Teddy lop tavsan ???

Benim küçük zeytin im 30 kasım günü öldü
Veterinerler çare bulamadılar. Kimi ameliyat dedi kimi birşey yapılamaz dedi. Hala onu çok özlüyoruz... huzur içindesindir umarım zeytin.....

yaaa üzüldüm cnm şimdi ya
apartmanda yaşıyorum bahçem yok malesef
olsada güvenemezdim sanırım kediler köpeklerden
çok şirinler ama ya gerçi tavşan kümes hayvanı olarak geçiyor
evcilleştirme düşüncesi biraz abartı gibi
ama ben tüylü şeyleri çok seviyorum
anca bi yerde gördükçe sevcem o zaman çok teşekkür ederim cnm bilgi için

Veterinerler çare bulamadılar. Kimi ameliyat dedi kimi birşey yapılamaz dedi. Hala onu çok özlüyoruz... huzur içindesindir umarım zeytin.....
işte benimm hayvanları çok çok sevme ancak alıp besleyememe korkumda burdan kaynaklanıyor
bi kedim vardı öldü depresyona girdim resmen

çok üzüldüm. nasıl acıtıyor biliyorum ben hala bahsedemiyorum bak ağustostan beri yok hayatımda hala canım nasıl acıyor.
nesi varmış peki?

kesinlikle canım biliyorum çok çok güzeller ve dost canlısılar ama inan vicdan azabı çok daha büyük oluyor. kendime ne kadar küfrettim anlatamam o hayvanı neden eve aldım diye o halini çığlıklarını, krizlerini anlatamam ve ağlaya ağlaya aldılar elimden. iyi ki de almışlar şimdi yaşıyor mu bilmiyorum ama dışarıda daha mutludur eminim bak düşün 6 ay oldu ve hala vicdan azabı çekiyorum. bir gün bahçeli evin olursa yaparsın köşesini bakarsın, kesinlikle evde çok mutsuz oluyorlar. sürekli kazmaya çıkmaya kaçmaya çalışırdı da anlamadım en son kendini yerlere atmaya kriz geçirmeye başladı o zaman mecbur kaldım... ama dışarıda bir koşuşu kendini çimenlere sürüşü var anlatamam, nasıl mutlu oluyor toprağa değince. sanki evdeki depresif hayvan o değil gibiydi :)

nesi olduğunu bilmiyorum cnm ben evde değildim öldüğünde iyikide değildim
anneme göre evdeki büyük kedi kapı altından saldırmış olabilir diyo
bana görede veteriner hasta kedi sattı bana
veterinere göre ise market maması yüzünden olmuştur diyo

evet cnm onlar doğal yaşamlarını arıyorlar ben eskıden bahçeli evde çok tavşan baktım çocukken
hamile bi tavşan almıştım 9 tane yavru yapmıştı bana :)
dediğin gibi heryeri kazıyorlar

just, zeytinin boyun altında bir şişlik oluştu.
tumör dediler
apse dediler
ilaç tedavisi verdiler ama iyileşmedi.
genetik, kemik yapılı bir tumor olabilir dediler.
ameliyata almadan anlayamazlarmış.
ama ameliyattan çıkma oranı çok düşükmüş.
kısacası tedavilere cevap vermedi.

ben de tavşanları çok seviyorum ama konu sahibi bir bahçen varsa almanı tavsiye ederim.
eve de uyum sağlıyorlar ama bağışıklıkları, hastalıkları falan kedi, köpeklere göre daha problemli.
kedi almanı tavsiye ederim..

mesela bir ragdoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…