- 30 Ağustos 2016
- 5
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi malesefuzgun
-
peki aileme nasıl söylememi tavsiye edersiniz? daha önce hiç açılmadım aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorumböyle ciddi bir tehdit durumu varken bence ailenize açılmalısınız. siz sessiz kaldıkça baskılarına devam edecektir. bir süre bulunduğunuz yerden uzaklaşma imkanınız varsa şehir değiştirin ve kendinizi unutturun.
yine de mutlaka ailenize açılın. adli bir sıkıntı olmadan sizden duymaları daha sağlıklı olur.
peki aileme nasıl söylememi tavsiye edersiniz? daha önce hiç açılmadım aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
aynen öyle, hemen söyleyip kurtulabilmek isterdim, malesef cesaret edemiyorum. tehditlerinde ciddi olduğuna eminim aynı şehirdeyiz her şeyimi okulumu evimi nerelere gittiğimi biliyor.yani hemen polise git hemen ailene söyle demek kolay. aynı durumu ben de yaşadım, emin olun bunları biz de düşünüyoruz ama olmuyor bazen.
şimdi tehditler boş mu dolu mu? ortada alınabilir bi risk var mı? ona göre daha fazla devam ederse şikayet edeceğini söyle ve noktayı yok. sonrasında kesinlikle cevap verme. her yerden engelle. numaranı değiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?