- Konu Sahibi Sil_Bastann
O kadaar çaresiz durumdayım ki..
Ben 16 yaşındayım. Geçen yıl çıktığım birisi vardı. biz çıkmaya başladıktan bir ay sonra annem öğrendi ve çok kızdı ayrılmamızı istedi ama ben sevdiğimi sandığım içn annemden gizli devam ettm çıkmaya . çok büyük bir hata yaptım..
7 ay snra o bnden ayrıldı . sonra bi kaç kez geri dönmek istedi ama ben istemedm. çok sinirli ve inatçı bir insandr. yakın arkadaşmla knştuklarında bnden intikam alacağını söylmş. gerkrse annemle konuşacakmş. Bana oyun oynamaya çalışcak ya yeniden bni kazanmaya çlşp kazandıktan sonra yüzüstü bırakacak yada anneme herşeyi anlatacak. fakat 2. olursa bnim bitiğimn resmidirr. çok korkuyorum onu yumuşatmak için mesaj attm. çokk ii davrandı ama oyunun bir parçasımı değilmi anlamdım. lütfen yardmcı olur nasıl onu kendmden uzaklaştırıp intikam almasını engelleyebilirm gerçekten çok korkuyorum. yakın arkdaşmlada küstükleri için haber alamıyorum sadece attığı tweetlerden sonuç çıkardım . bna bir oyun düzenlemş. lütfen fikirlerinizi esirgemeyin..
Ben 16 yaşındayım. Geçen yıl çıktığım birisi vardı. biz çıkmaya başladıktan bir ay sonra annem öğrendi ve çok kızdı ayrılmamızı istedi ama ben sevdiğimi sandığım içn annemden gizli devam ettm çıkmaya . çok büyük bir hata yaptım..