Tefal Yoğurtçum

bernalacin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
5
1
1
38
Merhaba kızlar,
Başlıktan da görülebileceği gibi yeni yoğurt yapma makinesi aldım. Tavsiyesi olan var mı? Meyveli yoğurt deneyen var mı?
1/3 oranında manda sütü katmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Tecrübeliler yardım lütfen.

Hayirli olsun:)bende yogurt makinesi alip sonradan firinla devam edenlerdenim:)tek tavsiyem bana kullanma kilavuzunda 8 saat mayalayin demisti ki sonradan ogrendim ki bu sure cok fazlaymis yogurt icin.bende yogurdum niye eksi oluyor diyordum

Hayirli olsun:)bende yogurt makinesi alip sonradan firinla devam edenlerdenim:)tek tavsiyem bana kullanma kilavuzunda 8 saat mayalayin demisti ki sonradan ogrendim ki bu sure cok fazlaymis yogurt icin.bende yogurdum niye eksi oluyor diyordum
Teşekkür ederim.
Neden fırına geçtiniz?

Benim makinamin hem kabi plastikti hemde cok ugrasmak istemedim.Firin usulunde sute mayayi karistirip firina gonderiyorum,o kadar:)Daha kolay geldi acikcasi
Bu sabah süzme pozisyonuna getirip buzdolabına koydum. Bakalım akşam ne ile karşılaşacağım.
Not: Mayalanma süresini 9 saat olarak ayarladım, inşallah ekşi olmaz.

Bu sabah süzme pozisyonuna getirip buzdolabına koydum. Bakalım akşam ne ile karşılaşacağım.
Not: Mayalanma süresini 9 saat olarak ayarladım, inşallah ekşi olmaz.
Iste benim yogurdumun eksi olmasinin sebebi o 8 saatti.ben firinda en fazla 5 saatte mayaliyorum.yine de deneye yanila ogrenicez bu isleri:)

Iste benim yogurdumun eksi olmasinin sebebi o 8 saatti.ben firinda en fazla 5 saatte mayaliyorum.yine de deneye yanila ogrenicez bu isleri:)
Netice HARİKA!
Hiç ekşilik yok, tadı tam kıvamında. Marketlerden aldığımız yoğurtlarla hiç alakası yok. Bundan sonra evde yapmaya devam.

Merhabalar hanımlar,

Evinizde kullandığınız yoğurt makinelerinde ekstra hangi özellikler olmasını isterdiniz? Cevap yazabilirseniz çok sevinirim.

Yogurt makinesi ne yahu sütü kaynat ılıt koy mayasını kapat beklet oldu sana yogurt :)

Kendi kaynatıp ılıtan sonra mayalanma süresini kendi belirleyen bir makine olsa fena olmazdı :)

İlk defa bu sene yogurt ve peynir yapmaya basladım inan hic zor değil gerek yok makineye yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…