Ailenize farkettirmeden polise gidin.Kızlar merhaba, cok büyük bi derdim var numaranın kime ait olduğunu bilmiyorum ama yakın geçmişim üzerinden tehdit ediliyorumtehditi kim yapıyo bilmiyorum ama eski sevgilimden şüpheleniyorum 2 yıl önce böle bisey yapmıstı yasadıklarımızı aileme söylemekle tehdit etmişti boyun eğmemiştim. Şimdi kendini tanıtmayan biti yine aynı seyleri ima ediyor. Ailemi bulunduğum şehirde tanımayan yok. Çıkmaza girdim ne yapıcam yardım edin lütfen.
Elinde fotoğraf varmıs, bunu başkalarına ve aileme göstermekle tehdit ediyo. Onunla webcamda normal knusmalarmız ve arabada bir kere öpüşürken resmimiz vardı başka hiç bisey yokne ile tehdit ediyor?
neler yaşadınız anlatın ona göre yazalım tatlım
Korkak davranma, yaptığı şantaja girer iyide ceza yer sende onu tehdit et.Elinde fotoğraf varmıs, bunu başkalarına ve aileme göstermekle tehdit ediyo. Onunla webcamda normal knusmalarmız ve arabada bir kere öpüşürken resmimiz vardı başka hiç bisey yoköyşe biliyorum yani
aynen, sizde konuşmaları ve mesajları kaydettiğinizi onu şantaj suçundan şikayet edeceğinizi belirtin.Korkak davranma, yaptığı şantaja girer iyide ceza yer sende onu tehdit et.
Kızlar merhaba, cok büyük bi derdim var numaranın kime ait olduğunu bilmiyorum ama yakın geçmişim üzerinden tehdit ediliyorumtehditi kim yapıyo bilmiyorum ama eski sevgilimden şüpheleniyorum 2 yıl önce böle bisey yapmıstı yasadıklarımızı aileme söylemekle tehdit etmişti boyun eğmemiştim. Şimdi kendini tanıtmayan biti yine aynı seyleri ima ediyor. Ailemi bulunduğum şehirde tanımayan yok. Çıkmaza girdim ne yapıcam yardım edin lütfen.
O yüzden bu tarz resimleri çekinmeyi hep red etmişimdir. Iyi de yapmışım.
Sevgilinden haberleri yok mu ailenin? Kaç yaşındasın ki? Yani sevgilin olabilecek yaştaysan kötü bişey yok ama tabi öpüşürken ne diye resim çekinirsiniz oda ayrı bi konu.
Şuan konu, konu sahibinin tehdit edilmesi. Öpüşürken resim çekilmesi değil.
Şantaj suçundan ikayetçi olacağınızı söyleyin mesaj falan attıysa ekran görüntüsü alın.
Öpüşürken resim çekildiği için tehdit edilmesinde bir sorun yok mu yani?Tehdit öpüşürken resim çekindiğinden dolayı kaynaklanmış da ondan o konuya odaklandık herhalde
Öpüşürken resim çekildiği için tehdit edilmesinde bir sorun yok mu yani?
Ne alakası var,benim de sevgilimle öpüşürken resimlerim var,sonra bu resimler şantaj olarak kullanılıyorsa konu sahibinde bir suç yoktur ki.Tehdit edilmesi sorun zaten de bu soruna kendisi yol açmış zaten. Ne diye resim çekinirsiniz diyorum. Cidden anlamıyorum bunu da o yüzden soruyorum.
Neyse polise şikayet et annene de söyle yani yaşın küçük değilse de çok fazla sorun olmaz bence.
Siz niye üstünüze alındınız ? Herhalde falan derken ne oluyor? Neyse susuyorum çünkü gereksiz bir tartışma olsun istemediğim bir konu. İşinize bakın lütfen.Tehdit öpüşürken resim çekindiğinden dolayı kaynaklanmış da ondan o konuya odaklandık herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?