- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Canım internette YouTube da bu sorduklarınla ilgili kıyamet kadar video var. Bende annemin kvnin söylediklerinden çok videoları izliyorum aklıma yatanı yapıyorum allah aşkına biz çok mu biliyoruz deneme yanılma yöntemi ile öğreniyorsun.Üc ay sonra insallah dogum yapıcam ama şöyle bir sorunum var ; surekli düşünüp hüzünlendigim içinden çıkamadıgımDogumda yanımda olabilecek bayan bir akrabam,tanıdıgım malesef yok,annem vefat etti,kız kardeşim, teyzem ve kaynanam yok zaten,bir eltim ve görümcem var onlarda uzaktalar,işleri güçleri ufak cocuklari var gelemezler,arkadaş o kadar samimi biri yok,samimi olanda başka şehirde o da hamile gelemez....Kısacasi kimsesiz sadece eşimle doguma gitcem,bebegi nasıl dogurcam onu hic bilmiyom,dogurduktan sonra nasıl bakmayı ögrenicem???emzirmeyi,karnını doyurmayi,altini temizlemeyi,banyo yaptirmayi,gazını çıkarmayı,kucagıma almayı,uyutmayı,hasta oldugunda bakmayı,yaa inanin ne kıyafet alacam onu bile bilmiyorum,düşündükçe agliyorum,uyuyamiyorumnapayim ben?
Annem kaldı benimle hiçbir faydası olmadığı gibi çıldırttı resmen beni. Sabaha kadar tv açık kaldı uyuyamadım bebeğim odadaydı o da uyuyamadı ben tv olmadan uyuyamam diyor ya hay allahım.
Boşver sana en büyük desteği eşin verecek. Normal veya sezeryan farketmez ikisinde benzer iyileşme süresi var dert etme bebek biraz da karar verir nasıl doğacağına