Tehdit ediyor

Orkidemorkide

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
69
52
3
28
Merhaba. 4 gündür instagram üzerinden konuştuğum kişi ile anlaşamadık kavga ederek birbirimizi engelledik. Şimdi ise gelmiş sen başkalarıyla da konuşmuşsun, tanıdığım insanlar. Fotoğrafını asacağım her yere diyor. Ne yapmalıyım? Annesinin instagramını buldum ona durumu anlatmalı mıyım?

*Hiçbir konuşmada ne bir cinsellik ne bir yakınlaşma var bu arada. Napıyosun ne ediyosun tarzı hep.

Hiç birşey yapamaz.. adama açık cinsel fotoğraflar yollamadıysanız korkmayın... eğer bu tür fotolar yolladıysanız, sizi savcılığa veririm diye tehtid edin
Hiç hiç öyle fotoğraflar yok.. 4 gün olmuş günaydın nasılsını geçmemiş muhabbet. Bu nasıl bir ruh hastalığıdır ya.

Merhaba. 4 gündür instagram üzerinden konuştuğum kişi ile anlaşamadık kavga ederek birbirimizi engelledik. Şimdi ise gelmiş sen başkalarıyla da konuşmuşsun, tanıdığım insanlar. Fotoğrafını asacağım her yere diyor. Ne yapmalıyım? Annesinin instagramını buldum ona durumu anlatmalı mıyım?

*Hiçbir konuşmada ne bir cinsellik ne bir yakınlaşma var bu arada. Napıyosun ne ediyosun tarzı hep.

Korkmayın
Korkarsanız tehdide devam eder
Göndereyim imzalı fotomu as deyin

Peki konuştun mu onun yakını olan erkeklerle de? :kahve:

Bir halt yapamaz. Hadi assın ne diye asacak ki? Şerefsizlik diz boyu. "As bakalım. Bu mesajlarını silmiyorum. Astığın an bu mesajlarını delil olarak kullanarak sana en okkalı davayı açmazsam en adiyim" yaz gönder ve engelle. Ergenin teki belli ki arkadaş.

Hic cevap verme.komik yani
Bu sekilde tanimadigin etmedigin insanin tehditini hem ciddiye alip hem prim verip hemde annes ile konusmayi dusunmek nedir?
Yasin kucuk mu?

Back
X