- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Bugün bunu söyleyen yarında yapar. Kesinlikle sessiz kalmayın. Polise gidin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamaz .öyle bişi hissedersem bile . ben yapacağımı biliyorumBugün bunu söyleyen yarında yapar. Kesinlikle sessiz kalmayın. Polise gidin.
Sakın gel oturalım konuşalım derse onunla oturma başbaşa kalma evinize almayın dışarda gorusmeyin.Kafam şuan çok karışık.dusunerek hareket etmek istiyorum.yapmayaca varsada .polise şikayet edersem cildirir
Dedi zaten 3 gün önce gitmedim.hicbisi yapmasa beni eve kilitler ,hiç yapmadığı şey degilSakın gel oturalım konuşalım derse onunla oturma başbaşa kalma evinize almayın dışarda gorusmeyin.
Her gün sosyal medya da dayak yiyen öldürülen kadınların hanerlerine tanık oluyorum. Zaman kaybetmeden delillerle bir karakola başvurun. Sakın affetmeyim bunu fiyen biri yapmayacak olsa bile bunu demesi saygısızlıktır.Bugüne kadar bana el kaldırmadı ,bu nedir şimdi .beni korkutmak içinmi yapıyor?Eki Görüntüle 2645442
Hissedersem bende biliyorum yapicagimi.havadan salladini düşünüyorumHer gün sosyal medya da dayak yiyen öldürülen kadınların hanerlerine tanık oluyorum. Zaman kaybetmeden delillerle bir karakola başvurun. Sakın affetmeyim bunu fiyen biri yapmayacak olsa bile bunu demesi saygısızlıktır.
Hissederseniz öyle mi? Sıradaki kurban sizsiniz hanımefendi.Hissedersem bende biliyorum yapicagimi.havadan salladini düşünüyorum
Yapacak bişi yok. Sizde bı duanızı esirgemezsinizHissederseniz öyle mi? Sıradaki kurban sizsiniz hanımefendi.
Anlıyorum endiseliniyorsunuz.ama merak etmeyin bişi olmucak.zaten o beni ölmeden öldürdü beni.daha nekadar öldurucekHissederseniz öyle mi? Sıradaki kurban sizsiniz hanımefendi.
Yok canım açmadım daha .dur kavga etmeden benimle soyleyim. Ben bu adama dava açsam nolur hakim tamam bosanmaniz gerçekleşti dediğinde bu iş biticekmi zannediyosun.karsimda bukadar medeni insan olsa ben niye çekeyim bunu şimdiye kadarçok merak ediyorum dava açtınız mı?
O sıkıntı senin beyninde olabilir mi acaba ?körmüsün 100kere aynı şeyi yazdık hey Allahım yaOkuma anlamada sıkıntı var sizin
Sıkma canını boşver yorumlari okumadı herhalO sıkıntı senin beyninde olabilir mi acaba ?körmüsün 100kere aynı şeyi yazdık hey Allahım ya
iyi o zaman ömrünüzün sonuna kadar resmi nikahlı ama ayrı yaşayın olsun bitsin madem.Yok canım açmadım daha .dur kavga etmeden benimle soyleyim. Ben bu adama dava açsam nolur hakim tamam bosanmaniz gerçekleşti dediğinde bu iş biticekmi zannediyosun.karsimda bukadar medeni insan olsa ben niye çekeyim bunu şimdiye kadar
Madem boşanmayacaksın ayrılmayacaksın bu saygısızlığı(atılan mesaj cidden çok çirkin) yutacaksın ne diye tehdit ediliyorum diyorsunuz? Umarım fake hesaptır.iyi o zaman ömrünüzün sonuna kadar resmi nikahlı ama ayrı yaşayın olsun bitsin madem.
bence sizin boşanmaya niyetiniz yok. istediğiniz şey eşinizin size yalvarıp yakarması, kapınızda kul köle olması falan.
şu mesajı içimizden herhangi bir kadın görse bırakın cevap vermeyi bildirim çubuğundan okur okumaz soluğu karakolda alırdı. evladı için, kendi için ya da yanında kaldığı ailesi için bir şey olur korkusuyla aklını yitirirdi.
siz bırakın şikayet etmeyi "ben bişey yapacak olsa hissederim," diyosunuz çok ilginç bi kadınsınız gerçekten.
ne diyim ki inşallah bir akşam ana haberde 1 dk boyunca haberinizi görüp üzülmeyiz.
iyi o zaman ömrünüzün sonuna kadar resmi nikahlı ama ayrı yaşayın olsun bitsin madem.
bence sizin boşanmaya niyetiniz yok. istediğiniz şey eşinizin size yalvarıp yakarması, kapınızda kul köle olması falan.
şu mesajı içimizden herhangi bir kadın görse bırakın cevap vermeyi bildirim çubuğundan okur okumaz soluğu karakolda alırdı. evladı için, kendi için ya da yanında kaldığı ailesi için bir şey olur korkusuyla aklını yitirirdi.
siz bırakın şikayet etmeyi "ben bişey yapacak olsa hissederim," diyosunuz çok ilginç bi kadınsınız gerçekten.
ne diyim ki inşallah bir akşam ana haberde 1 dk boyunca haberinizi görüp üzülmeyiz.
Üzgünüm değil.profili tiklasaniz.zaten anlarsınız kaç yıldan beri kullandimiMadem boşanmayacaksın ayrılmayacaksın bu saygısızlığı(atılan mesaj cidden çok çirkin) yutacaksın ne diye tehdit ediliyorum diyorsunuz? Umarım fake hesaptır.
Bende öyle düşünüyorumHer türlü seni eve getiririm demiş.Eve dön diye uğraşıyor ama kelimeler fiyasko.
Ceset lafını ilk kullanan sensin.Yani direk cesedin gelir bu eve dememiş.Sen cesedim gelir deyince,öyle cevap vermiş.Ben açık bir tehdit görmedim.Senin cevabına karşılık sallamış.
Peki son olarak size tavsiyem öldürülen kadınların hanerlerini hayat hikayelerini durumlarını bir izleyin. Onlarda öldürüleceklerini “hissedememişlerdir” belki.Üzgünüm değil.profili tiklasaniz.zaten anlarsınız kaç yıldan beri kullandimi