Hastaneye yatması lazım kullandığı ilaçları kafasına göre bırakmış. Ama ya kendi iradesiyle yada mahkeme kararıyla yatması gerekiyormuş. Daha hızlı bi yolu yok mudur bununPolis nye gelmesn ya .. korona dışında da bu ülkede br hayat sürüyor polsi arayn
Ben kayinvalidemi çok seviyorum . Üzülmesini hiç istemiyorum. Hergün o bana anlattıkça sıkıntıya giriyorum. Polis gelsin götürsün tamam ama geri saldıkları zaman kıza yada kayinvalideme bisey yapar diye endişe ediyorum. Eltımı ve kayınvalidemi yanıma getirmeyi düşünüyorum. Ama yolcu yasağı var içinden çıkamıyorumBence de şikayetçi olsunlar polis gelir tabiki neden gelmesin, öyle olacak olsa dahi denemeden bilinmez nasılsa gelmez diye aramamak olur mu... rabbim yardımcıları olsun, size de ne mutlu ki bununla dertleniyorsunuz
Polisler alr dosya açarlar sonra hastaneye sevkederlerHastaneye yatması lazım kullandığı ilaçları kafasına göre bırakmış. Ama ya kendi iradesiyle yada mahkeme kararıyla yatması gerekiyormuş. Daha hızlı bi yolu yok mudur bunun
Nasıl bir üreme iç güdüsü ise... Burada da görüyoruz. Mübarek yolda yumurtluyorlar...Polisi arayın gelir neden gelmesin, insanların canına kastetmiş resmen
Goturur hastaneye yatırırlar, belli ki kendısı gitmeyecek.
Ona da bılerek gelip hamıle kalan kızın aklina sasayım.
Polisi arayın gelir neden gelmesin, insanların canına kastetmiş resmen
Goturur hastaneye yatırırlar, belli ki kendısı gitmeyecek.
Ona da bılerek gelip hamıle kalan kızın aklina sasayım.
Geçmiş olsun. Polisi arayın, durumu anlatın. Polis ve ruha hastalıkları hastanesini ararsanız zaten onlar ekiple gelir, sakinleştirici ile uyutur, ikna ederler bir şekilde. Mutlaka ama mutlaka 112 ve polisi arayın. Çözülür merak etmeyin. Saldırdığı için zaten göz altına alınır. O sırada hastaneye sevk alır, babanız vs raporları götürür yanında, olmadı şikayet ederler ilk planda. Tabi ki bunları polise danışarak yapıp, çaktırmadan, kolayca halledebilirsiniz. Şizofrenler hastalığı kabul etmez ve zaten onların istekleri, onamları dikkate alınmaz.
Ruh hastalıkları hastanesi yoksa onlar zaten şehirlerarası transfer bile yaparlar. Kesinlikle beklemeyin.
Az önce yine kızla kavga etmişler. Boşanacağız sende ailene ben boşanmak istiyorum diceksin diye kavga etmiş. Polisi aramış annem poliste sağlık bakanlığına bağlamış ambulans gondeririz ama şuan kendi isteği olmadan götüremeyiz demişler. Ordanda bisey çıkmıyorPolisler alr dosya açarlar sonra hastaneye sevkederler
Allah isteyene vermiyor böyle sorumsuzlara veriyor işte. Bu nasıl bi ironiyseNasıl bir üreme iç güdüsü ise... Burada da görüyoruz. Mübarek yolda yumurtluyorlar...
İmkanı yok. Şizofren ve saldırgan biri. Kızla bu çocuk mu kavga ediyor? Normalde bunun bir doktoru vardır, nöbetçi psikiyatrist vardır. Ulaşın, konuşun. Polis gelmesi lazım. Hangi şehirdesiniz?Az önce yine kızla kavga etmişler. Boşanacağız sende ailene ben boşanmak istiyorum diceksin diye kavga etmiş. Polisi aramış annem poliste sağlık bakanlığına bağlamış ambulans gondeririz ama şuan kendi isteği olmadan götüremeyiz demişler. Ordanda bisey çıkmıyor
Evet yani kaynım eşiyle kavga ediyor. Kayinvalideme telefonda söyledikleri bu. Savcılığa gidip şikayette bulunmanız ve savcılık kararıyla zorla götürülmesi gerek demişler . Asla kabul etmiyor tedaviyiİmkanı yok. Şizofren ve saldırgan biri. Kızla bu çocuk mu kavga ediyor? Normalde bunun bir doktoru vardır, nöbetçi psikiyatrist vardır. Ulaşın, konuşun. Polis gelmesi lazım. Hangi şehirdesiniz?
Hastaneye yatması lazım kullandığı ilaçları kafasına göre bırakmış. Ama ya kendi iradesiyle yada mahkeme kararıyla yatması gerekiyormuş. Daha hızlı bi yolu yok mudur bunun
Samsun'da. Kayinvalidem polisle konuştu ama halledemiyor. Ben arayacağım konuşacağım şimdiYatış Bilgileri
ERENKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİerenkoyruhsinireah.saglik.gov.tr
Hangi şehirdeyseniz en kestirme psikiyatride yatış yapabilecek, yataklı servisi olan psikiyatri hastanesine götürmeniz. Kızın yandığını bahane edip ilaç alacağız diye psikiyatri aciline götürseniz, Erenköy, Bakırköy gibi İstanbul’da ise, Çukurova ve Manisa’da var. Bir çok yerde var. Çözülür durum. Üniversite hastanelerinde mutlaka Psikiatri kliniği vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?