- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Hmm kotu dusunmeyin bi sey cikmaz insallah. Bizde aramadilar bile esim gitti aldi direkNikah icin kan verdigimiz saglik ocagindan aradi hemsire mutlaka esinizle beraber sonuclari ogrenmeye gelin cikti dedim bende esim calisiyo ama gelemez dedim o da mutaka beraber gelin onda da kan degerleri dusuk dedi izinli oldugu ghn yani carsamba gelebiliriz dedim tamam mutlaka ama dedi kapatti ya tedirgin oldum kotu bi sey mi var sizlerde nasil olmustu
Panik yapma akdeniz anemisi vardır. Muhtemelen ikinizde de var böyle ısrarla ikinizi birden çağırıyorsa. Tekrar kan alıp test yapacaktır. İkiniz de taşıyıcıysanız çocuğunuzun hasta olma ihtimali var diye biliyorum. Önemli şeyler ama korkulacak bişey değil.Nikah icin kan verdigimiz saglik ocagindan aradi hemsire mutlaka esinizle beraber sonuclari ogrenmeye gelin cikti dedim bende esim calisiyo ama gelemez dedim o da mutaka beraber gelin onda da kan degerleri dusuk dedi izinli oldugu ghn yani carsamba gelebiliriz dedim tamam mutlaka ama dedi kapatti ya tedirgin oldum kotu bi sey mi var sizlerde nasil olmustu
İnşallah bir şey yoktur. Bir damla kanda o kadar şey saklı ki.Nikah icin kan verdigimiz saglik ocagindan aradi hemsire mutlaka esinizle beraber sonuclari ogrenmeye gelin cikti dedim bende esim calisiyo ama gelemez dedim o da mutaka beraber gelin onda da kan degerleri dusuk dedi izinli oldugu ghn yani carsamba gelebiliriz dedim tamam mutlaka ama dedi kapatti ya tedirgin oldum kotu bi sey mi var sizlerde nasil olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?