Tehdit ediliyorum.. ve yapabilecegim hicbirsey yok..

ARKADASLAR TEHTIDLERR BITTIIII =) su son gunlerde ne bi tehtid ne bi hakaret.. aksine cok normal davraniyo .. ama bugun bana.. senle bi yuz yuze gelsek hem msnden hem faceden heryerden silcem seni artik istemiyorum dedi.. yazin turkiyeye geldigmde benimle gorusmek istiyo.. ama ben buna kesinlikle izin vermem cunku bana herseyi yapabilir.. yada olurda dinlemeyip gelir karsima cikarsa mutlaka kuzenimle yanina gitcem.. tek gitmem kizlar dua edinde yakinda pesimi biraksin.. KABUS BITIYO SANIRIMMM

bana nedense pek inandırıcı gelmedi aynı olayı bende yaşadım hatta birebir aynı en son seni bir kere görsem konuşsam bi dahada görmek istemicem diyodu sakın görüşme yüzyüze rahatsız olduğu belli sana özel msjda atmak istedim ama msj sayım yeterli değildi geçmiş olsun cnm

Canım daha çok küçüksün..Korkman çok normal.Tehditler bitmiş ama sen hala konuşmaya devam ediyorsun.Arkadaşın seni elinde tutmak için çeşitli yöntemler deniyor.Önce tehdit etti.Şimdi "seninle yüz yüze gelsek "diyor.İletişimin kopmadığı sürece umutlanacak.benimle konuşuyor diye.Ne olursa olsun Annene anlat.Ne söylerse söylesin.Bizde o yaşlarda annemizin,babamızın öğrenmesinden korkardık.Ama şimdi biliyorum ki böyle bir sıkıntıda ne kadar kızarlarsa kızsınlar bizi affedip zarar görmemizi engelleyeceklerdir ellerinden geldiği kadar..
Annen ne kadar kızarsa kızsın MUTLAKA ONA ANLAT,onun ailene anlatacaklarından korkma.İnan bana annen bir gün kızar,iki gün kızar ama senin için herşeyi yapar..""bitti anlatmama gerek yok" diye düşünme..

canım aradığında hiçbir şekilde açma telefonu evi ararsada fişini çekersin bi süre yada açık bırakırsın. nasılsa hep postanede kalıp seni arıcak değil. eğer gerçekten kopmak istiyorsan ondan kesinlikle ama kesinlikle telefonlarına çıkma cevap verme. sen onla konuştuğun sürece o gende umutlanacak. benim telefonumu açan insan demekki sesimi özledi oda konuşmak istiyor diye düşünecek. benim kuzenimin sölediği tek şey deli deliyi görünce çomağını saklarmış. benim ailem benim için canını ortaya koyacak insanlardan senden korkup sincek insanlar değiliz. sen hele benim canımı yak o zaman kendine saklancak yer ara bak o zaman kapımıza gelip yalvar yakar bırakın peşimi diye dil döktürtmezsem de. ya bende sinerdim o konuşur konuşur bi höytt sen kimsin yaa diyemezdim. ama en son dedim bunu ve nasıl pıstı nasıl sindi görmen lazım. hele bi arasın askerde şuan tüm askerliğini yakarım zaten söledimde ona seni uyarıyorum dedim. sende böyle yap. altta kalma hiç. gerçi dediğim gibi benim tavsiyem hiçbir şekilde açmaman telefonunu ama çok açmak zorunda kalırsın sesini yükselt ve sen tehdit et onu korkma oraya gelipte sana zarar vercek yürek yok onda. böle atıp tutuyolar işte sözde güçleri sadece buna yetiyor.

bitti gibi gorunuyo ama bitmicek.. bende farkindayim ve evet yuzyuze gorusmek istiyo ama kesinlikle goruusmem pat diye karsima cikarsada ilk isim kuznime haber vermek olucaktir.. aslinda daha once ona karsi sert davrandim rahat birak beni diye bas bas bagirindim eger birakmassan cok fena olucak gibi seyler soledim sinirkrizleri gecirdigmde.. ama hicbizaman susmadi aksine.. daha cok agir iftiralarla tehtidlerle hakaretlerle geldi.. bende korkmadigmi belli etmek icin dahada cok bagirdim.. ama abisi ucak sirketinde calisiyo.. bana eger simdi susmassan ilk ucak atlayip gelir seni heryerde rezil ederim diyince daha fazla guclu gozukemedim.. zaten duygusal bi kisilige sahibim.. biri bana sinirlendignde yada kizdignda.. haksiz olsa bile kuzu gibi cekilir susarim.. ama en azindan suan icin tehtidler yok.. ve bu bile biraz olsun mutluluk veriyo.. bugun okulla amsterdama gittim.. sen kesin bi o.... yaparsin ordada rahat durmassin dedi.. sacma sacma konusuyo ama benim canimi en cok skan beni burda ispiyonlayan ´arkadaslarim´var ve bana orda naptigni ogrencem zaten sen merak etme dedi.. ve gercektende oyle kotu insanlar varki.. resmen ispiyonluyolar ne giymisim makyaj yapmismiyim yapmamismiyim topouklu ayakkabi giymismiyim giymemismiyim.. gulmusmuyum gulmemismiyim hepsini ogreniyo ve bunu nasil beceriyo aklim almiyo.. insallah yakinda biter suan icin beni rahatsiz etmiyo.. aramiyoda mesaj cekmiyoda bi msnde konusuyo.. bende girmemek icin gayret ediorm.. yada cdisi takiliorm.. ama tehtidlerin bitmesi bile bi yandan rahatlatici.. kimin ispiyonladignida bilmiyorum deli olcak gibiyim..

1-Öncelikle uçağa atlar gelirim demesi çok boş bir tehdit.Ne diyecekti abisine ? Gidip kıza gününü göstericem mi diyecekti ? Hatta ben senin yerinde olsam geri tehdit ederdim.Abine senin nasıl bir psikopat olduğunu anlatırım derdim.Ayrıca bu çocuk çalışıyor mu,harçlık mı alıyor ? Alıyorsa kimden alıyor ?

2-Hala msn den konuşman doğru değil.Tehditler kesildi demişsin ama sana o... demeye devam ediyor.İletişimi kökten kesmedikçe bu iş bitmez.

3-Senin yaptıklarından haberi oluyordur çünkü listendeki arkadaşlarını msn ve face e eklemiştir.Onlar resim yükleyince nerelere nasıl gittiğini görüyordur.Sen de bir yerlere resim ekliyor olabilirsin.Mesela burada da bir resmin var.Küçük bir ihtimalle bir arkadaşın ile netten tanışmış ve yazışıyor olabilir.

ailesi beni cok seviyo.. abisine yanina gtcem diyebilir bu konuda rahatlar... ve konu ben isem izin almasi yada atlayip gelmesi zor degil pasaportu fln var.. ve durumlari iyi harclik aliyo ustune calisiyo..

msnden konusmalar oluo girdigm zamanlar.. ve bana bunu demisti.. iletisimi tamamen kesemiyorum cunku bu sefer iyice delircek ve daha buyuk tehtidlerle gelio oncedende kaciorum onunla gorusmemek icin yazmistim bende gercekten iletisimi tamamen kesmek istiyorum..

benm yaptiklarimdan nasil haberi oluo bilmiorum cnku kesinlikle resim cektirmiorum yada dun amsterdamdada cektirmedim.. bende eklemiorum cunku biliorm bu sekilde tartiscagimizi burda ekleme nedenimde burda beni kesinlikle bulamamasi.. cnku hickimsenn brya uye oldgmdan hberi yk ve bunu akil edemez..

son bi haftadir msn iletsinde kalp var ve gecenlerde sonunda aradigmi buldum die bi yazi gordum.. bence bi kizdan hoslanio yada arasidna bisey var.. belkide onun icin artk tehtid etmio beni.. umarim ole bi durum vardir cunku hem biriyle cikip hem benim pesimi birakmamazlik etcgini dusunmuorum..

aklıma takıldı da..
vizeyi de anından alabılıyor mu bu cocuk?ha deyınce verıyorlar mı vızeyı?pasaport ucak vs..bunları muhım degıl kı..asıl olay vızede canım..vıze 1 saatte cıkan bır sey degıl..
bugune kadar bır cok ulke gezdım,bır suru vızem olmasına ragmen hala daha vıze ıslerınde beklıyorum,sorunlar cıkıyor falan..
senın erkek arkdasın bu sorunu nasıl cozmus acaba merak ettım?

bence de ailene anlat.kızarlar bağırırlar ama ailen sonuçta.o pisliğin bu durumdan faydalanmasına izin verme.sevdiği falan yok.elinde tutuyo seni resmen.yaptığı adilik.hatta bırak öldürsün kendini.yaşamaya bile hakkı yok.yada savcılığa git ailene söyleyemiyosan onlarla bi şekilde hallet.çocuk sayılmazsın.18 küçük bir yaş.yaşadığın herşey seni ilgilendirir bunun sorumluluklarını taşıyabilmelisin.ama kendini ezdirme lütfen.suistimal etmesine izin verme.daha fena şeyler yapmayacağını bilemezsin. bi arkadaş yazmış gerçi havlayan köpek ısırmaz ama sen gene de önlemini al.ha bide seni aldatan insanlara taviz verme

olay aynı benimki gibi ilerliyo göstermelik bi ilişki yada gerçekten biri oluştu hayatında ama sen iletişimini kesmedikçe bu olay kesinlikle kapanmaz.senin kesin tavrını koyup güçlü ve kararlı olduğunu gösterip iletişimini kesmen lazım.bu tipler ufak bi hareketinden ona karşı olumlu olduğun izlenimi çıkartırlar kendilerine.ben en sonunda psikiyatristn yardım aldım.hem kendi psikolojim bozulmuştu çünkü hemde ona nasıl davranacağımı bilemiyodum karşılaştığımda. bu arada ağlamaman ona karşı ezik gözükmemen gerekiyo. kısaca kişilik bozukluğu var belliki arkadaşta

Son düzenleme:

kisilik bozuklugu olsa resmen ruh ve sinir hastasi.. delirmis gozu donmus ve insallahta bi iliskiye adim atmistir.. gerci karsisindaki insana cok uzulurum oleyse.. benimde piskologa gitmem gerekiyo cunku benimde piskoljm iice bozuldu.. vize olayida evet biraz surer ama sonucta aldigndada degisen bisey olmaz ben o zaman sarfinda napabilirimki.. ustelik futbolcu.. gecen biyere gittiler takimla vize isini o sekilde halletmisti ve 1 sene oncede gelcekti beni ziyarete ama dedesi hastalnip vefat edince kalmisti almisti vizeyi ozamanda.. artik tehtidleri yok.. dedigm gibi kacma asamasindaym ve ilskiye baslamis gibi.. guclu gozukmeye calisiorum ama korkuorumda kesinlikle onlemimi almam gerekio evet..

okuduklarıma dayanarak söylüyorumciddiye alınacak bir adam değil bence. birşeyler yapacak olsa şimdiye kadar yapardı. boşver canım sen onu takma kafana. gtelefonunu falan değiştir kafana da takma. ayrıca kendini de kötü hissetme. kimsenin senin hayatını ilişkilerini yargılamaya hakkı yok. kimliğin açık olsa bile rahatsızlık duyma. sonuçta yapıp yapıp aaaaa ben asla yapmam diyen okadar çok insan varki. sen dürüst bir insansın belli ediyorsun kendini. yanlış olsanda kötü olsanda sen ben buyum demelisin ki insanlarda senin için olumsuz konuşamasınlar. üzülme bu adam içinde. havlayan köpek ısırmaz

arkadaslar uzun süre sonra tekrar yaziyorum.. gecen süre icinde sakinlesti tehtidler azaldi cünkü pek biyere cikmadim gezmedim eglenmedim ki bisey duysun.. iletisimden kacabildigmce kactim ve görüsmuyoruz pek.. bu süre icindede anneme olaydan bahsettim.. 2 tane arkadasim bu durumdan haberdar.. bana olabildigince destek olmaya calisiyorlar.. anneme tamamen anlatamasamda durumun ne kadar ciddi oldugnu hissetti ve benden anladi.. zaten son zamanlarda eve gelen sessiz telefonlardan süpheleniyordu.. türkiyeye geldigmde ilk isim bi arkadasimin destegiyle onu sikayet etmek olcak fakat size birazcik yardimim var.. msn görüsmeleri bende kayitli duruyo fakat telefonumun bozulma nedeniyle mesajlar yok.. msn görüsmeleri kanit olarak yeterli olcakmi ? evet kesin karar aldim onu sikayet edicem.. cünkü artik biktim.. evlenip bosanan insanlarin kocalari bile eski karilarina karismazken.. bu benim herseyime burnunu sokuyo.. olan hersey yüzünden moralim cok bozuldu ve baya hastalandim kilo verdim.. sinavlarim berbat gecti.. allahtan kendisi üniversiteyi kazandi.. düsüncem su : seneye üniversitede yeni ortam yeni arkadaslar yeni kizlar belki beni unutturcak karsisina biri cikar beni rahat birakir. siz ne düsünuyorsunuz bu konuda.. evet bu kisinin bence gercek piskolojik sorunlari var ve akli yok.. 5 yasindaki cocuk gibi ne birakmak istiyor nede tutmak ve cok yoruldm.. bügüne kadar bana verdigniz tavsiyeler destek icin cok tesekkür ediyorum hepinize.. inanin arkadasllarimdan cok siz destek oldunuz ve sizin cesaretinizle onu sikayet etmeyi düsünüyorum.. fakat birazda korkuyorum.. ya sikayet ettikten sonra onu biraktiklarinda daha cok öfkelenirse?

bu arada hepinize cok tesekkur ederim bugune kadar verdigniz tavsiyeleriniz, yanimda oldugunuz icin insallah cok yakinda kurtuluyorum

korkma canım korktukça üzerine gelecek senin..ve Allah aşkına açma şunun telefonlarını görüşme hiçbir şekilde

görüsmemeye gayret ediyorum canim ama onu sikayet etmeden tamamen iletisimi kesmekten korkuyorum.. peki sence msn görüsmeleri yeterli olcakmidir onu sikayet ettigimde.. ya olmassa elimde ondan baska kanitta yok.. ozaman napicagmi bilemem.. of bilgisi olan arkadaslar bana yardimci olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…