tehdit eden eski sevgili belası

Seviyor bnce yoksa gurur faln deil umrunda olmazdı kıskanıyr
Bugüne kadar hiç seven bir insanmış gibi davranmayı beceremedi.Şimdi mi geliyor aklına anlamıyorum ki.
Ama bence birilerinin ona bak bi öğrenci'yi bi çocukla gördük demesi gururuna dokunmuştur.Bunu hazmedememiştir.
Ama bu insan geçen sene ayrıldıktan sonra ben onun yanından geçerken arkadaşları bi öğrenci geçiyor bak dediginde amaan deyip kafasını çeviren adam mı şimdi beni sevip,kıskanıyor.Ben hiç sanmıyorum

Isıracak köpek dişini göstermez demişler. Bence demeyin erkek arkadaşınıza o da fevri davranır ortalık karışır yapmanız gereken biraz geçsin devam ederse direk savcılığa dilekçe ver.
Tek istediğim onu görmemek. Hayatımın kıyısından, köşesinden geçmemesi

Son durum ; Arkadaşlarıma danışmam sonucu Fatihi korumak adına bir mesaj attım.Eski sevgilime ;
Bak x bu da benim sana son mesajım.Senden gram korkmuyorum.Ama yinede gayet olgun ve medeni şekilde cevap veriyorum sana.
Biz ayrıldık,isteyen istediğiyle görüşebilir.Seni de anlamayaa çalışıyorum.Belki pişmansındır,belki erkeklik gururuna dokunmuştur belki de hazmedememişsindir.Ama bunlar senin problemlerin sen çözmelisin ve çözümü de tehdit ederek acizleşmek olmamalı.
Biriyle birlikteyim,mutluyum.Fatih de diğerleri nasıl dostumsa aynen öyle.
Senin tehditlerinle sevdiklerimden vazgeçmem ben, sevdiklerim benden vazgeçerse uzaklaşırım onlardan.
Pişman olabilirsin ama otur bir düşün hatalarını ve başkalarına da sergileme.
Herşeye rağmen diyebiliyorum ki umarım sende mutlu olursun.İyi insanlar çıkar karşına Ben sana hakkımı helal ediyorum.
Bundan sonra ne yaparsan yap benden bir karşılık bulamayacaksın.
Şu mesajını savcılığa vererek bile canını sıkabilirdim ama sırf berbat günlerin yanında nadir de olsa iyi günler de olduğu için yapmadım.
Ama zorlarsan savcılığa da gideceğim.
Eğer bir sorunun varsa da gel benimle hallet yerim belli yurdum belli. Sevdiklerimden yzak dur

Allaha emanet ol ve Elveda x.
Yazarak yolladım .
Henüz iletilmedi
Umarım laftan sözden anlar da zorluk çıkarmaz.
Ki herhangi bir hareketinde soluğu karakolda alacağım.
İyi mi ettim,kötü mü bilemem.
Ama iyi yaklaşmaya çalıştım.
Ters bir hamlesi olursa da bende dişlerimi göstereceğim

Polise gidin buraya yazacağınıza.
İfadesini alsınlar bir kendine gelir.
Kolaydı öyle blöf yapıyor salak.

İyi geceler hanımlar elim ayağım tutmuyor sinirden.Henüz birkac saat geçmesine rağmen toparlanamadım.Size hemen olayı anlatıyorum.

Lanet olsun ki 2.5 sene önce biriyle sevgili olmaya başladım.Arkadaşlarımın arkadaşlarıydı ve benimle tanışmak istemişti başladık.Sonra gördüm tabi gerçek yüzünü ama hayatımdan 1 sene çalmıştı.Onu seviyordum ve güç bela kendimle savaşarak çıkardım hayatımdan.Bir insan nasıl ikiyüzlü nasıl vicdansız olur onda görmüştüm. İnsanların ne kadar güzel rol yapabileceğini onda görmüştüm.Ama çok geçte olsa mantığım kazandı bu savaşı ve ben geçte olsa galip geldim.
Uzun tutup sıkmayayım.
Ben bundan sonra 1 sene boyunca kimseyi almadım hayatıma, hoşlanmadım.Ta ki birkaç senedir tanıdığım ama merhabadan öteye gitmeyen iyi niyetli,vicdanlı Serkanı hayatıma alana dek.Serkanla aynı fakültedeyim.
Ve az da olsa bir buçuk aydır birlikteyiz.
Ek bilgi olarakta sınıftan çok samimi olduğum Fatih diye bir arkadaşım var.Biz ayrıldıktan sonra o çocukla konuşmamamı istemişti bende konuşuyordum tabiki.Ayrılmışım bitmis,gitmiş diyerek.
Konuma gelecek olursam.Benim sınıf arkadaşlarım eski erkek arkadaşıma haber uçurmuş ve bana bugün resmen tehdit mesajı attı.
Mesajın içerisi ise aynen şu ; sen iyi birisin seni iyi olarak hatırlayayım ama seni uyarıyorum.Fatihle bir kez daha samimi olduğunu duyarsam,kulağıma gelirse o çocuğu mahvederim.Sen bunu tehdit olarak algıla o çocuğu mahvederim.
Ha bu arada biriyle birlikteysen yada olacaksan ben gormeyeyim duymayayım yapma yapma yapma.
Eğer ki senin yanında birini görürsem kulağıma gelirse ertesi gun mezarına gidersin bu sana ilk ve son uyarım .
Dedi.
Okuyunca şok oldum.
Bu ne cesaret bu ne cüret
Aradım,medeni insan gibi konuşmak için.Uzak dur hayatımdan demek içi ama telefonu kapalıydı.
Ama sonradan karar verdim.Hiç bir şekilde iletişime geçmeden normal yaşantıma devam etmeliyim.
Ama bir yandan da korkuyorum.Ya Fatihe veya erkek arkadaşıma zarar verirse ?
Erkek arkadaşıma bunu nasıl anltmalıyım?
Ve son olarak ben hep pisman olusunu görmek istedim içim bi nebze olsun rahatlasın diye.Ama ben bundan vazgeçtim ve Serkanı aldım hayatıma ama şimdi gelmiş neler diyor?
Bu yaptığı pişmanlık mı,hazmedememek mi ?
Teşekkur ederim
Allah'ın belaları... Hep aynı model... Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi şu an. Sakın bu pisliğe pabuç bırakma canım. Ondan korkmadığını söyle... Buyur gel, yapabiliyorsan yap de. Karşısında güçlü dur ve korkma. Korktukça tepene biniyor bu tipler. Sakın hayatına müdahale etmesine izin verme. Telefon numaranı değiştir. Canın nasıl istiyorsa öyle davran. Hayatını ona göre yaşayacak değilsin. Mesajı da silme. Ne olur ne olmaz.

sen bakma ona aslında böyle asarım keserim diyenler herkesten daha korkak olurlar,yinede bunlara rağmen rahatsızlık verirse sen zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun hiç bişey yapamaz buna kesinlikle eminim hele şimdi savcılık yazısını falan gördüyse paçaları tutuşmuştur bile

sen bakma ona aslında böyle asarım keserim diyenler herkesten daha korkak olurlar,yinede bunlara rağmen rahatsızlık verirse sen zaten ne yapman gerektiğini biliyorsun hiç bişey yapamaz buna kesinlikle eminim hele şimdi savcılık yazısını falan gördüyse paçaları tutuşmuştur bile
Ben her bir kelimesinde samimiydim yazdıklarımın.
Umarım o da yaptığı saçmalığın farkına varıp uzatmaz artık.

Back
X