Tehlikeli mi olur?

Filtrekahvem

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
272
81
18
Erkek kardeşim uyuşturucu kullanimina bağlı psikolojik rahatsizliklar yaşiyor.takip edildiğini söylüyor namusumuzu koruduğunu söylüyor .mahkemeye bile verdim zorunlu yatiş için.ne yaptiysak ikna edemiyoruz tedavi etmeye kabul etmiyor.bize düşman olmuş.emniyetin bizi salladiği da yok.gelip hastaneye götürmediler kaç aydir.bu tür rahatsizliklar icin ilaç alip yemeğine koysak iyileşmesj için?

Erkek kardeşim uyuşturucu kullanimina bağlı psikolojik rahatsizliklar yaşiyor.takip edildiğini söylüyor namusumuzu koruduğunu söylüyor .mahkemeye bile verdim zorunlu yatiş için.ne yaptiysak ikna edemiyoruz tedavi etmeye kabul etmiyor.bize düşman olmuş.emniyetin bizi salladiği da yok.gelip hastaneye götürmediler kaç aydir.bu tür rahatsizliklar icin ilaç alip yemeğine koysak iyileşmesj için?
Saldirganligi var mi? Can guvenligimiz yok falan deyin?

Kesinlikle hastaneye yatmali . Bu düzeltilecek birsey değil.
Polisle konuştum memlekete gönderin diyor.uzaklaşsin diyor alip götürsek 2 hafta sonra gelcek yine eski haline döncek size kizgin olucak diyor böyle insanlar düzelmez dedi

Takip edildigini mi soyluyor eyvah cok ileri safha bagimlilik sanirim kac yildir kullaniyor? Yatis izin kisinin izni mi lazim ya kafa yerinde degil ki nasil olcak☹️

Takip edildigini mi soyluyor eyvah cok ileri safha bagimlilik sanirim kac yildir kullaniyor? Yatis izin kisinin izni mi lazim ya kafa yerinde degil ki nasil olcak☹️
10 yil oluyor kullanmaya başlayali.kişinin izni lazim takip edildiğini düsündugü icin çalişmiyor evde hep.korna çaliyolar arabalar bana diyor.Dava ettim diye benle uğraşti bi süre napcağimi şaşirdim

Polis dışında başka yerleri arastirdiniz mi hiç? Vardır bunlarla ilgili klinikler diye düşünüyorum. Gelir alırlar. Ama gerçi burasi da turkiye halkını umursamayan bir yer.
Umarım halledebilirsiniz. Çok zor gercekten

10 yil oluyor kullanmaya başlayali.kişinin izni lazim takip edildiğini düsündugü icin çalişmiyor evde hep.korna çaliyolar arabalar bana diyor.Dava ettim diye benle uğraşti bi süre napcağimi şaşirdim
Şizofreni hastaligi muhtemelen. Çok geçmiş olsun.

Kafaniza gore ilac veremezsiniz. Kisilik bozuklugu da baslamis muhtemelen 10 yil once kullanmaya basladiysa karakteri komple degismistir. Kendilerini polis asker falan saniyolar genelde. Cok zor yatis olmadan duzelmez insallah zarar vermez kimseye

Merhabalar, uyuşturucular şizofreniyi tetikleyebiliyor. Bizim bi tanıdığımız ilaçları kola fanta içine koyuyordu ama tabii doktor kontrolu de. İlacı veren doktordu. Siz gidip alamazsınız ayrıca ilaç kullanmak istemeyenler belirli sürelerde iğne de olabiliyor, ilaç yerine ama mutlaka doktorla görüşmeniz gerek.

Kardeşine vasi tayin edildi mi?
Sulh hukuk mahkemesine dava açtim.kasım ayına duruşma verdiler.daha hiç girmedik duruşmaya yani.emniyete yazdilar ambulans eşliğinde doktor muayenesine götürülsün diye mayıs ayında yazildi ama hala gelip almadılar.sanırım rapor vercekler rapor da dosyaya gircek kasım ayında hakim rapora göre karar vericek

Anladım tamam, emniyete yazılan yazıya ulaşabilir misin? Bunu alıp durumu anlatan bir dilekçe ile birlikte kaymakamlığa götür ve onların da emniyete yazı yazmasını talep et. Biz işi (şizofren komşu) bu şekilde çözebildik.

Aynı evde tehlikedesiniz de yani aynı zamanda nasıl kalıyorsunuz kardeş can insan üzülür ama kendisini ailesini de düşünmek zorunda

Back
X