Kızlar cok ama cok morelim bozuldu canım sıkıldı regl oldum belki ondan bugun cok hassasım.
Kızlar bir sağlık kliniğinde hemşireyim bulunduğum hastaneyi bırakıp burada işe başladım yaklaşık iki hafta oluyor çalışan iki hemşire ve patron var iyi anlaştık ve işimden memlunum. Ben hastalara hasta psikolojisi ile yaklaşan bir hemşireyim çocukla çocuk yaşlıyla yaşlı olurum bir şey anlatsalar dinler ve onları rahatlatmaya çalışırım sert ve agresif yapıda birisi değilim naif ve güleryüzlü oldugumu söylerler.Gelelim konuya bir hasta var buranın daimi bir hastası sakinleştirici ilaç yapar yollarız bir öğlen gelir birde ben çıktıktan sonra akşam gelirmiş. Bugun bu adam geldi ve klinikte tektim nişanlı mısın dedi evet dedim tühh dedi ve benimle gevşek gevşek konuştu istifimi bozmadım. Fakat bu adam gelirken de beni sorarmış çok sinirlerim bozuldu. Bugun bir hemşire arkadasım onunla fazla konuşup muhattap olma ilaç yap geçmiş ol de ve çık dedi biraz gayrimeşru birisiymiş gülme dedi sen biraz sıcakkanlısın herkese yaptıgını ona yapma dedi biraz konuştuk bu şekilde. Ben cok tedirgin oldum ve morelim bozuldu nedendir bilmiyorum bazı insanlar neden iyi niyeti su istimal ederler ben o geldiğinde tek oldugum zamanlar ne yapacam bilmiyorum cok tedirgin olurum ve normal bir insan değil bazen yaptıgım işi bu yüzden sevmiyorum