- 8 Haziran 2018
- 10
- 18
- 3
- 30
Merhaba hanımlar. Akıl verene ihtiyacım var çünkü kafam birhayli karışık. Şöyle anlatayım ben İstanbul’da büyük bir hastanede çalıştım. Çalışma şartları çok ağırdı ve ortam inanılmaz baskıcıydı. Sorumlu kişi benim çıkmamı istemedi ve bizlere eğer çıkarsanız başka hastanede çalışmamanız için elimden geleni yaparım diyordu. Bir hastaneyle anlaştım lojman açacam dedi adam 1.5 ayı buldu. Ve bu hastanenin yönetimi eski çıktığım hastanenin sorumlusunu tanıyor resmen elbirliğiyle işime engel olup beni böylece ha bugün ha yarın diye oyaladılar. Bugün başka şehirde Acıbadem hastanesi aradı. İş çok iyi görüşmek istediler ama bana eski çalıştığım hastaneyi soracak görüşmek isteyecektir. Aradıklarında beni kötüleyecekler. İnsan kaynaklarıyla nasıl konuşayım. Eski çalıştığım yeri kötülemem ama eğer ararlarsa onlar yine işime engel olacaklar. Hırsız, arsız , çalışmazdı derler bu kapasitedeler. İnsan kaynakları onlarla konuştuğu şeyleri gelip bana söylemeyeceği için haberimde olmaz. Sessizce gönderecekler beni evime. Lütfen yardım edin lütfen bir fikir verin bana.