• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit ediyor

Merhaba. 4 gündür instagram üzerinden konuştuğum kişi ile anlaşamadık kavga ederek birbirimizi engelledik. Şimdi ise gelmiş sen başkalarıyla da konuşmuşsun, tanıdığım insanlar. Fotoğrafını asacağım her yere diyor. Ne yapmalıyım? Annesinin instagramını buldum ona durumu anlatmalı mıyım?

*Hiçbir konuşmada ne bir cinsellik ne bir yakınlaşma var bu arada. Napıyosun ne ediyosun tarzı hep.
Bu sana son mesajım beni tehdit etmeye devam edersen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Haberin olsun. Yazıp yollayın. Hiçbirşey yapamaz. Fotoğrafınızı sizden izinsiz bırakın biyere asmak, kendi sayfasında paylaşması bile suç. Bi savcılığa bakar. Korkmayın sakın ve MUTLAKA AİLENİZDEN YAKIN HİSSETTİĞİNİZ BİR BÜYÜĞÜNÜZE DURUMU ANLATIN. Bu tür durumlarda birinin bilmesi herzaman faydalıdır. Mutlaka sizin dışınızda bi aile ferdiniz de bilsin. Tek başınıza kalmayın, uğraşmayın

Ben tehdit içeriğini bile anlamadım:KK43:
Meme falan yollamadıysan (ki yollasan bile tehdit yasal suçtur) neye korktun ki bu kadar?

Allah instagram sapığının bile iq’su yüksek olanını versin.

Tatlim, ilk önce ondan korktuğunuzu asla ama asla belli etmeyin. Hayir gibi tarz cümleler kullanırsanız daha çok gözünüzü korkutmak isticek.. bu yüzden. Yaparssn yap gibi tarz cümleleri kullan.

Oldu ki cinsel icerikli resimlerin oldu , bunu kullanirsa kendisi bilir canim . Bilisim suclari diye bir sey var. Eskisi gibi degil bu isler sen hic korkma , ben de eskiden cok tehdit alan biri olarak kimse bir sey yapamadi sadece boş laf.

4 gunde neler konusulabilir diye dusunuyorum bulursam yazarim
Ben de ondan bahsediyorum. Napiyosun?oyun oynuyorum aa hangi oyun vs muhabbetler mu civarda. Cinsel icerik yok, atilan acik sacik foto yok. Selfielerim vardi sadece yüzümün oldugu. Simdi yazabilirsiniz belki bi seyler. Neye bu kadar hirs yapti deli midir nedir ya. Insallah herkes hakli cikar da benden uzak durur.

Ben tehdit içeriğini bile anlamadım:KK43:
Meme falan yollamadıysan (ki yollasan bile tehdit yasal suçtur) neye korktun ki bu kadar?

Allah instagram sapığının bile iq’su yüksek olanını versin.
Manyagin biridir gercekten selfiemi alir yapistirir diye :/ Cidden acik secik fotografim yok 3.kez belirtiyorum:( kendini nasil doldurmus bi görseniz.

Ben de ondan bahsediyorum. Napiyosun?oyun oynuyorum aa hangi oyun vs muhabbetler mu civarda. Cinsel icerik yok, atilan acik sacik foto yok. Selfielerim vardi sadece yüzümün oldugu. Simdi yazabilirsiniz belki bi seyler. Neye bu kadar hirs yapti deli midir nedir ya. Insallah herkes hakli cikar da benden uzak durur.
Sizin zaten sosyal medyada genel arz ettiginiz fotolarinizi assa ne olacak ki? Sorun ne anlamadim? O ne mantikla tehdit ediyor bu sekilde? Bircok kisinin gordugu normal bir fotoyu desifre etmekle tehdit ne tuhaf bir tarz.. Hele hele bu tehditten etkilenip sahsi aile bireyine sikayet etmek! bu daha tuhaf bir tarz.
Kafalar gıcır, güle güle kullanın..

Senin resimleri kullanıp sahte hesap falan açmasın bu ?
Bence şikayet edecem diyip korkut,
Olmadı gerçekten şikayet et.

Korkutmaya çalışmış yazdıklarına cevap verme hatta engelle annesine vs bişey yazma

Açık resim falan yok diyorsun korkma o zaman.Yiyorsa yapsın savcılığa verirsin.Suç bu.

Annesine falan yazma anlamasın korktuğunu.Boş boş tehdit savuruyor.Başka bişey değil.Geçmiş olsun.

Sizin zaten sosyal medyada genel arz ettiginiz fotolarinizi assa ne olacak ki? Sorun ne anlamadim? O ne mantikla tehdit ediyor bu sekilde? Bircok kisinin gordugu normal bir fotoyu desifre etmekle tehdit ne tuhaf bir tarz.. Hele hele bu tehditten etkilenip sahsi aile bireyine sikayet etmek! bu daha tuhaf bir tarz.
Kusura bakmayin size bu drama yeterli gelmedi heralde. Altina o fotografin pis bi sey yazip yapistirir diye cekindim. Kafalar gicir gicir siz ne bicim yorum yapiyosunuz ya. Insanlar keyfinden yazmiyor buraya. Begenmediyseniz ve yardimci olamayacaksaniz cikin konudan. Daha da moral bozmayin.!!

cinsel içerikli bir şey de yokken tehdit ediyorsa hiç sallamayın. bir şey yapamaz, anca laf. bence engelleyin gitsin, bu saftirikler tehditle her şeyi elde edebileceğini sanan ıspanak beyinli tipler, başka bir şey değil.

Merhaba. 4 gündür instagram üzerinden konuştuğum kişi ile anlaşamadık kavga ederek birbirimizi engelledik. Şimdi ise gelmiş sen başkalarıyla da konuşmuşsun, tanıdığım insanlar. Fotoğrafını asacağım her yere diyor. Ne yapmalıyım? Annesinin instagramını buldum ona durumu anlatmalı mıyım?

*Hiçbir konuşmada ne bir cinsellik ne bir yakınlaşma var bu arada. Napıyosun ne ediyosun tarzı hep.
birşey yapamaz ve size ders olsun internetten kız düşürmeye çalışan sapıklara güvenmeyin bir daha.İnternetten sizi bulan sonra gider başkasını bulur öyle devam eder.

Neydüyü belirsiz arkadaşlık sitelerine masum kızların boy boy resimlerinin konulduğunu bilmiyorsunuz sanırım.Konu sahibin resimlerini kendi arkadaş ortamında paylaşması başka bişey, arkadaşlık sitelerinde paylaşılması başka bişey.Gıcır olmayan kafanız işin bu boyutunu pek düşünememiş sanırım.Üstelik uslubunuz çok kötü ve itici güle güle kullanın.:KK48::KK48::KK48::KK4:

birşey yapamaz ve size ders olsun internetten kız düşürmeye çalışan sapıklara güvenmeyin bir daha.İnternetten sizi bulan sonra gider başkasını bulur öyle devam eder.
Evet ya tövbe valla. Normal konusma bile nasil sinirimi bozdu 2 günde. Hic isim olmaz bundan sonra. Bi de bi hata yapsam acik bi fotomu atsam adam heralde bu sefer nelerle karsi karsiya kalirdim. Suan daha rahatim cekincem olmadigi icin o konuda.. cok tesekkurler yorumunuz ici

Back
X