Geldim yardıma

Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsunuz? Yine de ben bir özet geçeyim sorunuz olursa sorarsınız.
Öncelikle; 3 ayrı modu olması lazım. Sebze; et ve buhar.
Dumanlı görünüm seçeneği; buharla pişirme yöntemi demektir. Buharla pişirim yapacağınız zaman göstergeyi o duruma getireceksiniz.
Etli yemek/et pişirme için et göstergesi; sebze yemekleri için ise bezelye ye benzer bir seçim olması lazım ona getiriyorsunuz.
Yanında verdikleri saati kapağına takıyorsunuz. Özetle şu şekilde kullanım yapacaksınız...
Hazırladığınız yemeğin kapağını kapatın.Özel bir mekanizma ile kapanıp açılıyor biliyorsunuz.
Daha sonra saati kapaktaki yerleşkesine yerleştirin. Saati +/- tuşlarına basarak istediğiniz süreye getirin.
Sonra tencerenin altını açın; saat size belli bir süre sonra sinyal verecektir.Sinyal verir vermez tencerenin ateşini en kısık konuma getirin.
Sinyal sesiyle birlikte zaten göstergede sürenin geri sayımını göreceksiniz
Geri sayım bitince saat size tekrar sinyal sesi verecektir; - tuşuna basarak saatin susmasını sağlarsınız.Tencereyi ocaktan alıp belli bir süre sonra kapağını açabilirsiniz.
Yine sorunuz olursa sorabilirsiniz. Aldığınız tencere çok güzel bir tencere,benim elim ayağım gibi neredeyse tüm yemeklerimi bununla yapıyorum.
Güle güle kullanın