Tehdit ...Zorla Kamerada soyunmami istiyorlar yoksa ....

Ya Allah aşkına sende inandın mı karısı olduğuna ? adam saf bulmuş seni kandırıyor yapsan dediğini sen o zaman gör tehdidi.. fotonu alır kaydeder sonra yakanı kurtaramassın.. aklını başına al sil numarayı bir daha görüşme (kimseyle).. evli bir kadın olarak başka birileriyle konuşmanda hiç hoş değil ne kadar normal desende altta hep başka niyet vardır.

Adamın oğlu Elon Musk değilse çok zor IP den bulması hatta imkansız. Hem ne deyip de sizi alacak polis evli adamlarla yazışmak ahlaken yanlış olsa bile bir suç değil. Ayrıca evliliğiniz yolunda gitmiyorsa ayrılın.Hiç öyle çocuğun arkasına sığınıp da onun için boşanmıyorum demeyin. Madem evli erkekler ile yazışıp fotoğraf atacak kadar ahlaktan yoksunsunuz bundan sonra işin sonunu düşünüp ona göre davranın. Ayrıca kendinizden utanmıyorsunuz bari çocuğunuzdan utanın kim ister annesinin böyle bir ahlaksızlık yapmasını.

Diyecek çok şey olup da diyememk.
Aynı şeyi eşiniz yapsaydı sizi aldatmış olurdu
Ama siz yapınca "dostane"

He he yaw he he.:işsiz:
Kocanız bosasin bari sizi.

Bir kadın soyunmamı ister mi diye sorduğunuza göre ya feci safsınız ya da bizi kekliyorsunuz. Adamlar tezgahı kurmuş işte, baştan niyetleri buymuş. Evli olup evli adamla muhabbet etmenize lafım yok ama iki aydır tanıdığınız adama fotoğraf göndermek ne alaka? Niyetiniz masum değilmiş, macera arıyormuşsunuz. Heryerden engelleyin, rahatsız ederlerse şikayet edeceğinizi, kocanıza durumu anlattığınızı filan söyleyin. Bundan sonra da rahat durun.
Bence de katılıyorum

evlisiniz
Merhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.
Evlisiniz başka biriyle dostça da olsa yazismak resim göndermek yalnis siz öyle görmüş olsanız bile erkek zihniyeti farklı calisiyor malesef sakin resim gondermeyin direk engelleyin hatta hesabınızı komple kapatın bir bayan o şekilde yazmaz resim yolla falan ne alaka size o msji yazanda o gorustugunuz adamdır dalgaya almış sizi resim yollarsaniz o şekilde ondan sonra size şantaj yapmaya baslar uzak durun

Arkadaşlarında dediğin gibi adamı engelleyin bi dahada böyle maceralara girmeyin bukadar ucuz atlatamayabilirsiniz

Ya evliyken kocanizla sohbet edin mesajlaşın dısarda ki evli yada bekar bi adam evli olan bi kadınla neden sohbet etmek istesin basbaya cinsellik için yaklaşır ip adresinden falan bulunması cok zor savcılıga verilecek bir suç olması lazım ki sizde öyle bışey yok korkmanız gereken tek şey eşiniz karısı da soyunmani istememiştir hangi kadin başka kadinin soyunmasını ister ki saf olmayin heryerden engelleyin bitsin esinizlede iyi degilseniz boşanın yazık adama da

" Tabi ki soyunmadim " diye yazınca istemsizce gülümsedim , aferin size.

Neden böyle dostça ! Bir konuşmaya ihtiyaç duydunuz ?

Eşinizden sakladiginiz bir durum varsa bunun adı aldatmadir.

Eşinizin böyle sadece dostça konuşmalara göz yumuyorsaniz , sözüm yok.

Kusura bakmayın ama evli bir kadın evli bir erkekle dostça dahi olsa yazışması uygun değil.. Size inanmadım açıkçası..

Ya siz gerçekten o soyun diye yazan kadının adamın karısı olduğuna inandınız mı?? Zeka yaşınızı merak ettim buna çocuk bile inanmaz.. Adam resmen sizinle oynuyor ve siz de inanıyorsunız engelleyin gitsin ne kafaya takıp buraya yazıyorsun pesss doğrusu dünyada sizin gibi kadınların olduğunu bilmek.. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

:işsiz: Ya ben yorumlar da nasıl dalga geçilmiş onları okumaya geldim performans düşüsü gözlemliyorum sayın kk üyeleri

Back
X