tehlike çanları! fikre ihtiyacım var!!

Benim cevabıma yorum yapmamışsınız o yüzden pek sizinle diyaloğa giremedim fakat şöyle söyleyeyim, birisiyle uzun bir ilişkinizin ve bağınızın olması, onu sevmeniz sizin için doğru insan olduğu anlamına gelmiyor maalesef. Keşke sevgi yetse, ama bir evliliği çok fazla şey oluşturur, aşk,saygı ve cinsellik gibi en önemli unsunlardan biri bile eksik olsa katlanılmaz o evlilik. Bekara karı boşamak kolay derler ama böyle şeylerden sonra size de kolay gelmeli. (nişanlıydım)
Kusura bakmayın yanit vermedigim icin kafam bir milyon tarlası :/ kesinlikle katılıyorum fikirlerinize. Önce kendim. Herzaman bunu söylerim önce kendimi düşünmek zorundayım. Bu konuda önce kendim diyememistim ama benden alıp götürdükleri çok olmaya başladı. Artık basetmek zorunda hissetmiyorum öncelikle. Buradaki yorumlardan da kendimi daha fazla destekledim :) bir hafta daha beklemek durumundayım. Aile içinde özel bir durum var onu da atlattiktan sonra aileme durumu anlatıp kararimi bildiricem hakkımda hayırlısı olsun başka birsey diyemiyorum artik

Onlara bakıp tatmin olduğunu söyledi. Çünkü herşeyin normal olduğunu iddia edince sordum. Normalse ne yapıyorsun? Demek ki beni aldatiyorsun dedim asla aldatmadigini bu şekilde tatmin olduğunu itiraf etti.
siz gördünüz mü?
mesela size müstehcen kadın resimleri göstermesini isteyin.
ona çekici gelen kadın tipini merak ettiğinizi söyleyin.
nasıl tiplere bakıp tatmin oluyormuş.
sonra siz de ona çıplak erkek fotoları gösterip hayalinizdeki tipi anlatın.
gay ise erkek resimleri ona daha çekici geleceği için gözleri parlar.
siz yazmışsınız ya yanaşınca geriliyor diye, aynı şeyi kadın fotolarını görünce de yapıyor mu?
izleyin ama çaktırmayın amacınızı.

çok karmaşık bi olay gerçekten şaşırdım :/
büyük resti çekin
ya gider adam gibi tedavini olursun ya da bu iş biter diye
doktora da beraber gitmeyi şart koşun

sizi madem çok seviyor kaybetmemek adına her şeyi yapmalı.
bu da can yahu
siz nasıl dayanıyorsunuz?

Konunun tamamını okuyamadım o nedenle daha önce soruldu mu bilmiyorum. Şimdi sizin aranızda birliktelik hiç mi olmadı? Yani evlendikten sonra ilk gecenizde veya sonrasında birlikte olmadınız mı hiç?

Kusura bakmayın yanit vermedigim icin kafam bir milyon tarlası :/ kesinlikle katılıyorum fikirlerinize. Önce kendim. Herzaman bunu söylerim önce kendimi düşünmek zorundayım. Bu konuda önce kendim diyememistim ama benden alıp götürdükleri çok olmaya başladı. Artık basetmek zorunda hissetmiyorum öncelikle. Buradaki yorumlardan da kendimi daha fazla destekledim :) bir hafta daha beklemek durumundayım. Aile içinde özel bir durum var onu da atlattiktan sonra aileme durumu anlatıp kararimi bildiricem hakkımda hayırlısı olsun başka birsey diyemiyorum artik
Bir de şu var, boşanmak istediğinizi söyledikten sonra hemen ailenizin evine gidin ki üstünüze psikolojik/fiziksel güç ve baskı kuramasın. Dediğim gibi boşanmak sizin için basit ve bu işi yokuşa süremez eşiniz çünkü evliliğiniz geçersiz sayılır. Her bayan için biraz utandırıcı olabilen bir bekaret testi yapacaklar size, raporunu yazacaklar avukatınız onu alıp gerekli iptal işlemlerini yapacak. Daha genç olduğunuzu tahmin ediyorum. Ablanızın operasyonundan sonra verdiğiniz mücadeleleri anlattığınız takdirde ailenizin size hak vereceğinden eminim. Hepsini geçtim yetişkin bir kadının da nefsi var, insanın canının çekmesi kadar normal ne olabilir? Kaldı ki siz evli bir kadınsınız sonuna kadar özgürce yaşama gibi bir hakkınız var. Madem size dokunmayacaktı hep sevgili kalsaydı sizinle.

Şöyle bir durum da var, bazı erkeklerin 'başarısızlık korkusu' , 'partnerini tatmin edememe korkusu' ya da 'cinsel organının boyutunu beğenmeme' gibi psikolojik problemleri var ve hepsi çok uzun sürmeyen bir tedaviyle hallediliyor. Bir nevi kadının vajinismus korkusu gibi. Ama siz çok sabretmişsiniz. 6 ay değil, 1 yıl değil 1.5 yıl değil tam 2 yıl. Belki de şu zamanlar siz hamile kalmıştınız normal şartlarda. Hayatta hiç kimse kendinizi yıpratmaya değmez... Dolu dolu yaşayabileceğiniz 2 yıllık cinselliğinizi sizden aldı eşiniz. Üstelik siz abartıyormuşsunuz gibi. Seks yapmak evli bir kadının sonuna kadar hakkıdır. Ayrılmak sizi tabii ki üzecektir ama kimi üzmez ki? Sevdiğiniz insanla onun sizi hayal kırıklığına uğratarak yaşamasındansa bu işi sonlandırmak daha az acıtır. İleride bir başka sevdiğinizle evlendiğinizde ise kendinize teşekkür edersiniz. Uzun oldu kusura bakmayın.. Hakkınızda hayırlısı olsun :nazar:

Gay midir başka bir şey midir bilemedim. Fakat sizi çok yakın bir arkadaşıymışsınız gibi sevdiği kesin. Sizi seviyor, mutlu ama tek sorunu cinsellik.

Bence gay.
Ve cokta guzel kamufle ediyor.
Herkesin yaninda opup sariliyor.
Ve sanada " eski sevgililerle ayni evde kalirdim" diyor. Buda tamamen bi yalan diye dusunuyorum ben.
Resimlerde gordum dediniz ama bi resim neyi anlatirki?
Kiz gelir evde otururken resim cekinirler snra kiz belkide geri gider kendi evine.
Bi evde yanyanayken bi resim gormek o gun o evde yattilar diye dusunulemez.
Yani bence tamamen hayal urunu o beraber yasamalar.

Bu noktayi arastirin.
Ortak arkdaslarina sorun bence bu konuyu.

Bence gay.
Ve sanada " eski sevgililerle ayni evde kalirdim" diyor. Buda tamamen bi yalan diye dusunuyorum ben.
Kiz gelir evde otururken resim cekinirler snra kiz belkide geri gider kendi evine.

Bu noktayi arastirin.
bende böyle düşünüyorum.
o fotolarda ne gördünüz ki? en fazla sarılıp öpüşüp koklaşıyolarmıştır. e bunu sizinlede yapıyor?
bi arkadaş daha sormuş hiç mi beraber olmadınız? bakire olmadığınızı söylemişsiniz ordan yola çıkarak isteksizde olsa birlikte olmuş gibi mi düşnmeliyiz?

bende böyle düşünüyorum.
o fotolarda ne gördünüz ki? en fazla sarılıp öpüşüp koklaşıyolarmıştır. e bunu sizinlede yapıyor?
bi arkadaş daha sormuş hiç mi beraber olmadınız? bakire olmadığınızı söylemişsiniz ordan yola çıkarak isteksizde olsa birlikte olmuş gibi mi düşnmeliyiz?
Cevaplamistim ama kacirmis olabilirsiniz benim gündem yapmam ve zorlamamla bikaç kez girisimde bulunduk. Belki de sus payı denemek istedi. ama olmadı. adapte olamiyormus bir süre sonra sertlesme sıkıntısı yaşıyor.

Bence gay.

Bu noktayi arastirin.
Olabilir. Şu saatten sonra hicbirsey için olmaz asla demem. Bi arkadasi var. Onunla da konuşmayı düşünüyorum. Benimde aklıma geldi düşünmedim değil aslına bakarsanız neler neler düşünüyorum ama cizgimide bozmadan sakin hareket etmek istiyorum.

İlk
Konunun tamamını okuyamadım o nedenle daha önce soruldu mu bilmiyorum. Şimdi sizin aranızda birliktelik hiç mi olmadı? Yani evlendikten sonra ilk gecenizde veya sonrasında birlikte olmadınız mı hiç?
birseyler oldu ama benim zorlamamla neden niye noluyor aklın basinda mi falan amabütün girişimler basarisiz bir süre sonra adapte olamadigini söylüyor sertlesme sorunu oluyor ve hersey bitiyor sonra bekle babam bekle yine. 2 yıllık evliligimde bir elimin belki parmakları kadar deneme olmustur o da isyanlarim sonucu.

Arti
çok karmaşık bi olay gerçekten şaşırdım :/
büyük resti çekin
ya gider adam gibi tedavini olursun ya da bu iş biter diye
doktora da beraber gitmeyi şart koşun

sizi madem çok seviyor kaybetmemek adına her şeyi yapmalı.
bu da can yahu
siz nasıl dayanıyorsunuz?

Artık dayanabildigim söylenemez. İnanın ben her yolu denedim herseyi ne diller döktüm sonra sustum anlayışla bazı şeyleri halletmeye çalıştım olmadı hir gür çıkardım al ceketini git dedim duzelicem söz öyle böyle yani anlatamam ya denedigim yolları ama artık yolun sonu gibi geliyor kendimi bu fikre alistiriyorum bir haftadir bir adım bile atmadı ben suçluyum gibi benim gitmemi bekliyor yanına Özür bekliyor ama çok geç. Haftaya annem yanımızda olacak ailevi bir durumumuz var onu çözdükten sonra konuşacağım. Bundan sonrasi çok umurumda değil çünkü iki büyügumden bu konu ile ilgili olarak tam destek aldım. Artık o dusunsun paralansın uzulsun

Kendini tatmin ederken ne hayal ettiğini söylesin size. Sizde onun gibi olun. Yine yaklaşmazsa eğer. Vur kıçına tekmeyi. Cinsellik olmadan evlilik olmaz aşkta olmaz bence
Her yol kapalı emin olun pek çok şey denedim :( ama sonuç olarak her seferinde bu sorunla ben yapayalnız bırakıldım.

siz gördünüz mü?
mesela size müstehcen kadın resimleri göstermesini isteyin.
ona çekici gelen kadın tipini merak ettiğinizi söyleyin.
nasıl tiplere bakıp tatmin oluyormuş.
sonra siz de ona çıplak erkek fotoları gösterip hayalinizdeki tipi anlatın.
gay ise erkek resimleri ona daha çekici geleceği için gözleri parlar.
siz yazmışsınız ya yanaşınca geriliyor diye, aynı şeyi kadın fotolarını görünce de yapıyor mu?
izleyin ama çaktırmayın amacınızı.
Ben görmedim sorumun cvbi olarak bu yaniti verdi. Ben tepkisini ölçmek için buna benzer bi kaç yol denedim kadın fotoları açtım mesela hiç ilgilenmiyormus gibi görünüyor. sonra gay lerle ilgili bikaç şey paylaştım kapa şunları saçma sapan şeylere bakıyorsun şeklinde tepki aldim

Ben görmedim sorumun cvbi olarak bu yaniti verdi. Ben tepkisini ölçmek için buna benzer bi kaç yol denedim kadın fotoları açtım mesela hiç ilgilenmiyormus gibi görünüyor. sonra gay lerle ilgili bikaç şey paylaştım kapa şunları saçma sapan şeylere bakıyorsun şeklinde tepki aldim
direkt gay açarsan tabi tepki gösterir. erkek tiplerim deseydin belki rol yapma gereği duymazdı.
ama işin çok zor. Allah yardımcın olsun.

Back
X