Teflon Tencere Sorunsalı

erotikbrokoli

Sen+ben=1 :)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
230
202
Kızlar selam.
Çeyizimin pişirme gereçlerine annemin bitip tükenmeyen ısrarları neticesinde hiç olmazsa bir iki tane teflon tava ve tencere almaya karar verdim. (hayır karar vermedim. karar vermeye zorlandım.) :)
Şimdi sizce tercihimi hangi markadan yana kullanmalıyım? Mesela Tefal by Arda Türkmen serisi var, oradan bir karnıyarık tenceresiyle bir de tava alayım diyorum. Sizce mantıklı mı? Yoksa sadece tava alsam da olur mu? Çünkü bir tane çelik, bir tane Hecha döküm sığ tencerem var zaten. Sığ tencere olayını abartmış mı olurum?

Bence alın. Tencere tava setlerine zamanla daha çok ihtiyaç oluyor.
Hatta seramik kaplamada alabilirsiiz.

tavsiye için teşekkürler :) seramik kaplama tavam ve tencerem var aslında. sadece teflon olarak ihtiyacımı tam olarak kestiremiyorum. gene de sanırım bir sığ, bir iki de tava alacağım gibi duruyor. öte yandan çok alıyorum diye de çekiniyorum aslında.

tavsiye için teşekkürler :) seramik kaplama tavam ve tencerem var aslında. sadece teflon olarak ihtiyacımı tam olarak kestiremiyorum. gene de sanırım bir sığ, bir iki de tava alacağım gibi duruyor. öte yandan çok alıyorum diye de çekiniyorum aslında.

Benim çok misafirim gelir, kalabalık olur birde. Bu yüzden bu şekilde değerlendirdim. Acaba alsam mı denilen şey alınıyor birgun mutlaka :)

X