Kusura bakmayın yanit vermedigim icin kafam bir milyon tarlası :/ kesinlikle katılıyorum fikirlerinize. Önce kendim. Herzaman bunu söylerim önce kendimi düşünmek zorundayım. Bu konuda önce kendim diyememistim ama benden alıp götürdükleri çok olmaya başladı. Artık basetmek zorunda hissetmiyorum öncelikle. Buradaki yorumlardan da kendimi daha fazla destekledim :) bir hafta daha beklemek durumundayım. Aile içinde özel bir durum var onu da atlattiktan sonra aileme durumu anlatıp kararimi bildiricem hakkımda hayırlısı olsun başka birsey diyemiyorum artikBenim cevabıma yorum yapmamışsınız o yüzden pek sizinle diyaloğa giremedim fakat şöyle söyleyeyim, birisiyle uzun bir ilişkinizin ve bağınızın olması, onu sevmeniz sizin için doğru insan olduğu anlamına gelmiyor maalesef. Keşke sevgi yetse, ama bir evliliği çok fazla şey oluşturur, aşk,saygı ve cinsellik gibi en önemli unsunlardan biri bile eksik olsa katlanılmaz o evlilik. Bekara karı boşamak kolay derler ama böyle şeylerden sonra size de kolay gelmeli. (nişanlıydım)