tehdit ediliyorum

malesefuzgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
5
1
1
28
merhabalar. 3 senelik bir ilişkinin sonunda biten daha doğrusu benim bitirdiğim, onun hala devam etmek istediği bir ilişkiden sonra sözlü ve yazılı tehdit ediliyorum. ev adresimi biliyor. dövmek ve tecavüz/taciz ile tehdit ediyor. korkuyorum. ne yapmalıyım? ailemin öğrenmesini istemiyorum tutuculardır. kaldı ki aileme söyleyebileceği, gösterebileceği bir şey de yapmadım zaten. sadece öğrenmelerine gerek yok, hoş karşılamazlar. herkese şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
kızlar bu arada yazılı hakaret de var eklemeyi unuttum artık nasıl bezdiysem

Son düzenleme:
böyle ciddi bir tehdit durumu varken bence ailenize açılmalısınız. siz sessiz kaldıkça baskılarına devam edecektir. bir süre bulunduğunuz yerden uzaklaşma imkanınız varsa şehir değiştirin ve kendinizi unutturun.

yine de mutlaka ailenize açılın. adli bir sıkıntı olmadan sizden duymaları daha sağlıklı olur.

havlayan köpek ısımaz derler madem elınde gösterebılıcek hıc bırsey yok korkma korktugunuda bellı etme .. hıc bırsey yapamaz o 1 bagırıyorsa sen 2 bagır

peki aileme nasıl söylememi tavsiye edersiniz? daha önce hiç açılmadım aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum

yani hemen polise git hemen ailene söyle demek kolay. aynı durumu ben de yaşadım, emin olun bunları biz de düşünüyoruz ama olmuyor bazen.

şimdi tehditler boş mu dolu mu? ortada alınabilir bi risk var mı? ona göre daha fazla devam ederse şikayet edeceğini söyle ve noktayı yok. sonrasında kesinlikle cevap verme. her yerden engelle. numaranı değiştir.

ailende ne kadar tutucu olursa olsun senın can ve ruh saglığın onemlıyse gozlerı bırsey gormez.

aynen öyle, hemen söyleyip kurtulabilmek isterdim, malesef cesaret edemiyorum. tehditlerinde ciddi olduğuna eminim aynı şehirdeyiz her şeyimi okulumu evimi nerelere gittiğimi biliyor.

Ola ki kuru sıkı tehdit etmiyor ; yarın bir gün bu pisliğin sana verebileceği zarardan daha mı tehlikeli ailenin öğrenmesi ??

Zaten bu adamlar en çok o korkuyu hissettikleri için böyle palazlanıyor .

Korkma.

Önce annenle konuş .

Sonra ver şikayet dilekçeni.

Sendekuru sıkı sık bakalim.Istedigin yere,kisiye soyle annemin haberi var,elimde tehditlerin belgelerle var de.Aninda polise giderim,once uzaklastirma tekrarlarsa hapis cezasi alabilecegini soyle.Bakalim ne diyecek ?

Korktuğun için böyle saçma sapan tehdit ediyor seni.. telefonlarına cevap verme mesajlarına hiç bi şekilde cevap verme
Eğer davayla uğrasmak istemiyosan ailenin duymasını istemiyorsan en yakın polis karakoluna git bir memura durumu anlat korkutmak amaçlı bişeyler söyleyin de. Onlar bir güzel konuşsun sonra bi daha tehdit edemez.

Dovmekle tecavuzle tehdit eden birine papuc birakma sakin hasta ruhlu biri belliki.en azindan annene soyle ve suc duyurusunda bulun.

Sen ne cevap veriyorsun ?
Tehditten korkup devam etmeyi hiç düşündün mu

Ne kadar cok duyuyoruz bu tarz seyleri ya .bu tarz erkekler ne kadar igrenc yaratiklar.once sen onu tahtid et.devam edersen annemlere acilip seni savciliga sikayet edecegim ,hakaretlerini delil sunacagim diye.belki de korkar cekilir.devam ederse de ailene acil ve sikayet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…