- Konu Sahibi bndekalsin
-
gözün aydın canım inşallah aynı şeyleri bir daha yaşamazsın
ARKADASLAR TEHTIDLERR BITTIIII =) su son gunlerde ne bi tehtid ne bi hakaret.. aksine cok normal davraniyo .. ama bugun bana.. senle bi yuz yuze gelsek hem msnden hem faceden heryerden silcem seni artik istemiyorum dedi.. yazin turkiyeye geldigmde benimle gorusmek istiyo.. ama ben buna kesinlikle izin vermem cunku bana herseyi yapabilir.. yada olurda dinlemeyip gelir karsima cikarsa mutlaka kuzenimle yanina gitcem.. tek gitmem kizlar dua edinde yakinda pesimi biraksin.. KABUS BITIYO SANIRIMMM
bitti gibi gorunuyo ama bitmicek.. bende farkindayim ve evet yuzyuze gorusmek istiyo ama kesinlikle goruusmem pat diye karsima cikarsada ilk isim kuznime haber vermek olucaktir.. aslinda daha once ona karsi sert davrandim rahat birak beni diye bas bas bagirindim eger birakmassan cok fena olucak gibi seyler soledim sinirkrizleri gecirdigmde.. ama hicbizaman susmadi aksine.. daha cok agir iftiralarla tehtidlerle hakaretlerle geldi.. bende korkmadigmi belli etmek icin dahada cok bagirdim.. ama abisi ucak sirketinde calisiyo.. bana eger simdi susmassan ilk ucak atlayip gelir seni heryerde rezil ederim diyince daha fazla guclu gozukemedim.. zaten duygusal bi kisilige sahibim.. biri bana sinirlendignde yada kizdignda.. haksiz olsa bile kuzu gibi cekilir susarim.. ama en azindan suan icin tehtidler yok.. ve bu bile biraz olsun mutluluk veriyo.. bugun okulla amsterdama gittim.. sen kesin bi o.... yaparsin ordada rahat durmassin dedi.. sacma sacma konusuyo ama benim canimi en cok skan beni burda ispiyonlayan ´arkadaslarim´var ve bana orda naptigni ogrencem zaten sen merak etme dedi.. ve gercektende oyle kotu insanlar varki.. resmen ispiyonluyolar ne giymisim makyaj yapmismiyim yapmamismiyim topouklu ayakkabi giymismiyim giymemismiyim.. gulmusmuyum gulmemismiyim hepsini ogreniyo ve bunu nasil beceriyo aklim almiyo.. insallah yakinda biter suan icin beni rahatsiz etmiyo.. aramiyoda mesaj cekmiyoda bi msnde konusuyo.. bende girmemek icin gayret ediorm.. yada cdisi takiliorm.. ama tehtidlerin bitmesi bile bi yandan rahatlatici.. kimin ispiyonladignida bilmiyorum deli olcak gibiyim..
1-Öncelikle uçağa atlar gelirim demesi çok boş bir tehdit.Ne diyecekti abisine ? Gidip kıza gününü göstericem mi diyecekti ? Hatta ben senin yerinde olsam geri tehdit ederdim.Abine senin nasıl bir psikopat olduğunu anlatırım derdim.Ayrıca bu çocuk çalışıyor mu,harçlık mı alıyor ? Alıyorsa kimden alıyor ?
2-Hala msn den konuşman doğru değil.Tehditler kesildi demişsin ama sana o... demeye devam ediyor.İletişimi kökten kesmedikçe bu iş bitmez.
3-Senin yaptıklarından haberi oluyordur çünkü listendeki arkadaşlarını msn ve face e eklemiştir.Onlar resim yükleyince nerelere nasıl gittiğini görüyordur.Sen de bir yerlere resim ekliyor olabilirsin.Mesela burada da bir resmin var.Küçük bir ihtimalle bir arkadaşın ile netten tanışmış ve yazışıyor olabilir.
olay aynı benimki gibi ilerliyo göstermelik bi ilişki yada gerçekten biri oluştu hayatında ama sen iletişimini kesmedikçe bu olay kesinlikle kapanmaz.senin kesin tavrını koyup güçlü ve kararlı olduğunu gösterip iletişimini kesmen lazım.bu tipler ufak bi hareketinden ona karşı olumlu olduğun izlenimi çıkartırlar kendilerine.ben en sonunda psikiyatristn yardım aldım.hem kendi psikolojim bozulmuştu çünkü hemde ona nasıl davranacağımı bilemiyodum karşılaştığımda. bu arada ağlamaman ona karşı ezik gözükmemen gerekiyo. kısaca kişilik bozukluğu var belliki arkadaşta
korkma canım korktukça üzerine gelecek senin..ve Allah aşkına açma şunun telefonlarını görüşme hiçbir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?