Tehtit'te Başladık

Canım korkma bişi olmaz .havadan atiyor belliki .ben onun huyunu bilirim.ben sktr git dediğimde bile sen nebicim konusuyosun ağzına yakışıyor mu böyle laflar diye kızan bı adam bu.elini bile kaldırmadı bana hiç .aklinca nabzını ölcuyor
Neden konu açtınız o halde korkma canim bisey olmaz diyecek kadar rahatsanız?

daha yazışma madem sakinleşsin ama yukarıdaki arkadaşlara da katılıyorum sakın karşılıklı münakaşaya girme yanyana da gelme daha önce böyle birşey yapmadı ya çok güvenme tedbirli olmak lazım.
Yok dikkat ederim ben.zaten yanlız hicbiyere çıkmıyorum.o beni bitek ailemin evinde görebilir.kapiyi açmam.niyetini ölçmek istiyorum önce .bende ona göre hareket edicem

Şaka bi yana ilk başta dediğim gibi bunalıma sokacak laflar etme karşı tarafı karpuzcum... Söv dedikten sonra pişmanlık duydum vallahi çocuğun olmasa git topuğuna sık derdimde çocuğun var onu düşünmen gerekiyor.

Biz de üzülüyoruz, endişeleniyoruz bisey olmaz demeyin lütfen, insanların gözü anlık dönüyor olan oluyor allah korusun.
Haklisiniz.ama ben havlayan köpeğin isirmayacagina inanıyorum.once bı anlık sinirlemi söyledi yoksa ciddimiydi anlicam elbet.o daha mesaj atar bana anlarım öyle böyle.eger ciddiysede yeter artık benimde boğazima kadar geldi nolucaksa olsun artık .ben bu durumdan çok sıkıldım .işler kotulesmeden iyileşmez.

Şaka bi yana ilk başta dediğim gibi bunalıma sokacak laflar etme karşı tarafı karpuzcum... Söv dedikten sonra pişmanlık duydum vallahi çocuğun olmasa git topuğuna sık derdimde çocuğun var onu düşünmen gerekiyor.
Yok yavrum .kurban oludim oğluma onun için yaşıyorum ben zaten .ona göre hareket ederim elbet .şunun bı niyetini anlayimda .elbet vardır çaresi . soyluyecm 3.5 kişiye kafasını ezsinler .ya adam olsun yada yesin yiyiceni

Bu adamla iletişimde kalacaksanız nabza göre şerbet vermeyi öğreneceksiniz artık. Adam zaten manyak anca cesedim gelir deyip eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmeye gerek var mı? Size hala ne münasebet eve gel diye mesaj atabilir anlamıyorum valla ya

Lütfen, ilk önce kendinizin düşmanı olmayın. Normal bir insanın söyleyebileceği şeyler değil bunlar. Haberleri görüyoruz, duyuyoruz. Zaten hep böyle başlıyor.

Git topupuna sık mı?

Bu adamla iletişimde kalacaksanız nabza göre şerbet vermeyi öğreneceksiniz artık. Adam zaten manyak anca cesedim gelir deyip eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmeye gerek var mı? Size hala ne münasebet eve gel diye mesaj atabilir anlamıyorum valla ya
Takıntılı.ama bunu sevgiye bağlıyor.kendk bile takıntılı oldunu kabul etmiyor.duzelicem diyor yeminler ediyor yapmicam bidaha diyor evine gel gerekirse ben giderim diyor

Yok yavrum .kurban oludim oğluma onun için yaşıyorum ben zaten .ona göre hareket ederim elbet .şunun bı niyetini anlayimda .elbet vardır çaresi . soyluyecm 3.5 kişiye kafasını ezsinler .ya adam olsun yada yesin yiyiceni
Çevrenizde tanıdığınız eşkşyalar mı var?

Git topupuna sık mı?
Evet tabiri caizse git topuğuna sık anlayacağı dilden konuş gerekirse o seni öldürmeden sen onu öldür. Üstelik bu bir avukat olarak öneriyorum. Ülkemizde adalet yok çünkü... 3 ay sonra haberlerde aa karpuza bişey olmuş oysaki polisede gitmişti ahh vahh demektense "peşini bırakmayan, kendisini ölümle tehdit eden adamı öldürdü." haberleri bana daha iyi geliyor. Ayrıca Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz polyana olmaya gerek yok. Çocuğu var zaten mümkün mertebe bunalıma sokacak laflar etme idare et kurtulana dek diyorum çocuk olmasaydı, hodri meydan ne yapabiliyorsa yapsın derdim.

Evet tabiri caizse git topuğuna sık anlayacağı dilden konuş gerekirse o seni öldürmeden sen onu öldür. Üstelik bu bir avukat olarak öneriyorum. Ülkemizde adalet yok çünkü... 3 ay sonra haberlerde aa karpuza bişey olmuş oysaki polisede gitmişti ahh vahh demektense "peşini bırakmayan, kendisini ölümle tehdit eden adamı öldürdü." haberleri bana daha iyi geliyor. Ayrıca Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz polyana olmaya gerek yok. Çocuğu var zaten mümkün mertebe bunalıma sokacak laflar etme idare et kurtulana dek diyorum çocuk olmasaydı, hodri meydan ne yapabiliyorsa yapsın derdim.
Avukat mısın hmm ok.

Back
X