Tedirginim

Enabız'da muayene vs durumunda hekimin adı gorunuyor. Operasyonda da görünür mü bilmiyorum ama bir kontrol edin isterseniz.

Korkuyorum ya dikişlerime zarar veririm diye dişlerimi fırçalıyorum ama o bölgeye hiç karışmıyorum. Ağzım açılmıyor zorlamıyorum da. Bu sefer dikişleri mi patlatırımda yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Dıştan şişlık indi ama yanagım çok sert dokununca

Enabız'da muayene vs durumunda hekimin adı gorunuyor. Operasyonda da görünür mü bilmiyorum ama bir kontrol edin isterseniz.
Reçete de baktım zaten araştırma görevlisiymş ama benim ameliyatı yapan doktora farklı bi adla sesleniyolardı

Ben hepsini aldırdım dikişleri aldırman şart tabiki on gün sonra gitmiştim ben. Şişlik gayet normal hatta benmki morarmıştı iki dişi aynı günde aldırmıştım o yüzden ama. Olmayanlarıda korkutmayalım tabi ama zor acı verici ilk üç günü geride bırakmışsın yarına hafifler

Benim yanağım 1 ay şiş kalmıştı..hatta ameliyatın ertesi günü doktoru aradığımda 2-3 ay sonra geçer demişti

Bu arada dikişler 1 hafta yada 10 gün sonra alınır...ben 10 gün sadece çorba içebilmiştim

Ben de gömülü diş çektirdim. Randevu oluşturdular dikişler için, gittiğimde sadece bir dikiş kalmıştı onu da aldılar. Şaşırdım ilaç vermediler mi ağrı için ? Genelde randevu verirler kontrol etmek için dikişler için. Bir arayıp sorun derim. Buz koymamıştım ben, öyle uyaran da olmadı ama antibiyotik ve ağrı kesici yazılmıştı.

Üniversite hastansinde ameliyatla aldırdım. Buz koyup koymadigimi hatirlamiyorum ama dikişleri 1 hafta kadar sonra gel alalim demislerdi. Gidip aldırmıştım.
Gecmis olsun

Bende korkuyordum o bölgede hafif enfeksiyon oluşacak gibi oldu dis hekimim özellikle onerdi

4 gömülü dişimde ameliyatla alındı. Evet başta zor oluyor olmuyor diyemem. Ağzınızı rahat açamamanız normal benim dikişlerim alındığında bile tam açamıyordum. Şiş tarafına devamlı bu tut. Ilık ve püre tarzı şeyleri rahatlar yiyebilirsin. Ben suyu pipetle içiyordum çorbayı falan tatlı kaşığıyla. Geçmiş olsun bu arada.

Benim dikişlerim alınmamıştı eriyen dikişmiş. Özellikle ilk bir hafta zor oluyor yüzüm balon gibi şişmişti sürekli buz koyun. İki hafta sonunda neredeyse normale dönüyorsunuz

Ben farklı zamanlarda biri araştırmada biri özelde gömülü diş aldırdım.Birinde dikişlerimi aldırdım diğerinde kendisi düştü aldırmaya gel fln demedi doktor.Tedirginseniz randevu alıp tekrar gidip gösterin.Yada özele gidin muayeneye.İçiniz rahatlamış olur.Geçmiş olsun

Benim dikişlerim alınmamıştı eriyen dikişmiş. Özellikle ilk bir hafta zor oluyor yüzüm balon gibi şişmişti sürekli buz koyun. İki hafta sonunda neredeyse normale dönüyorsunuz
Balon gibi şişmişti diye görünce aklıma geldi yürürken yanağım sallanıyordu

Kisiden kisiye degisiklik gosteriyo bi arkadasimin baya sismisti bana bisey olmadi ayni donemde cerrahi cekim yaptirmistik. Oncelikle dikisler alinana kadar agiz hijyeninize ozen gostermeniz lazim agzinizi mutlaka tuzlu suyla gargara yapin her bosey yiyip ictiginizde mutlaka agzinizi suyla calkalayin dikislerin enfeksiyon kapmamasi lazim yoksa cene kemigi enfeksiyon kapiyor oda inanilmaz bir bogaz agrisina sebep oluyor. Bazen 1 haftada dikisler curuyup dusuyor bazen dusmuyor genelde 1 hafta sonra aliniyor dikisler siz 1 hafta sonrasina randevu alin dusmezse

Ameliyat benimki de. Pipet neden kullandınız ? Hastaneyi aradım 1 hafta sonra gel dikişlerin alınması lazım dedi. Bu gargara ve antibiyotik 1 kutu mu kullandınız ? Bitince tekrar aldnız mı

Doktorun tavsiye ettiği şekilde kullandım. O yüzden paket sayısını söylemek doğru olmaz. Ağzımı açamadığım için kenardan pipetle besledim herkesin yapısı farklı olabilir. Ben genelde ağır geçiririm bu tarz sağlık sorunlarını maalesef.

Üni.hast.(marmara üniv) Gömük diş alınmadan 1 hafta önce ve alındıktan sonra antibiyot tedavisi gerekli gördü hekim (2gömük aldırdım bende)..benim doktor cerrahi bölüm şefiydi o dönem abimin tanıdığı olması sebebiyle randevusuz gitmiştim 13 yıl oldu..
Evet dikiş atıldı bir hafta sonra alındı dikişin alındığı gün diğeri çekildi..gel demeselerde gidin aldırın kısa bir işlem
Antibiyotik vermemeleri enteresan omuş belki öğrencidir başka bir hekime muayene olup danışabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…