Merhaba arkadaşlar, daha önce öl desem ölecek kadar itaat bekleyen eski sevgilim hakkında konu açmıştım. Sonra benimle iletişime geçti ve tekrar hiç ayrılmamış gibi davranmya başladı. Bende kendisine artık yapamıcağımızı. Devamlo beni değiştirmeye çalıştığını artık uzak durmamız gerektiğini söyledim. Oda; seni uyarmıştım, seni öyle bir rezil edicem ki bir daha zaten dönüşümüz olmucak, hala kıyafetlerin yanlış ( asla açık giyinmem,belirtmemim sebebi ise ne kadar aptalca yanlış beni bulduğunu görün diye) sonra hala arkadaşların yanlış( akrabası, ve kardeşinin karısından bahsediyor) hala kimliğinle anne ve kardeşine hat almışsın, hala yanlış haraketler edepsizlikler yok saç boyası yok oje yok makyaj yook elbise vs saydırmış. Hiç değişmedin seni uyardım görüceksin sen demeye başladı, değişmediysem dün neden barıştın kendi kendine a be paşa torunu.
Napmam lazım, 1 hafta içinde annemin babamında kulağına gidermiş herşey. Öyle açkk resim vs kanıt bilmem ne yok.
Napmam lazım, 1 hafta içinde annemin babamında kulağına gidermiş herşey. Öyle açkk resim vs kanıt bilmem ne yok.