- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Uzlasamiyoruz işte.keske uzlassak ama olmuyor
O zaman sakin kalın , cevap vermeyin, geçiştirin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzlasamiyoruz işte.keske uzlassak ama olmuyor
Patır patır kadın cinayetleri işleniyor eşleri tarafından bunu soruyor musun gercektenCiddimidir acaba .ama hiç botle bisiye yeltenmedi
Evet çünkü hiç el kaldırma di banaPatır patır kadın cinayetleri işleniyor eşleri tarafından bunu soruyor musun gercekten
Kaldırana kadar beklemeyin bence ikna olmak için. Tehdit tehdittir sonuçta. Sizi huzursuz etmesi bile yeterli.Evet çünkü hiç el kaldırma di bana
Bakicam duruma göre hareket edicemKaldırana kadar beklemeyin bence ikna olmak için. Tehdit tehdittir sonuçta. Sizi huzursuz etmesi bile yeterli.
Madem barismak istiyosunuz neden mesajlarina cevap veriyorsunuz demek istedim. Salin gitsin mademNe demek bu
Siz ne zannediyosunuz bunu ben salınca olucak biticekmi yani ,benim karşımda sizce bukadar medeni bir insan varmı ? Mantıklı yorumlar yapın biraz .Madem barismak istiyosunuz neden mesajlarina cevap veriyorsunuz demek istedim. Salin gitsin madem
EdiyorumCinayete zemin resmen dikkat edin
Ben artık haklı olmak istemiyorum ben sadece bu iş biran önce bitsin istiyorum,ben belirsizlikten nefret eden bir insanım.işte bu yüzden çıldırıyorum.bir iki üç mesaj atıyor sonra hassas noktam dan vuruyor.o an yanımda olsa parçalarım zaten o derece sinirleniyorum.sonra pişman oluyorum keşke cvp atmasaydkm diye ama iş işten geçiyor tabi.ayrica annemin eviyle benim ev birbirine yakın engellesem kapının önünde biter busefer degsien pek bişi olmazHepsini değil ama bazı yorumları okudum.Sanırım haksızlığa gelemeyen ve damariniza basilinca kendinizi tutamayan bir yapınız var tıpkı ben gibi. Yapmaniz gereken muhattap olmamak. Bu kolay değil kendimden biliyorum ama olması gereken bu. O yazsın yazsın dursun cevap vermeyin. Kendisiyle iletişimi asgari düzeye indirin, çocukla ilgili konularda vs. Siz yazdıkça erkek beyni olarak kendisinin hala bir şansı olduğunu zannedebilir kendi kendine. Önceki konularınız okumadim ama yorumlardan anladığım kadarıyla sanırım kendisi madde kullanıyor ve tedavi oluyormus?Eğer doğruysa onun yapması gereken tedavi olmak çünkü ölene dek çocuğunuzun babası olacak ve iyi bir baba olmak zorunda. Sizin yapmanız gereken kesinlikle muhattap olmayarak boşandıktan sonra kendi düzeninizi kurmanız. Bir de haklı bile olsak hakkımızı ararken doğru yollardan hakkımızı savunmaliyiz. Hakliyken haksız duruma düşmemek gerek. Allah yardımcınız olsun.
Sizle kocanizin mesajlari kadar mantikli benim yorumum:) tamam devam edin o zaman böyleSiz ne zannediyosunuz bunu ben salınca olucak biticekmi yani ,benim karşımda sizce bukadar medeni bir insan varmı ? Mantıklı yorumlar yapın biraz .
PekiSizle kocanizin mesajlari kadar mantikli benim yorumum:) tamam devam edin o zaman böyle
Aaa okuyunca tüylerim ürperdiBugüne kadar bana el kaldırmadı ,bu nedir şimdi .beni korkutmak içinmi yapıyor?Eki Görüntüle 2645442
Okuma anlamada sıkıntı var sizinBana tehdit değilde, eve gelmem artık yazmış yani sizi terketcekmiş gibi geldi.cesedim gelir derken kendinden bahsetmiş
Siz kendinizi düşünün bole yazan biri bunu lafta bırakmazKafam şuan çok karışık.dusunerek hareket etmek istiyorum.yapmayaca varsada .polise şikayet edersem cildirir
Babasının ogluysa yapsın elinden geleni ardına koymasınSiz kendinizi düşünün bole yazan biri bunu lafta bırakmaz