersin. onlarda konuşur konuşur bıkarlar elbet.

Back
X