- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi dalgalandirandeniz
Evli olduğun halde , 2 aydır evli bir adamla yazışmak..
herşey müstahak kolay gelsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de katılıyorumBir kadın soyunmamı ister mi diye sorduğunuza göre ya feci safsınız ya da bizi kekliyorsunuz. Adamlar tezgahı kurmuş işte, baştan niyetleri buymuş. Evli olup evli adamla muhabbet etmenize lafım yok ama iki aydır tanıdığınız adama fotoğraf göndermek ne alaka? Niyetiniz masum değilmiş, macera arıyormuşsunuz. Heryerden engelleyin, rahatsız ederlerse şikayet edeceğinizi, kocanıza durumu anlattığınızı filan söyleyin. Bundan sonra da rahat durun.
Evlisiniz başka biriyle dostça da olsa yazismak resim göndermek yalnis siz öyle görmüş olsanız bile erkek zihniyeti farklı calisiyor malesef sakin resim gondermeyin direk engelleyin hatta hesabınızı komple kapatın bir bayan o şekilde yazmaz resim yolla falan ne alaka size o msji yazanda o gorustugunuz adamdır dalgaya almış sizi resim yollarsaniz o şekilde ondan sonra size şantaj yapmaya baslar uzak durunMerhaba ben evliyim 2 aydır falan bir evli adamla
Yazisiyorum Messenger üzerinden tamamen dostça olduğunu sanıyordum. Günlük olarak yaptıklarınızı yazıp arasıra bulunduğumuz yerde çekildiğimiz fotoğrafları gönderiyorduk birbirimize sadece. Hiçbir şekilde açık seçik birşey yapmadım.
Bugün kendisiyle yazistigimi düşünürken karısı oldugunu söyleyen biri hakaretlerle yazdı. Nasıl kocamı ayarttigini goreceğim kamerada soyun oğlum teğmen asker polis senin rahatsız ettiğini söylerim ip elimde adresini bulur gelir jandarma evine senin gibileri alsin içeri şeklinde yazdı. Tehdidle soyunmami istiyorlar kamerada ben böyle birşey yapmadım ki adamla ilişkim olmadı. Kötü birşey yapmadım. Onu baştan çıkarıcı birşey de yapmadım.
Aynı saatte adam bana eşim uyudu... Duşa girdi... Hadi aç bana goster soyun diye yazdı.
Tabi ki soyunmadim. Karısı beni soyunmuş görünce rahat bırakacak mis. Kafam karıştı bir kadin böyle bir durumdan şüphe etse bile bunu ister mi Rahat rahat gidip uyur mu ki
Bir teğmen asker polis ip den benim adresimi öğrenebilir mı?
Eşime söyleyemem yanlis anlar kaba davranır bana.
İp adresi Messengerdan görünebilir mı?
Ne yapmalıyım?
Teşekkürler.