Tek 1 döllenen yumurta

İlk günden döllenmeme sebebi neye bağlı olduğunu söylediler mi

İlk günden döllenmeme sebebi neye bağlı olduğunu söylediler mi
Eşim 16 yıl önce testis kanseri geçirmiş ama kemoterapi radyoterapi vs almamış doktorum hemen arayıp tekrar teyit istedi kemoterapi vs görmediğine dair onlarda şaşırdı bizde şaşırdık embriyolog morfoloji çok kötüydü dedi sanıyorum ki DNA hasarı yüksekti daha önceki spermiogramda sayı 600 bin ileri hareket %50 çıkmıştı morfolojiye bakılmamıştı milyonun altında olduğu için. En iyi durumdaki 6 spermle dölleme yapmışlar 1 tanesi döllenmiş işte sonunda da. Doktorum havuz dedi biz önce bunu demeye karar verdik eğer tutmazsa 3 4 ay eşim ilaç tedavisine devam edecek morfoloji düzeltme hedefleyerek sonra başa döneceğiz tekrar.

Dna hasarına yönelen nadirdir iyi fark eden birisi olmuş

Merhaba canım benden 12 yumurta toplandı 11 tanesi olgundu ve benim eşimde azospermi hastası 5 spermhucresi olan doku toplandı tese ameliyatında ve spermler yumurtayı dölleyemeyecek kadar hareketsizdi ama 12 yumurtadan 1 tanesi döllendi sükür ama biz taze transfer yaptık dondurma işlemi neden yapılacak bu arada cumartesi kan verecegim

3. Gun emvbriyo transferi oldu beklemedeyim. Transfer +8.gundeyim insallah tutacaktir bekliyorum sabirsizlikla Dua edelim birbirbirime tek ihtiycamiz bu insallah sizin de en kisa surede saglikla bebisiniz olur emeklerimiz bosa cikmaz
Hic evde gebelik testi yaptın mi benimde aynı transfer + 8

Doktorum daha başında taze transfer yapmıyorum ilaç etkisi geçmeden transferi ben önermiyorum demişti o yüzden direkt donduruldu

Merhaba, dna hasarı sonucu ve morfoloji geldi mi ?

Ay çok sevindimm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hangi merkez ve doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…