- 9 Mart 2011
- 12.510
- 11.259
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konusmalari kaydet seni nasil tehtid etrigini sende o sekilde soyle benm elim armut toplamiyor beni nasil tehtit ettigin kayitli de boyun eyme buluşma kesinlikleKızlar eski sevgilim tehdit ediyor 28 yasinda astsubay kendisi.Istemiylrum görüşmek bulsumak.F..booktan arkadaşlarımı bulup benimle ilişkiye girdinigini söyleyecekmiş.Oyle bir şey yok ama yaparim.daha da fazlasını yaparim hatta dedi bulusursan hiç bir şey yapmam.dedi bir sürü küfür sıraladı. Ne yapicam kızlar.Savciliga gidicem dedim korkusu yok hep savcılar arkadaşı bi yolunu bulurum.kilifina uydururum ben senden şikayetçi olurum dedi .Ne yapicam çok korktum
hiç birinden yemese burdan ceza yer savcıya hakaret bi kereEn kötü show haber ne güne duruyor :) insan tehdide boyun eğmek istemiyorsa neler yapmaz.. Arkadaş görevi kötüye kullanmak, tehdit, şantaj, özel hayatın gizliliğini ihlal, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi suçlardan dolayı meslekten ihraç alabilir.. Ne yazıyorsa saklayın.. Ve savcı arkadaşlarım var bölümünü özellikleüste koyarak savcılığa suç duyurusunda bulunun ve uzaklaştırma kararı aldırın.. Allah kolaylık versin
Öyle bişey yapamazki kendisi esker memur devletin memuru işinden olur şikeyet ettiginz gbi. Muhtemelen ayrılmayın diye yapıyor korkutmak sadece izin vermeyin aslaKızlar eski sevgilim tehdit ediyor 28 yasinda astsubay kendisi.Istemiylrum görüşmek bulsumak.F..booktan arkadaşlarımı bulup benimle ilişkiye girdinigini söyleyecekmiş.Oyle bir şey yok ama yaparim.daha da fazlasını yaparim hatta dedi bulusursan hiç bir şey yapmam.dedi bir sürü küfür sıraladı. Ne yapicam kızlar.Savciliga gidicem dedim korkusu yok hep savcılar arkadaşı bi yolunu bulurum.kilifina uydururum ben senden şikayetçi olurum dedi .Ne yapicam çok korktum
Birak istedigini soylesin yahu kimsenin derdi sen degilsin. O karakterde biriyse arkadaslari da anlar yalan oldugunu zaten. Bugun bulus yarjn baska seyler. Papuc birakma tehditlereKızlar eski sevgilim tehdit ediyor 28 yasinda astsubay kendisi.Istemiylrum görüşmek bulsumak.F..booktan arkadaşlarımı bulup benimle ilişkiye girdinigini söyleyecekmiş.Oyle bir şey yok ama yaparim.daha da fazlasını yaparim hatta dedi bulusursan hiç bir şey yapmam.dedi bir sürü küfür sıraladı. Ne yapicam kızlar.Savciliga gidicem dedim korkusu yok hep savcılar arkadaşı bi yolunu bulurum.kilifina uydururum ben senden şikayetçi olurum dedi .Ne yapicam çok korktum
Peki savcı onu tanıyor muymuş?
Ne mal adamlar var ya. İnanmayın şu vitaminsize. Gidip şikayetçi olun. Savcıya da, sizi tanıyormuş bu arkadaş, onu koruyacağınızı söylüyor deyin. Bakalım neler oluyor.
Yolda görsek saygı duyarız asker diye ama ne haltlar yiyorlar içeride peee.. ayrıca cinsel ilişkiye girdim dese ne olacak?
Cinsellik kötü bir şey mi? Biri benim facebook'umda birilerine bunu yazsa ne var siz sevişmiyor musunuz derim?
Böyle böyle sindiriyorlar sizi işte.
Sizin gibi pasif kızlara bunu yapabilirler hadi bana yapsın da görsün dünya kaç bucak ama yemez işte... ??
Çalıştığı yerdeki jandarmayı arayacagiminsoyledim.netten numarayı buldum .attim ona bak dedim bu numara .Sonra korktu galiba. Arkadaşlarıma da istedigini yaz dedim herk3s beni biliyor dedim sen rezil olursun dedim.Ben zaten öyle bir şey yapmayacaktım çocuk muyuz biz dedi sen nasıl öğretmen oldun dedi . Bir şakayı mi anlamadin dedi.Kizlar iyi ki varsınız valla burada yazılanlar beni rahatlattı.Skaa felan da yapması ama korkunca şaka diye kivirdi