İyi geceler hanımlar elim ayağım tutmuyor sinirden.Henüz birkac saat geçmesine rağmen toparlanamadım.Size hemen olayı anlatıyorum.
Lanet olsun ki 2.5 sene önce biriyle sevgili olmaya başladım.Arkadaşlarımın arkadaşlarıydı ve benimle tanışmak istemişti başladık.Sonra gördüm tabi gerçek yüzünü ama hayatımdan 1 sene çalmıştı.Onu seviyordum ve güç bela kendimle savaşarak çıkardım hayatımdan.Bir insan nasıl ikiyüzlü nasıl vicdansız olur onda görmüştüm. İnsanların ne kadar güzel rol yapabileceğini onda görmüştüm.Ama çok geçte olsa mantığım kazandı bu savaşı ve ben geçte olsa galip geldim.
Uzun tutup sıkmayayım.
Ben bundan sonra 1 sene boyunca kimseyi almadım hayatıma, hoşlanmadım.Ta ki birkaç senedir tanıdığım ama merhabadan öteye gitmeyen iyi niyetli,vicdanlı Serkanı hayatıma alana dek.Serkanla aynı fakültedeyim.
Ve az da olsa bir buçuk aydır birlikteyiz.
Ek bilgi olarakta sınıftan çok samimi olduğum Fatih diye bir arkadaşım var.Biz ayrıldıktan sonra o çocukla konuşmamamı istemişti bende konuşuyordum tabiki.Ayrılmışım bitmis,gitmiş diyerek.
Konuma gelecek olursam.Benim sınıf arkadaşlarım eski erkek arkadaşıma haber uçurmuş ve bana bugün resmen tehdit mesajı attı.
Mesajın içerisi ise aynen şu ; sen iyi birisin seni iyi olarak hatırlayayım ama seni uyarıyorum.Fatihle bir kez daha samimi olduğunu duyarsam,kulağıma gelirse o çocuğu mahvederim.Sen bunu tehdit olarak algıla o çocuğu mahvederim.
Ha bu arada biriyle birlikteysen yada olacaksan ben gormeyeyim duymayayım yapma yapma yapma.
Eğer ki senin yanında birini görürsem kulağıma gelirse ertesi gun mezarına gidersin bu sana ilk ve son uyarım .
Dedi.
Okuyunca şok oldum.
Bu ne cesaret bu ne cüret
Aradım,medeni insan gibi konuşmak için.Uzak dur hayatımdan demek içi ama telefonu kapalıydı.
Ama sonradan karar verdim.Hiç bir şekilde iletişime geçmeden normal yaşantıma devam etmeliyim.
Ama bir yandan da korkuyorum.Ya Fatihe veya erkek arkadaşıma zarar verirse ?
Erkek arkadaşıma bunu nasıl anltmalıyım?
Ve son olarak ben hep pisman olusunu görmek istedim içim bi nebze olsun rahatlasın diye.Ama ben bundan vazgeçtim ve Serkanı aldım hayatıma ama şimdi gelmiş neler diyor?
Bu yaptığı pişmanlık mı,hazmedememek mi ?
Teşekkur ederim