Tedirgin oldum...

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kızlar cok ama cok morelim bozuldu canım sıkıldı regl oldum belki ondan bugun cok hassasım.
Kızlar bir sağlık kliniğinde hemşireyim bulunduğum hastaneyi bırakıp burada işe başladım yaklaşık iki hafta oluyor çalışan iki hemşire ve patron var iyi anlaştık ve işimden memlunum. Ben hastalara hasta psikolojisi ile yaklaşan bir hemşireyim çocukla çocuk yaşlıyla yaşlı olurum bir şey anlatsalar dinler ve onları rahatlatmaya çalışırım sert ve agresif yapıda birisi değilim naif ve güleryüzlü oldugumu söylerler.Gelelim konuya bir hasta var buranın daimi bir hastası sakinleştirici ilaç yapar yollarız bir öğlen gelir birde ben çıktıktan sonra akşam gelirmiş. Bugun bu adam geldi ve klinikte tektim nişanlı mısın dedi evet dedim tühh dedi ve benimle gevşek gevşek konuştu istifimi bozmadım. Fakat bu adam gelirken de beni sorarmış çok sinirlerim bozuldu. Bugun bir hemşire arkadasım onunla fazla konuşup muhattap olma ilaç yap geçmiş ol de ve çık dedi biraz gayrimeşru birisiymiş gülme dedi sen biraz sıcakkanlısın herkese yaptıgını ona yapma dedi biraz konuştuk bu şekilde. Ben cok tedirgin oldum ve morelim bozuldu nedendir bilmiyorum bazı insanlar neden iyi niyeti su istimal ederler ben o geldiğinde tek oldugum zamanlar ne yapacam bilmiyorum cok tedirgin olurum ve normal bir insan değil bazen yaptıgım işi bu yüzden sevmiyorum

Bu tip insanlar her yerde var . Arkadaşınızın tavsiyelerine uyun geldiğinde iğnesini yapin yollayın yüz bulmasın

Agir tavırlar sergilerseniz arladasinizin da dedigi gibi akilli davranir umarim. Böyle bu dünya kötülerin dünyası diye bosami diyolar . Her isin bir zorluğu var ama böyle mesleklerin işi daha zor rabbim yardimciniz olsun

Teşekkür ederim önce ilaçlar hakkında soru soruyor ve işim gereği cevap veriyorum fakat tiksiniyorum bu tarz olaylar yaşayınca

Tedirgin olacak bir şey arkadaşınız zaten yapılması gerekeni söylemiş.

Bi daha laf atarsa ah pardon msj geldi bakmam lazım de
2 sn bak sonra kusura bakmayın nişanlım agrasif biridir msjına anında dönmezsem deliye döner
4 sene önce bana günaydın msjı atan iş arkadaşımı yaraladı o yüzden onu sinirlendirmemek için dikkatli davranıyorum de o arada iğnesini yap geçmiş olsun de ayağını denk alsın tırsıp.

Deneyeceğim teşekkür ederim

Ne dıye acıklama yapacaksın canım, madem suyunu cıkaracak bir tip iğne mi vurunacak vur geç, diyalog kurmaya calısırsa oralı olma donuk şekilde tek kelime cevap ver, çık. Her zaman herkese karsı Iyı nıyetlı olunamıyor Malesef. Suistimal edenler hep cıkacaktır. Böyle böyle araya set cekmeyı ögreneceksınız. Ayrıca hastalarımıza karsı pozitif tutumunuzdan dolayı da sızı tebrık edıyorum, Allah işinizi rast getirsin

Cok teşekkür ederim Allah sizinde işinizi gücünüzü rast getirsin

Iş arkadasinizin söylediği gibi işinizi yapın ve enjeksiyon bitince odadan çıkın, sakin gülümsemeyin. Malesef bazı dengesiz insanlar her yüzlerine gülümseyeni yanlış anlıyor. Buarada morel değil moral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…