Tehdit

Melisaa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2018
10
18
3
30
Merhaba hanımlar. Akıl verene ihtiyacım var çünkü kafam birhayli karışık. Şöyle anlatayım ben İstanbul’da büyük bir hastanede çalıştım. Çalışma şartları çok ağırdı ve ortam inanılmaz baskıcıydı. Sorumlu kişi benim çıkmamı istemedi ve bizlere eğer çıkarsanız başka hastanede çalışmamanız için elimden geleni yaparım diyordu. Bir hastaneyle anlaştım lojman açacam dedi adam 1.5 ayı buldu. Ve bu hastanenin yönetimi eski çıktığım hastanenin sorumlusunu tanıyor resmen elbirliğiyle işime engel olup beni böylece ha bugün ha yarın diye oyaladılar. Bugün başka şehirde Acıbadem hastanesi aradı. İş çok iyi görüşmek istediler ama bana eski çalıştığım hastaneyi soracak görüşmek isteyecektir. Aradıklarında beni kötüleyecekler. İnsan kaynaklarıyla nasıl konuşayım. Eski çalıştığım yeri kötülemem ama eğer ararlarsa onlar yine işime engel olacaklar. Hırsız, arsız , çalışmazdı derler bu kapasitedeler. İnsan kaynakları onlarla konuştuğu şeyleri gelip bana söylemeyeceği için haberimde olmaz. Sessizce gönderecekler beni evime. Lütfen yardım edin lütfen bir fikir verin bana. :cry::cry:

Acik acik durumu anlatin eger ki arayacaklarini biliyorsaniz. Diger hastaneyi kötülemenize gerek yok. Korkmayin.

Bu kadar nasıl takabiliyorlar anlamıyorum sonuçta siz gidersiniz başkası gelir bunu bu kadar mevzu eddip hiçbir yerde çalıştırmayız deme nedir ayrıca profesyonel yerlerdee böyle şeylere prim vermezler diye düşünüyorum sanki bütün hastanelerin yönetimini mi tanıyacak mıtlaka kendileri çalıştırıp performansınızı deneyeceklerdir

İş önceki çalıştığınız hastahanede tanıdığınız doktor varsa onun numarasını verin

Acik acik konusurdum ben. Patronunda ne psikopatmis..omur boyu orda mi csliscan illa?

Referanslar kısmında o adamın adı olmadan da her işyeri kafasına göre eski işyerlerini arayıp performansını öğrenmeye çalışmaz ki. Hatta ben bu denli araştırılıp millete sorucaklarini bile dusunmuyorum başvurulan yerlerde. Diğer firmayla bağlantısı varmış demek ki dostu falan mı. Ama her firmada kimi de tanimiyodur sanırım. Siz de doğrudan iftira davası acin korkutun. Çünkü ispatsiz olan iftiralar için büyük tazminatlar var

Eski calıstıgınız hastanedeki herkesde sızı kotuleyemez. Tanıdık doktorlarında nosunu verip konusturabılırsıniz ne kadar uygun olur bilemiyorum tabi.

boylelerini temiz bir dovdurtcen sonra da dicen ki eli kolu uzun olan bir tek sen misin

Telde, sms de, ya da yüz yüze bu kişiyle konusun, tehdidini kayıt altına alın. Eğer işinize taş koyarsak afişe ederim diye siz tehdit edin!

Şöyle bir durum var eski has adınıza herhangi bir tutanak tutulmamışsa kadının söyleyeceği her söz geçersizdir yanı madem bu kız bu kadar hatalı ozman var mı tutanağı diye sorarlar sonraları gerekir kendim yıllarca has personel sorumluluğu yaptım öyle kötü diyip geçenlere hiç inanmadım resmî kurumlar böyledir ellerinde bir kanıt olması gerekir yoksa içiniz rahat olsun sıkıntı olacağını sanmıyorum olurdu yeni has işe kabul etmezse bunun sebebi kendinizle alakalı olabilir eskiyi düşünmeyin

Back
X