Tehdit ediliyorum

Savcılığa gidin.

Baroya şikayet edin.

Ayaklı fotodan bir şey olmaz , faceden bulmuş sapık işte der geçersiniz.

Facebooka şikayet ettiniz mi? Bu manyağın IPsini bulup hesaplarını engellesinler.

Arkadaslar simdi olayi annemle ablama anlattim sonunda iyikide anlatmisim eve amcamin oglu geldi ona kadar yollamis konusmalari ama beni dolandirdi benden 1 milyar aldi onu polise vericem demis oysaki oyle bisey yok neye dayanarak soyledi bilmiyorum bende faceim calindi bir ilgim yok dedim amcamin ogluna simdi nasi ispat edebilirki o parayi aldigimi ben oyle bisey almadim
Cehennemin dibine gitsin!! Töbe töbe.. Çok iyi ettin anlatmakla artık korkacak birşeyin yok. Umarım evini okulunu falan söylememişsindir. Eğer senle ilgili bişeyler biliyorsa lütfen ama lütfen ailenle birlikte polise git. Şikayetçi ol o pislikten

Askılıyla derken? Askılı gecelik mi tişört falan mı? Yüzün, göğüsün, çamaşırların görünüyor mu fotoğraflarda? Öyleyse facebooktan sana dadanan bir sapık oldunu, photoshop programlarıyla konuşmalara adını yapıştırdığını vs söyle. Eğer yüzün görünüyorsa çok üzgünüm, bilişim suçlarına şikayet etmelisin. Bir daha internetten tanıştığın biriyle buluşma.

Anlıyorum yani seni, zamanında ben de sevgilime sutyenim üstümde çekip göğüslerimi atmıştım ama boynumdaki kolyeyi bile çıkarmıştım bana ait olduğu belli olmasın diye. Netten bulduğu rastgele fotoya kafamı yapıştırmış da diyebilirsin. Akrabalarına ''photoshop yapan bir sapık, bana dadandı'' diyebilirsin.

Savciliga sikayet et hemen... ne seref yoksunu bi herifmis genc kizlar da okusun buralari ibret alsin akilli olsunlar

Fotoğrafları bilgisayarınızdan yada telefonunuzdan çaldığını söyleyin. Mesajlar içinde takılıyordum öyle çoğunu başka arkadaşlarla yazdık eğlendik diyin. Kime gerçekleri borçlusunuzki aklayın kendinizi. O şerefsizlede ben olsam bir iki gğn aramı düzeltir konuyu sekse getirir sonrada çıplak fotosunu isterdim sonrada o fotolarıyla onu tehdit ederdim ama şimdi ablatınca gözüme tehlikeli geldi siz yapmayın:) bilişime şikayet edin ama bu hödüklerden milyon tane var. İnşallah sonuç alırsınız.

Sagolun arkadaslar onerileriniz icin. Aileme polise verelim dedim biraz oter oter susar diyolar simdi ben bu adam surekli face acip beni bulmasin diye ne yapabilirim ya faceden nasi sikayet edicem onu surekli face actigina dair daha acamasin diye ?

İyice azıttınız ya devir ne hale geldi:KK47:
Hiç tanımadığın adama bi kaç saat içinde resimlerini yolla
Sonra da ah vah et...
Yazık ya vallaha yazık !

Ya ben bu savcilik islerinden felan pek anlamiyorum sikayet etsemde dava acsam bile ailem yine ogrenmez mi? Onunla asla bulusmam tabiki o yazdikca engelliyorum ama surekli yeni face acip tekrar bulup tekrar yaziyor bana basima bela oldu resmen adam ailem ogrenirse kotu olur nasi anlatirim ki onlara tamam yaptim bir hata ama olsun ciplak resmim yok elinde ona seviniyorum sadece fakat butun akrabalara yolluyor tek tek herkese fake desem kim inanir ? Amcama yollamis amcami arayip yalan fake dedim inandi bana tamam yegenim sorun yok dedi ama korkuyorum yine de bir turlu dusmuyor pesimden dunden beri 5 tane face acti. Avukat oldugu icin savciliga versem avukat oldugundan dolayi bilgilidir bu konularda siyrilir isin icinden
Saçmalama gerçekten avukatsa Barodan atılır ve av.yapamaz zaten av.olsa seninle uğraşmaz

Yüzünün resmi yoksa bence kafana takma derim ne yapabilir ki sonuçta. Yüzün görünmedikten sonra

Sonuna kadar inkar et. Bi sapik bana dadandi gercek olmayan konusmalari resimleri falan yollayip tehdit ediyo dersin ailene akrabalarina arkadaslarina. Ac ayagini ayni ayak mi bakicaz diycek halleri yok. Yuzun de yoksa fotoda sikinti yok. Resimlerimi calip fake facebook hesabi yapmis benim adima. Ordan kendi yazmis heralde de. Ben konusmadim oyle biriyle ama beni bulmus de. Savciliga da sikayet et nereye sikayet ediliyosa baska hepsine sikayet et. Cevap da verme ona kesinlikle

Sagolun arkadaslar onerileriniz icin. Aileme polise verelim dedim biraz oter oter susar diyolar simdi ben bu adam surekli face acip beni bulmasin diye ne yapabilirim ya faceden nasi sikayet edicem onu surekli face actigina dair daha acamasin diye ?

Gizlilik ayarlarında sadece ortak arkadaşınız olanların sizi ekleyebilecegi bir seçenek var onu seçerseniz biraz daha rahat edersiniz.

arkadaş listeni gizlemeliydin hemen. sadece sen görmelisin arkadaş listeni. öyle yapmadıysan ilk iş değiştir hemen gizlilik ayarlarını. ve ardındanda kapat gitsin hesabını.

Tanıdıklara veryansın et, Sosyal medyadan resimlerinizi buldugunu ve bunlarla sizi tehdit ettiğini ve HEMEN savcılıga suc duyurusunda bulunun.. Avukat değildir ki olsa bile sizi taciz ve tehdit etmeye hakkı yok..

Back
X