Tehdit ediliyorum lütfen yardım edin

Öpüşürken neden fotoğraf çekilir ki? Aaa aşkım bak nasıl güzel öpüştük falan mı deniyor? Neyse, aileni arkana al.

ailene söyleyemiyorsan ki mutlaka söyle bir yakın arasın fotoğraf varsa var.kız bizim kızmız tehdit edemezsin desin.
bu arada resimleri göstermemenin karşılığı olarak ne istiyor ?

Ne alakası var,benim de sevgilimle öpüşürken resimlerim var,sonra bu resimler şantaj olarak kullanılıyorsa konu sahibinde bir suç yoktur ki.

Siz niye üstünüze alındınız ? Herhalde falan derken ne oluyor? Neyse susuyorum çünkü gereksiz bir tartışma olsun istemediğim bir konu. İşinize bakın lütfen.

Ben ciddi ciddi öpüşürken resim çekinmenin amacını soruyorum. Niye çekiniyosunuz demiyorum? Çekinmeyinde demiyorum, isteyen istediğini yapsın bana ne de resmi çekip sonra bakıp hoşunuza mı gidiyo? Onu soruyorum ya. Ne hemen saldırıya geçtiniz anlamıyorum ki?!!!

Ben sizin yazdığınız yoruma bir şey demedim. Kendi kendine gelin güvey olan sizsiniz. Kimsenin kimseye saldırdığı yok. Uzatmayın lütfen.

benim çok hoşuma gidiyordu. bedelini ağır ödemiştim gerçi.

Bunu sorduğundan dolayı olabilir mi?! Kız tehdit ediliyorum yardım edin diye konu açmış,sen neden öpüşerek fotoğraf çekildin ki ya ne anlamı var diyorsun.Ben de sana 'sana ne?' diyorum.Soruna yönelik yorum yapmıyorsun ki..Girişin bile meraktan,neyle tehdit edildiniz diye sormuşsun.

Ben kendimi senin yerine koyuyorum, böyle bi durumda ilk işim ..
Gizliden polise gitmek olurdu .
İhtarı alsın o şantaj yapan kişi bak nası bırakırdı şentajı

Şuan konu, konu sahibinin tehdit edilmesi. Öpüşürken resim çekilmesi değil.

Şantaj suçundan ikayetçi olacağınızı söyleyin mesaj falan attıysa ekran görüntüsü alın.

Sebep-sonuç ilişkisi kurabiliyor musunuz? Yoksa 0-5 yaş grubunda takılı mı kaldınız? Gerçi kurabilseydiniz atar yapmazdınız.

yiyorsa yap. de. ama anında kapında polisi bulursun. hatta en güzeli, savcılığa suç duyurusunda bulundum. evinde durmasan iyi olur yaz mesajla

Sebep-sonuç ilişkisi kurabiliyor musunuz? Yoksa 0-5 yaş grubunda takılı mı kaldınız? Gerçi kurabilseydiniz atar yapmazdınız.
Ya anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz? Adamın tehdit etmesinin sebebi öpüşürken fotoğraf çektirmeleri değil,karakterinin bozuk olması.Öpüşürken çekilen fotoğraflar tehtidi güçlendiriyor sadece.

Atar yapmıyorum. Çözülmesi gereken daha büyük bir sorun varken konu dallanıp budaklanacak diye söyledim. Atar benim işim değil ben fikir beyan ederim. Anlarsanız yanınıza kâr kalır. Tartışma yaratmak için söylemedim. Sebep-sonuç ilişkisini de çok güzel kuruyorum siz dertlenmeyin.

Bayanlar şu an korkan tedirgin olan ve yüksek ihtimal 20 li yaşların başında bir kız var ve bunu kimseye anlatamayacağını düşündüğü için bizlerden akıl istiyor. Konu sahibini dahada tedirgin etmek neden??? Herşeye muhalefet olmak zorunda hiisetmeyin kendinizi.

Arkadaşım sende sakin ol. Sakın taviz verme güçlü ve bilinçli bir kız gibi davran. Savcılığa şikayet edeceğini söyle inan ki o senden daha çok korkacaktır zira yapmıs olduğunun cezası ağırdır.

benim çok hoşuma gidiyordu. bedelini ağır ödemiştim gerçi.

Bende diyorum ki resim çekinme amacına değdi mi?!!!!

Resmi çekinmeseydi tehdit de edilmeyecekti. Bunu anlaması bu kadar mı zor?!

Önümüze gelenle fantazi yaparsak sonuçlarını göze almışız demektir. Ya da diyelim hadi yaptık fantazimizi. Sonrasında sildirmemek neyin kafası pardon? Bunun adı güvenmekse herkeses güvenilmeyeceğini de hayat ne yazık ki böyle sıkıntılı şekilde öğretiyor insana.

Bu arada bir halt da yapamaz o ergen, konu sahibi. Karşı atağa geçin, sinmeyin, umursamadığınızı düşündürün. Isırmayacaktır büyük ihtimal. Sakın istediklerini yapmayın çünkü korktuğunuzu belli ederseniz faydalanmaya çalışacaktır...

Ama şuanda duymak istedikleri bunlar değil biraz rahatlamak destek,fikir almak istiyor. Emin ol ki şuan oda çekinme amacına değmediğinin farkında.

Tehdit etmek isteyen başka bir şey bulup tehdit ederdi,mesela sevgiline zarar veririm,seni kaçırırım vs..Belli ki adamın kızda aklı kalmış,daha ciddi bir şeyle de tehdit ederdi.Ve hala anlayamıyorsun konu sahibi, 'öpüşürken resim çekildim tehdit ediliyorum çok pişmanım,yorumlarınızı bekliyorum.' diye konu açmamış değil mi? Bu beladan nasıl kurtulabilirim diye konu açmış.Geri kalan herkes polise git,savcılığa git,sakin ol vs derken sadece sen burda 'Öpüşürken fotoğraf çekilmenin amacı neydi?' diye sormuşsun.Bizim işimiz tehtidin öncesi değil sonrasıyla.Senin yargılamaların konu sahibinin sorununu çözmüyor.Eminim o da öpüşürken sevgilisinin onu bu fotoğraflarla tehdit edeceğini düşünmemiştir.

İte it gibi davranıcaksın
Sen de ona sert davran yani
Sıkıyorsa yap de

Ben de diyorum ki,olmuş bitmiş olay için niye boşuna yargılama yapıyorsunuz? Siz konu sahibine böyle deyince bir şey değişmiyor, o da eminim şu an çok pişmandır.Ama keşke son paragraftaki gibi soruna yönelik yorum yapsanız.

Yanıma kar kalacak bir derinlik göremedim ben yazdıklarınızda. Size göre varsa bile benim için fazla yüzeysel demek ki. Dertlenmek? Komiksiniz doğrusu.

Çözülmesi gereken sorunu ayrıca fazla sığ algılıyorsunuz bence. Burada binlerce genç kız gelip bu konuları okuyor. Sebep-sonuç ilişkisi kurabilmeleri açısından, yapılacak küçük bir hatanın çok daha büyük problemlere yol açabileceğini anlayabilmeleri açısından bile önemli bu soru. "Öpüşürken (veya başka durumda) resim mi çektirilir?" sorusu. Bu soru uyarı içeriyor aynı zamanda. Anlatabildim mi acaba yoksa daha uğraşmalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…