Tek başıma başarcam ✌️

Offff midem fena fena!
Bugün bir saat yürüyemedim, 40 dk yürüdüm.. Ama yokuşlu inişli çıkışlı bi yerde.. Yürüyüşten gelince hemen tarçınlı yoğurt.. Öğle yemeği yerine 2 hurma 2 kayısı yedim.. canım bir şey istemiyordu zorlamadım..

Akşam 1 kase domates çorbası (çorba kasem büyük benim.. Küçük kasede çorba içmem.. Yemeğe her zaman çorba ile başlarım ve mümkün olduğunca çok içerim çorba.. Böylelikle daha sonra yiyeceğim yemekleri daha az tüketiyorum)
Koca bir kase ton balıklı salata (salata kasemde büyük.. Bu arada salataya sızma yağ ekliyorum, ayrıca ton balığın yağını süzüp öyle koyuyorum.. Light ton balığı yemiyor ve önermiyorum)

Bu saatten sonra bir şey yemem, belki bir kadeh şarap

Yarın için sabah 7 de kalkıp detoks suyu hazırlıycaz kardeşimle.. (pancar,maydanoz,yeşil elma,limon,zencefil,salatalık)
Önce detoks suyumuz sonra 1 saat bisiklet sürücez, ardından güzel bir kahvaltı.. Düşünmek bile heyecan yapıyo, yarın çabuk olsun..

Günaydınn

Erken kalkıp detoks suyumuzu hazırladık içtik.. Sonra bisiklet kiralayalım dedik ama saat 9'dan sonra kiralayabiliyormuşuz.. Bizde 50 dk yürüdük.. Eve geldiğimizde yorgunluk ve açlıktan ölüyorduk resmen.. Evde yoğurt olmadığından bir bardak ayranın içine tarçın atıp içtim hemen.. Sonra kahvaltımızı yaptık..

Kahvaltı

Az tereyağı ile göz yumurta (yağ olarak zeytinyağı kullanıyorum ama yumurta yaparken az tereyağı kullanıyorum arasıra.. İyi yağ vücuda girmeden kötü yağ çıkmaz! )
1 kk beyaz peynir
Maydanoz
Salatalık
Yeşil biber
1 kuru kayısı
1 ceviz

Menüleri yazayım hemen..

Öğlen
Kıymalı yeşil mercimek yemeği 1 kase
Ayran

Ara
1 dilim karpuz + 2 hurma

Ara
2 adet çiğ köfte (lavaş vs yemedim)

Akşam
1 kase acı soslu haşlanmış makarna
1 kase cacık

Gece bir yeşil çay içicem

Yarın tartılıp ölçülerime bakıcam.. Hadi bakalım ne sürprizler bekliyor beni..

Bir kaç gündür yazamadım, keyfim kaçıktı.. Hala da kaçık.. Ama diyetime ve yürüyüşlerime devam ediyorum.. Tartılamadım henüz.. Ama kilo vermiş gibiyim.. Bu ay çıkmadan bi 4-5 kilo versem süper olacak.. En azından motivasyon olur..

Selam

Bu aralar keyfim yok, hayatımda karar vermem gereken şeyler var.. Çok fazla düşünüyorum çok az ifade ediyorum.. Eğer yazamassam merak etmeyin, ilk fırsatta yazacağım..

Beslenmeme dikkat ediyorum, sıfır kaçamak + hergün 1 saat yürüyüş devam ediyor.. Netice olarak bugün 19.gün ve 5,5 kilo verdim.. Göğüs 11 cm, bel 9 cm, basen 9 cm eridi.. Tek kızdığım neden daha önce başlamadım? Bu kadar büyütmezdim hiç değilse göbeği..

Akşam menümü yazayım bari gelmişken,

Kıymalı enginar ve sebze sote

Yarın birde masaja gidicem, en azından üzerimdeki stresi alır

Tekrar görüşmek üzere şimdilik bye

Bu akşam önemli bir karar verdim ve bunu uygulamaya koydum.. Hala kryfim yok, sinirlerim çok yıprandı.. Ama diyetime devam ediyorun, sporuma da.. Gerçi bugün spor yapmadım, masaj yaptırdım.. Arada kendimi şımartmaya ihtiyaç duyuyorum..

Nasıl bir dönemde diyete başladım ben ya.. Stresten hiç birşey yemesem bile kilo alcam diye korkuyorum.. Çok yoruldum.. İş ile ilgili bir beklentim vardı, olmadı.. Bu sabah haber geldi çok üzüldüm.. İyi bir işti.. Neyse, kısmet.. Birşey olmuyorsa kader sana daha iyisini hazırladığı içindir.. Kafam karışık..
Diyet devam spor devam.. En son 6 kilo vermiştim.. 21.gün tartıldığımda öyleydi.. Bir kaç gündür tartılmıyorum ne haldeyim bilmiyorum.. Yarın bakıcam artık

Selam,

Yazmıyorum değil mi? Önemli kararlar verdim demiştim ya, stresi hala devam ediyor.. Yazlığa geldim kafa dinlemeye.. Ama o kadar sıcak ki, sadece kızararak mı yoksa haşlanarak mı ölücem diye düşünüyorum Diyet devam ama spor yok.. Bu sıcakta nefes almak zor, spor yapmak hiç gelmiyor içimden.. Sıcaktan deniz kenarına bile inemiyorum o derece.. Kilo aynı.. En son 6 kilo vermiştim öyle duruyor.. Es biraz esss yandım gene

Back
X