Tehdit ediliyorum.. ve yapabilecegim hicbirsey yok..

bndekalsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
60
0
36
Hollanda
merhaba, ben yeni uye sayilirim.. 18 yasindayim ve hollandada oturuyorum.. 4 yillik bi ciktigm var istanbulda yasiyo.. beni bi cok kez aldatmisti ama cok sevdigm icin affetmistm onu.. yanliz gecmis yazdan once telefonda cok kotu bi tartisma sonucu ayrilmayi goze koydum.. artik yurumuyodu ve bunun farkindaydim.. inat edip beni aramadan onu aramak istemedim ama iliskiyi kendimce bitirmistim.. o sirada birinden hoslandim.. ama 7 hafta turkiyeye gitcegim icin olece kalmisti.. turkiyeye varir varmaz ayrildim sevgilimden.. hicbisey sormamisti tamam diyip gecmisti sonradan arkadasimin kardesiyle ciktigni ogrendim.. hemde ben gelmeden 2 haftadir.. yazin yazliga bi arkadasim geldi.. hic rahat durmaz ve bi erkek delisidir.. onun yuzunden baze durumlara suruklendim.. 2 erkekle tanistik... ve o aksam onlardan biriyle opustu.. diger cocuk beni optu kendimi geri cektim ama opmustu sonucta.. engel olamadim.. ondan sonraki gun benim bi arkadasimin arkadasiyla tanisti.. bizi eve davet ettiler.. arkadasimda beni surukledi pesinden.. orda kimseyi tanimadigi yol iz bilmedigi icin gitmek zorunda kaldim.. yukari ciktilar ve ben arkadasimla kaldm asagada.. orda beni opmeye calisti izin vermedim.. engel oldum ama ayni zamanda kalkip gidemedimde.. eski sevgilim bunlari ogrendi ve daha fazlasi yasandigni dusundu.. ama oyle degil.. orda hicbisey yasanmadi ole olsaydi burda sizinle paylasirdim cunku kimligm gizli.. ve sizi tanimiyorum korkmazdim.. herneyse kiyametler koptu mesajlar yagmaya basladi barismak icin henuz bunlari bilmiodu.. istemedim.. kendime bisey yaparim tehtidleri basladi.. ve denedide.. sonuc hastanede sonlandi.. kurtuldu.. telefonda ya barisirsin benimle.. yada suan nasil olucegimi duyarsin dedi.. mecbur kalip kabul ettm cunku nede olsa 4 yilimiz gecmis.. sevdim cok onu.. bi sure sonra yazin yasananlari ogrendi ayrilmadi.. ama cok kotu kavgalar ettik.. bunun ustune yazdan once hoslandigm bi cocukla konusmami okuyunca iyice delirdi.. artik hergun tehtid ediyo beni.. tecavuz tehtidleri olum tehtidleri aileme bisi yapma tehtidleri.. konusmalarin hepsi bi arkadasimda duruo.. kanit olarak.. yanliz savciliga veya aileme bu durumu bildiremem.. cunku bunu yaptigm an gercekten her an bana zarar verebilir.. piskopatin teki.. intahara kalkisan insan gozunu kirpmadan banada kendinede zarar verebilir.. ne yapicagimi bilmiyorum ve delirmek uzereyim.. bu sorun aylardir devam ediyor.. hatta bana 2 hafta icinde turkiyeye gelmessen ailene orospu oldugna dair hikayeler yazarim seni rezil ederim tehtidleriyle geldi.. zor yatistirdim.. aslinda seviyo beni.. ama seven insan bunlari yapmaz diorum.. artik icimde tutamadigm icin paylasmak istedim.. evet sucluyum arkadasim yuzunden yazin neler yasadim.. nelere suruklendim arkadasligmida bitirdim zaten o kisiyle.. ve cok buyuk dersler aldim.. ama bu kadarini hak ettimmi bilmiyorum.. ve en ufak biseyde facede bi erkekle arkadas edinmemde.. bana bisuru seyler sayip tehtidleri baslio.. arkadaslar beni kotu gorebilirsiniz.. hak veririm size.. ama napicam ben.. okuyanlar icin simdiden tesekkurler..

Canım senin tek hatan onunla tekrar barışmak olmuş. Anladım çok sevmiş olabilirsin ama seni temin edebilirim ki, onun sana karşı hissettiği şey sevgi değil ve sevgilinin kesinlikle tedaviye ihtiyacı var. Böyle kişilik bozukluğu olan birinin sen de dahil kimseyi sevebileceğini düşünmüyorum ben. Onun dışında ailene onunla yaşadığın ilişkini anlatamamanın nedenini yazmamışsın. Kendi başına bu kadar olayı göğüsleyebilmen zor olur. Büyük ihtimal iddia ettiği şeyleri yapamaz, çünkü birine zarar vermek, kendine zarar vermek kadar kolay değildir. Fakat bu insanın yaptıği, sana savurduğu tehtidler yanına kalmamalı. O yüzden mutlaka güvendiğin bir büyüğünden ya da en en en iyisi ailenden yardım alman. Onlar senin ne olursa olsun yanında olurlar ve dünyada tanıdığın herkesten güvenilirlerdir.

Son düzenleme:
aylardir aglamakla geciyo gunlerim aralik 11 de okudugu konusmayla bitti iliskimiz.. sevgi degil zaten ama aileme anlatamam.. egerki aileme anlatirsam.. yanina birakmazlar.. kuzenim ve annem bastan beri karsi cikiolardi iliskimize.. ve kesinlikle gidip biseyler yapmak isterler bu sefer yalanlariyla ailemi bana karsi dusurur.. inanki kimseden yardim alamiorum.. kendi basima ustlendim.. ama nereye kadar surcek bilmiyorum yazin benimle yuz yuze konusup son noktayi koymak istiyo fakat cok korkuyorum.. silip engelleyip hayatimdanda cikartamiorum cunku kuzenlerimin teyzemin numarasi onda var ve ben onu silip attigm an deliye donup teyzemleri arayip hakkimda bisuru sey soliyebilir.. napicam bilmiyorumm.. ve kendimden nefret ediyorum ve kendime lanet ediorum keske bastan ailemi dinleyip hic bu iliskiye baslamasaydim.. hayatim resmen onun elinde ve hicbisey degistiremiyorum..

Hayatın onun elinde felan değil. Seni çok fazla korkutmuş , olan sadece bu. Bırak ailen canına okusun onun, yanına bırakmasınlar. Sen ailene dürüst davranıp, onun sana savurduğu tehtidleri delillerinle birlikte anlatırsan, emin ol çok rahatlayacaksın. Bu kişilik bozukluğu olan arkadaş, iddia ettiği şeylerin hiç birini yapamaz. Onların hepsi dilde. Lafa gelince çok konuşur böyleleri ama acizdirler. Ayrıca bırak artık onu düşünmeyi. İsterse kendini öldürsün, zarar versin. Seni bağlamaz. Ve sana söylüyorum ki bence asla onunla bir daha yüz yüze gelme.

onunla kesinlikle yuz yuze gelemem .. cok korkuyorum fakat onu kendimden iyi taniyorum ve yapabilceklerinide cok cok iyi biliyorum.. eski sevgilisinden ayrildignda evini arayip annesine kizin kendini millete pazarliyo diyip konusmus.. ve cok iknacidir.. onu tanimasam bu kadar korkmam.. arkadasim benimle cogu seyi yasadi.. gordu bana edilen tehtidleri ve onun bile elinden hicbisey gelmiyo..onu hayatimdan silip sokup atmak istiyorum ama imkansiz gibi bisey.. egerki beni tehtid ettigni bile biriyle paylastigmi duysa.. bana yapmadigni birakmaz.. kendim bile intahara kalkistim.. bu seferde anneme vericegi zararlardan bahsetti eger kendime bisey yapmaya kalkarsam acikcasi bana O. herkez seni becerdi millete o. bana gelince namuslusun.. ve daha nasil hakaretler ediyo.. yrn mutlaka gene tehtid etcektir.. hergun ayni hikaye.. ve sakinlestigndede.. ondan iyisi yok..

bırak canım yaa..sen yurtdısında değil misin?değiştir numaranı..teyzene kuzenine de yani ailene söyle beni tehdit ediyor,rahatsız ediyor numaramı değiştirdim de..onları da ararsa savcılığa şikayet ettik desinler bak bi daha arıyor mu..yurt dısına gelip mi ailene ve sana zarar verecekmiş..hiçbir yere gidemez rahat ol sen..ayrıca onun attığı o ahlaksız iftiralara hiçbir anne baba inanmaz..çünkü o bir kere bu davranışıyla serserinin teki olduğunu ortaya koyuyor.kimse oyle bi işe yaramazın lafına kulak asmaz..sakın ha sakın 2 hafta içinde Türkiye'ye gel gibi tehditlerinden korkup gitme..annene hemen durumu anlat ve sakın korkma.onun senin hakkında uyduracagı ahlaksız ithamlara ailen inanmaz...kendi basına iş yapmaya kalkma ve ailenle paylaş..ailenden de tepki görüp tehditlerinin işe yaramadığını anlayınca peşini bırakacaktır

Bence de,onun tehditlerinden önce ailene sen bahset,size bunu bunu diyecekmiş beni bununla tehdit ediyor de..ilerde ailene bir şey derse ailen zaten buna hazırlıklı olur..ve hiç bir aile kendi evladına inanmak varken..bu tehditleri 4 senelik sevgilisine yapabilecek kadar düşük bir insana inanmaz..sana yada ailene zarar vermesi de çok zor..Sen ondan korktuğunu belli ettikçe o güçlenecek..o yüzden -Hehe tamam canım istediğini yap kafana göre takıl falan de..bu senin korkusuzluğunu ona belli edecek ve elinde ki kozlar gittikçe bitecek..KORKMA..KENDİNE GÜVEN..VE UMURSAMA!

Kimse ailene birşey anlatmadan sen ailene durumu bütün ayrıntılarıyla anlat...
beni sevdiğinden eminim demişsin hayır kesinlikle seni sevmiyor
sadece seni takıntı haline getirmiş ve yönetmeye çalışan biri O

Korkma!Ailene anlat,başkasından duyacaklarına senden dinlesinler.

Dağda yaşamıyorsun sana hiçbirşey yapamaz

istiyorsa kendine birşey yapsın..ki yapmaz!

Ayrıca sırf kendine birşey yapacak diye O kişiyi hayat boyu taşımak zorunda değilsin.

Yarın birgün hayatına başka insanlar girecek,belki ciddi düşünüp evlenmek isteyeceksiniz.

Bu adamın sende yarattğı korkuyla baskıyla nasıl olacak bu iş?

Anlat ailene ve kurtul,onlar gereğini yapsınlar isterse kıyamet kopsun

hergün öleceğine birgün ölürsün olur biter..

Ne pislikmiş arkadaşın.14 yaşından beri arkadaşın hem de,yazık.O kaç yaşında bilmem,inşallah yaşı seninle aynıdır.
Sen tehdit edildikçe ne yapıyorsun ? Ağlayıp yalvarıyorsan bundan vazgeç.
Böylelerine birilerinin HÖT demesi lazım.O zaman sinerler,havlayan köpek ısırmaz misali.
Ailene veya kuzenine anlat,hatta seni aradığı zaman telefona baban veya enişten filan çıksın.Onun konuşmasına fırsat vermeden,bana bak bir daha bu kızı arama çok fena olur gibi konuşsunlar.

havlayan köpek ısırmaz sana birşey yapacak olsaydı ohoo bugüne kadar yapardı zaten ..
Arkadaşlar doğru söylemiş .. Al aileni karşına açık açık anlat herşeyi.. Çünkü ailen bunları öğrendiğinde ilk diyecekleri şey NEDEN BİZE ANLATMADIN... emin ol anlatmadığın için çok daha fazla suçlayacaklardır seni.. yaşın kaç bilmiyorum ama her türlü ailen sana akıl verecektir.. Dağda yaşamıyoruz ne ailen gidip ona birşey yapabilir, nede o gelip sana birşey yapabilir.. Ailenin sana destek olduğunu ve korkun kalmadığını görünce onunda sana yapacak çok şeyi kalmayacaktır.. Uğraşmayın şu psikopat kılıklı insanlarla ya .. Korkutun gözlerini sizi korkutmasına izin vermeyin..

Canim benim yasin daha cok kücük, bütün olanlari annene anlat o sana yardim edecektir.
Annen bilirse, en azindan ya kendisi hal edecektir yada babana söyleyip bir cözüm bulacaklardir.
Korkma, annene güven. Anneler cocuklari icin herseyi yapar ama elin ogluna bu kadarda korkak davranma.
Okula gidiyormusun? Bence su gönül islerini biraz ertelesende okulunu, meslegini yapsan diyorum.
Bak kücük yasta ne belalara dadnmissin. Bunlardan kendine pay bic ve okuluna,meslegini yapmana bak.

is isten gectikten sonrami ailen ogrencek herseyi.
savciliga aileme soyliyemem zarar verir demissin, zaten sana yavas yavas zararini verio ve sen bu durumu daha fazla saklarsan isler dahada kotuye gitcek. sevgilin dedigin adam psikopat ve bu tehditlerle seni daha fazla avucunda tutamaz.
peki sana benimle evlenmezsen sana ailene zarar veririm derse sende dusunmeden evlencekmisin?
peki ya sonra?
once ailene anlat olan biteni daha sonrada savciliga suc duyurusunda bulunun gec olmadan...
sen boyle korkup sustukca sevgilin bunu koz olarak kullancak..
cesaretini topla ve bir psikopatin tehditleri ile hayatini mahvetme..

Yapman gereken ilk iş onu kesin bir dille terketmek..
istemiyorum seni bitti demek.
sen zaten başka bir ülkedesin gelip seni bulamaz..
haa bu arada annenede anlatki böyle böyle istemiyorum onu ama beni tehdit ediyor..
sana iftira atarım beni bırakamazsın diyor anne de . ilerde olabilecek her duruma karşı..
dahada adını sanını anma.. numaranı değiş.. hayatından sil at... hiçbirşey yapamaz..
ha bu yüzden kendine birşey yapacaksa da yapsın... kendi bileceği iş..
o mutlu olsun diye sen mutsuz olmaz..
ha bu arada anlattıgın tarzda arkadaşlıklardanda uzak dur.. :82:

Bırak intihar etsin edebiliyorsa, herkes için en hayırlısı o olur.
Yurtdışındaysan burdaki savcılığa vermen ne ifade edecek ki anlamadım ben nerede yaşadığını?

hiç vakit kaybetmeden ondan ayrıldığını ve dönüşü olmadığını söyle ona.
her şeyi de anlat aile korkma.onlar senin ailen belki biraz kızarlar ama yanında olurlar en azından sırtını dayayabileceğin ve güvendiğin insanlarla bu beladan kurtulursun.
atabileceği iftiralara karşı aileni hazırla onlarında senin yanında olduğunu görürse yapabileceği hiç bir şeyi kalmaz. kesinlikle sana ulaşabilmesini engelle tel no larını değiştir teyzen falan da değiştirsin eğer mümkünse.bir süre de türkiye ye gelme. bu şekilde ondan kurtulabilirsin.
unutma korkulu rüya görmektense bir süre uyanık kalmak daha iyidir..

sen böyle tehditlere sessiz kalıp isteklerini yerine getirdikçe her seferinde daha da azıtacak bu serseri. ailene anlat, yaşadıklarında kötü hiç birşey yok. ailen kime inanacağını bilir.

Fazla iyimser yaklaşıyorsun özellikle ona karşı.
Ortada aşk yok birde şey yok sen onla konuşuyorsun hala
ve başına neler gelmiş bir arkadaş yüzünden.
Ne yapacaksın o erkek arkadaşınla tüm bağını koparıp güzel bir sayfa açacaksın.

Son düzenleme:

Ayrıca aileme kötü şeyler anlatır demişsin.Hiçbir anne-baba anlat oğlum dinliyorum demez.AA bak bak neler yapmış bizim kız diye kimse dinlemez onu,çok saçma.Ben annen olsam mesela,sen kimsin derim,neden aradın,hadi ordan densiz sen kim oluyorsun bir daha arama derim.Anlattırmam,kızıp kapatırım.Kızıma da şöyle kızarım,ne sardın bu manyağı başımıza,niye bu kadar yüz verdin derim,bu kadar yani

aman ne manyak insanlar var öylelerinden korkulur ama blöfte yapıyor olabilir bence annene anlat senden duysunlar

arkadaslar baze konularda belirsizlik var.. oncelikle hepinize tsk ediorm beni kotulemedigniz kendi hatan iyi oluyo demediggniz icin.. bakin suan 18 yasindaym ve okuyorum.. kendimi ovmek gbi olmasin ama bugune kdr her ne sorunm varsa okulma yansimadi.. ck iyi bi ortlamayla bu sne hayrlsyla btrcem unye geccem.. gelelm knya.. aralik 11 de ayrildik biz bidahada barismicaz zaten.. ve benim annemle babam ayrilar.. annemle kaliorm ben hollandada yasiorm.. ailemden btek annemle babam brda geri kalan herkez turkiyede.. fakat annem cok sinirli ve ofkeli brsidir biseyi yerne yanls kydum die bile evde asiri kyamet kopar.. sizinle bunu paylasabilmis olmak bile benim icin cok buyuk bi adim.. cunku ben derdimi paylasmayi pek sevmem ve bunda cok zorlanirim.. isteklriini yerne getrmyrm sadece sakinlestrp sakin halndeyken knsmaya calisiorm anlatmaya calisiorm yurumez artk brak beni rahat dye.. saknken dnlyo.. sorun olmyo ama en ufak bseyde.. hersey tekrar basliyo.. arkdslar yapabilceklermi bende biliyorum.. ama onu ck ck iyi tanidigm icinde korkuorm bu kdr.. ve yapabilmek benm icn bu kdr kolay degl.. genede bu drma bu sklde sessiz klmamam gerektigni biliorm.. onu ben ck farkli tanimstm.. ckta sevmstm ama kendmden nefret ediorm nasl bole biryle beraber olabildin die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…