- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Teşekkür ederim ama internetteki tüm yazılarda 1 hafta sonra alınıyor yazıyor. Youtubedan 3 video vardı onları izledim onlar da aldırmış. O yüzden tereddüt ettim söylemeyi mi unuttular acaba diyeŞişlik zamanla inecek biraz daha sabret , buz koyun.dikis alınmıyor . Gecmis olsun
Operasyondan 1 hafta sonra dikiş alınırArkadaşlar gömülü 20lik dişim ameliyatla alındı. Üniversite hastanesinde ameliyat oldum. Sorun şu ki biraz korkum var 3. Gün diş hala inmedi ,yemek de yiyemiyorum
Randevu verilirken doktor adını bile söylemiyolar ameliyat yapan gerçekten çene cerrahı mı bilmiyorum. Üni . Hastaneleri böyle mi oluyor ? Ve de adam bana buz koy bile demedi ben internetten araştırarak koymam gerektiğini anladım. Dikiş atıldı ve dikiş alıncak mı onu da bilmiyorum. O an aklıma hiç gelmedi sormadım onlar da bişi demedi. İnternette hep alınıyor yazıyor. Ne yapayım sizce
Yani 20lik gömülü diş tecrübesi olan yazabilir mi
Bulgur, pirinç tarzı neden olmuyor acaba. Dikiş atıldı sonuçtaOperasyondan 1 hafta sonra dikiş alınır
Sis olması normal daha 3. Gündesiniz
Yemek yiyememeniz normal
Bi kac güne daha ii olursunuz
Sıvı ve paryikülsğz gıda ile beslenmeye devam edin
Aynen hiçbir şey demiyorlar receteden bakarak öğrendim araştırma görevlisi yazıyorduÖzelde oldum. 1 hafta sonra dikiş aldırdım. Buz koy demişti. Devletde olunca uzman doktormu vs bilemiyorsun o kötü.
Minik parca Oraya takılıp enfekte edebilirBulgur, pirinç tarzı neden olmuyor acaba. Dikiş atıldı sonuçta
Yine insaflılarmış bana inan bişi demediler buz konusunda yani. Beslenmeyi dediler. Mesela gargara yazdı 1.gün kullanmamam lazımmış bilmeden kullandım netten okudum ki ilk gün gargara yapılmamalıymışÜniversite hastanesinde oldum, dikişi hatırlamıyorum ama ameliyat sonrası elime buz tutusturdular ne yapmak gerektiğini anlattılar. ara ara buz tutuyordum. Ayrıca şiş olması çok normal. Bende 1 hafta pek birşey yiyememiştim.
Sizde mi çektiniz? Çok teşekkür ederim. Yanağım ve boynum sarardı bu normal mi geçecek miTecrübelerime dayanarak 3 gün şişliğin inmesi için erken. Normal yemek için de erken. Yaklaşık 1 hafta kadar sıvı şeklinde beslenmiştim.
Diş hekiminiz şayet o dişi çekecek yetkinlikte olmasa çekmezdi emin olun. O konuda aklınız da soru işareti olmasın. Randevu verirken ismini öğrenemedi iseniz keşke işlem önce öğrenseydiniz.
Toparlanmak için zamana ihtiyacınız var , sakin olun, çok geçmiş olsun.
Ameliyat benimki de. Pipet neden kullandınız ? Hastaneyi aradım 1 hafta sonra gel dikişlerin alınması lazım dedi. Bu gargara ve antibiyotik 1 kutu mu kullandınız ? Bitince tekrar aldnız mıGömülü diş ameliyatından 1 hafta sonra dikişler alınıyor. Ben 10 yıl önce yaptırmıştım, diş hekimliği fakültesinde yaptırdım diğer gömülü dişlerimi aldırmam gerektiğinde yine fakültede yaptırırım.
Antibiyotik, ağrı kesici, gargara şeklinde bir üçleme vermişlerdi. 1 hafta pipetle beslendim. Bir de ılık çorba.
Ancak sizin ameliyat şeklinde mi yoksa çekim şeklinde mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?