Tek arter tek ven doğumum

Lavinya2127

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2020
72
39
38
31
Bu konuyu açabilmek için o kadar çok dualar ettim ki şükür Rabbime nasip oldu. Bebeğimizin kordonunda tek damar varmış normalde çift olurmuş. Biz bunu detaylı ultrasyonda öğrendik, o zamana kadar her şey normal ilerliyordu. Başka anormal bir bulgu görünmedi. Doktorumuz ben size büyük ihtimalle sağlıklı bir bebek derim ama tek damar down bebeklerde görülen bir durum olduğu için size bildirmekte zorundayım dedi. İleri haftalarda (30 sonrası) belki gelişimi yavaşlayabilir ya da durabilir bu da bir ihtimal diye de uyardı. İnternetten araştırınca teselli de buluyor insan daha çok endişe de duyuyor. Biz kuşkuyla zaman geçirmeyelim dedik nipt testi yaptırdık. Çok şükür genetik bir rahatsızlık da çıkmadı. 39.haftamda doğum yaptım ve gerçekten de kilo alımı durmuştu. 2800 kilo doğdu ama üzülmeyin doğduktan sonra daha kolay kilo alıyorlar. Bizim minik 3 aylık oldu bile 7200 kilo olmuş, tombik tatlış bir bebek🤭🧿 Bu durumu yaşayıp burda araştırma yapacak olan annelerimizin içini ferahlatmak isterim, başka bulgu yoksa ve her şey normal ilerliyorsa kendinizi strese sokmayın. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve dönüş sağlarım. Sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza

Back