- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi Orkidemorkide
Tehdit etme direkt savcılığa ver. Mesaj okarak tehdit ediyorsa sağlam kanıtın var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sana son mesajım beni tehdit etmeye devam edersen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Haberin olsun. Yazıp yollayın. Hiçbirşey yapamaz. Fotoğrafınızı sizden izinsiz bırakın biyere asmak, kendi sayfasında paylaşması bile suç. Bi savcılığa bakar. Korkmayın sakın ve MUTLAKA AİLENİZDEN YAKIN HİSSETTİĞİNİZ BİR BÜYÜĞÜNÜZE DURUMU ANLATIN. Bu tür durumlarda birinin bilmesi herzaman faydalıdır. Mutlaka sizin dışınızda bi aile ferdiniz de bilsin. Tek başınıza kalmayın, uğraşmayınMerhaba. 4 gündür instagram üzerinden konuştuğum kişi ile anlaşamadık kavga ederek birbirimizi engelledik. Şimdi ise gelmiş sen başkalarıyla da konuşmuşsun, tanıdığım insanlar. Fotoğrafını asacağım her yere diyor. Ne yapmalıyım? Annesinin instagramını buldum ona durumu anlatmalı mıyım?
*Hiçbir konuşmada ne bir cinsellik ne bir yakınlaşma var bu arada. Napıyosun ne ediyosun tarzı hep.
Ben de ondan bahsediyorum. Napiyosun?oyun oynuyorum aa hangi oyun vs muhabbetler mu civarda. Cinsel icerik yok, atilan acik sacik foto yok. Selfielerim vardi sadece yüzümün oldugu. Simdi yazabilirsiniz belki bi seyler. Neye bu kadar hirs yapti deli midir nedir ya. Insallah herkes hakli cikar da benden uzak durur.4 gunde neler konusulabilir diye dusunuyorum bulursam yazarim
Manyagin biridir gercekten selfiemi alir yapistirir diye :/ Cidden acik secik fotografim yok 3.kez belirtiyorumBen tehdit içeriğini bile anlamadım
Meme falan yollamadıysan (ki yollasan bile tehdit yasal suçtur) neye korktun ki bu kadar?
Allah instagram sapığının bile iq’su yüksek olanını versin.
Sizin zaten sosyal medyada genel arz ettiginiz fotolarinizi assa ne olacak ki? Sorun ne anlamadim? O ne mantikla tehdit ediyor bu sekilde? Bircok kisinin gordugu normal bir fotoyu desifre etmekle tehdit ne tuhaf bir tarz.. Hele hele bu tehditten etkilenip sahsi aile bireyine sikayet etmek! bu daha tuhaf bir tarz.Ben de ondan bahsediyorum. Napiyosun?oyun oynuyorum aa hangi oyun vs muhabbetler mu civarda. Cinsel icerik yok, atilan acik sacik foto yok. Selfielerim vardi sadece yüzümün oldugu. Simdi yazabilirsiniz belki bi seyler. Neye bu kadar hirs yapti deli midir nedir ya. Insallah herkes hakli cikar da benden uzak durur.
Mesajların elimde delil, seni şikayet edicem diyinEngellemişti açmış mesajı atıp tekrar engellemiş.
Kusura bakmayin size bu drama yeterli gelmedi heralde. Altina o fotografin pis bi sey yazip yapistirir diye cekindim. Kafalar gicir gicir siz ne bicim yorum yapiyosunuz ya. Insanlar keyfinden yazmiyor buraya. Begenmediyseniz ve yardimci olamayacaksaniz cikin konudan. Daha da moral bozmayin.!!Sizin zaten sosyal medyada genel arz ettiginiz fotolarinizi assa ne olacak ki? Sorun ne anlamadim? O ne mantikla tehdit ediyor bu sekilde? Bircok kisinin gordugu normal bir fotoyu desifre etmekle tehdit ne tuhaf bir tarz.. Hele hele bu tehditten etkilenip sahsi aile bireyine sikayet etmek! bu daha tuhaf bir tarz.
Kafalar gıcır, güle güle kullanın..
birşey yapamaz ve size ders olsun internetten kız düşürmeye çalışan sapıklara güvenmeyin bir daha.İnternetten sizi bulan sonra gider başkasını bulur öyle devam eder.Merhaba. 4 gündür instagram üzerinden konuştuğum kişi ile anlaşamadık kavga ederek birbirimizi engelledik. Şimdi ise gelmiş sen başkalarıyla da konuşmuşsun, tanıdığım insanlar. Fotoğrafını asacağım her yere diyor. Ne yapmalıyım? Annesinin instagramını buldum ona durumu anlatmalı mıyım?
*Hiçbir konuşmada ne bir cinsellik ne bir yakınlaşma var bu arada. Napıyosun ne ediyosun tarzı hep.
Sizin zaten sosyal medyada genel arz ettiginiz fotolarinizi assa ne olacak ki? Sorun ne anlamadim? O ne mantikla tehdit ediyor bu sekilde? Bircok kisinin gordugu normal bir fotoyu desifre etmekle tehdit ne tuhaf bir tarz.. Hele hele bu tehditten etkilenip sahsi aile bireyine sikayet etmek! bu daha tuhaf bir tarz.
Kafalar gıcır, güle güle kullanın..
Evet ya tövbe valla. Normal konusma bile nasil sinirimi bozdu 2 günde. Hic isim olmaz bundan sonra. Bi de bi hata yapsam acik bi fotomu atsam adam heralde bu sefer nelerle karsi karsiya kalirdim. Suan daha rahatim cekincem olmadigi icin o konuda.. cok tesekkurler yorumunuz icibirşey yapamaz ve size ders olsun internetten kız düşürmeye çalışan sapıklara güvenmeyin bir daha.İnternetten sizi bulan sonra gider başkasını bulur öyle devam eder.