- 30 Ağustos 2016
- 5
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi malesefuzgun
-
cevap vermemeye çalışıyorum çoğunlukla, ama bazen dayanamıyorum bırak artık diyorum sadece eline koz vermemek, dayanamayıp hakaret etmemek için.Sen ne cevap veriyorsun ?
Tehditten korkup devam etmeyi hiç düşündün mu
Hayır devam etmeyi hiç düşündün mu ?cevap vermemeye çalışıyorum çoğunlukla, ama bazen dayanamıyorum bırak artık diyorum sadece eline koz vermemek, dayanamayıp hakaret etmemek için.
merhabalar. 3 senelik bir ilişkinin sonunda biten daha doğrusu benim bitirdiğim, onun hala devam etmek istediği bir ilişkiden sonra sözlü ve yazılı tehdit ediliyorum. ev adresimi biliyor. dövmek ve tecavüz/taciz ile tehdit ediyor. korkuyorum. ne yapmalıyım? ailemin öğrenmesini istemiyorum tutuculardır. kaldı ki aileme söyleyebileceği, gösterebileceği bir şey de yapmadım zaten. sadece öğrenmelerine gerek yok, hoş karşılamazlar. herkese şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
kızlar bu arada yazılı hakaret de var eklemeyi unuttum artık nasıl bezdiysem
savcılığa başvur hiç uzatma bence kurtul.merhabalar. 3 senelik bir ilişkinin sonunda biten daha doğrusu benim bitirdiğim, onun hala devam etmek istediği bir ilişkiden sonra sözlü ve yazılı tehdit ediliyorum. ev adresimi biliyor. dövmek ve tecavüz/taciz ile tehdit ediyor. korkuyorum. ne yapmalıyım? ailemin öğrenmesini istemiyorum tutuculardır. kaldı ki aileme söyleyebileceği, gösterebileceği bir şey de yapmadım zaten. sadece öğrenmelerine gerek yok, hoş karşılamazlar. herkese şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
kızlar bu arada yazılı hakaret de var eklemeyi unuttum artık nasıl bezdiysem
devam etmeyi düşünmedim bana hakaretler eden biriyleHayır devam etmeyi hiç düşündün mu ?
Bunu özel bi konu için soruyorum kendimle ilgili .
Hangi şehirdesin bir de yardımcı olabilirim .
Çok fazla komiser arkadaşım var neredeyse her ilde. Seni yönlendirebilirim
Bu durumda biraz beyaz yalandan zarar gelmez diye düşünüyorum, neticede ailenizin tutuculuğu sizi buna zorluyor. Öncelikle tüm kanıtlarıyla birlikte savcılığa gidin, suç duyurusunda bulunun. Emin olun ciddiye alınıyor. Hatta bimer'den de ihbar edip yardım isteyebilirsiniz. Eve döndüğünüzde uygun bir dille annenize birinin sizinle sevgili olmak istediğini ancak sizin istemediğinizi ve bu yüzden tehdit aldığınızı ve savcılığa bildirdiğinizi söyleyin. Babanıza söylememesini rica edin zaten savcılığa verdim deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?