Ne alakası var,benim de sevgilimle öpüşürken resimlerim var,sonra bu resimler şantaj olarak kullanılıyorsa konu sahibinde bir suç yoktur ki.
Siz niye üstünüze alındınız ? Herhalde falan derken ne oluyor? Neyse susuyorum çünkü gereksiz bir tartışma olsun istemediğim bir konu. İşinize bakın lütfen.
Ben sizin yazdığınız yoruma bir şey demedim. Kendi kendine gelin güvey olan sizsiniz. Kimsenin kimseye saldırdığı yok. Uzatmayın lütfen.Ben ciddi ciddi öpüşürken resim çekinmenin amacını soruyorum. Niye çekiniyosunuz demiyorum? Çekinmeyinde demiyorum, isteyen istediğini yapsın bana ne de resmi çekip sonra bakıp hoşunuza mı gidiyo? Onu soruyorum ya. Ne hemen saldırıya geçtiniz anlamıyorum ki?!!!
Ben ciddi ciddi öpüşürken resim çekinmenin amacını soruyorum. Niye çekiniyosunuz demiyorum? Çekinmeyinde demiyorum, isteyen istediğini yapsın bana ne de resmi çekip sonra bakıp hoşunuza mı gidiyo? Onu soruyorum ya. Ne hemen saldırıya geçtiniz anlamıyorum ki?!!!
Bunu sorduğundan dolayı olabilir mi?! Kız tehdit ediliyorum yardım edin diye konu açmış,sen neden öpüşerek fotoğraf çekildin ki ya ne anlamı var diyorsun.Ben de sana 'sana ne?' diyorum.Soruna yönelik yorum yapmıyorsun ki..Girişin bile meraktan,neyle tehdit edildiniz diye sormuşsun.Ben ciddi ciddi öpüşürken resim çekinmenin amacını soruyorum. Niye çekiniyosunuz demiyorum? Çekinmeyinde demiyorum, isteyen istediğini yapsın bana ne de resmi çekip sonra bakıp hoşunuza mı gidiyo? Onu soruyorum ya. Ne hemen saldırıya geçtiniz anlamıyorum ki?!!!
Şuan konu, konu sahibinin tehdit edilmesi. Öpüşürken resim çekilmesi değil.
Şantaj suçundan ikayetçi olacağınızı söyleyin mesaj falan attıysa ekran görüntüsü alın.
Ya anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz? Adamın tehdit etmesinin sebebi öpüşürken fotoğraf çektirmeleri değil,karakterinin bozuk olması.Öpüşürken çekilen fotoğraflar tehtidi güçlendiriyor sadece.Sebep-sonuç ilişkisi kurabiliyor musunuz? Yoksa 0-5 yaş grubunda takılı mı kaldınız? Gerçi kurabilseydiniz atar yapmazdınız.
Atar yapmıyorum. Çözülmesi gereken daha büyük bir sorun varken konu dallanıp budaklanacak diye söyledim. Atar benim işim değil ben fikir beyan ederim. Anlarsanız yanınıza kâr kalır. Tartışma yaratmak için söylemedim. Sebep-sonuç ilişkisini de çok güzel kuruyorum siz dertlenmeyin.Sebep-sonuç ilişkisi kurabiliyor musunuz? Yoksa 0-5 yaş grubunda takılı mı kaldınız? Gerçi kurabilseydiniz atar yapmazdınız.
benim çok hoşuma gidiyordu. bedelini ağır ödemiştim gerçi.
Bunu sorduğundan dolayı olabilir mi?! Kız tehdit ediliyorum yardım edin diye konu açmış,sen neden öpüşerek fotoğraf çekildin ki ya ne anlamı var diyorsun.Ben de sana 'sana ne?' diyorum.Soruna yönelik yorum yapmıyorsun ki..Girişin bile meraktan,neyle tehdit edildiniz diye sormuşsun.
Ya anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz? Adamın tehdit etmesinin sebebi öpüşürken fotoğraf çektirmeleri değil,karakterinin bozuk olması.Öpüşürken çekilen fotoğraflar tehtidi güçlendiriyor sadece.
Bende diyorum ki resim çekinme amacına değdi mi?!!!!
Resmi çekinmeseydi tehdit de edilmeyecekti. Bunu anlaması bu kadar mı zor?!
Bende diyorum ki resim çekinme amacına değdi mi?!!!!
Resmi çekinmeseydi tehdit de edilmeyecekti. Bunu anlaması bu kadar mı zor?!
Ben de diyorum ki,olmuş bitmiş olay için niye boşuna yargılama yapıyorsunuz? Siz konu sahibine böyle deyince bir şey değişmiyor, o da eminim şu an çok pişmandır.Ama keşke son paragraftaki gibi soruna yönelik yorum yapsanız.Önümüze gelenle fantazi yaparsak sonuçlarını göze almışız demektir. Ya da diyelim hadi yaptık fantazimizi. Sonrasında sildirmemek neyin kafası pardon? Bunun adı güvenmekse herkeses güvenilmeyeceğini de hayat ne yazık ki böyle sıkıntılı şekilde öğretiyor insana.
Bu arada bir halt da yapamaz o ergen, konu sahibi. Karşı atağa geçin, sinmeyin, umursamadığınızı düşündürün. Isırmayacaktır büyük ihtimal. Sakın istediklerini yapmayın çünkü korktuğunuzu belli ederseniz faydalanmaya çalışacaktır...
Atar yapmıyorum. Çözülmesi gereken daha büyük bir sorun varken konu dallanıp budaklanacak diye söyledim. Atar benim işim değil ben fikir beyan ederim. Anlarsanız yanınıza kâr kalır. Tartışma yaratmak için söylemedim. Sebep-sonuç ilişkisini de çok güzel kuruyorum siz dertlenmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?