Tek başıma seyahat

Hayatta hep kötü örnekler yok, bizi arabasına alan tirci çok babacan bir adamdı. Şehir içine giremediği için bizi bir tır parkına bıraktı,orada biz ikram çayı çorbayı içerken bize bir araç ayarladı, tembihledi 'gidecekleri yere kadar birak' diye :)
Abi de bu (zaten sosyal medya fenomeni,izin de almıştım paylaşmak için)Eki Görüntüle 3278171
Açıkçası dünyada kötü insanlar kadar iyi insanlar da var. Ben çok fazla otostop kullandım, bir o kadar blablacar kullanıyorum. couchsurfing ile bilmediğim ülkelerde yabancı insanların evinde kalıyorum, neredeyse her ay gönüllü turist gezdiriyorum. Gerçekten bir gün olsun kötü bir şey denk gelmedim.
Türkiye'de 45 şehir gezdim, bir gün tavuguma kist demediler, tam tersi her zaman bir şeyler ikram etmek isteyen , yardımcı olmaya gayret eden insanlarla tanıştım.

bu abi değil ayol
baba bu baba,müslüm baba

Canınıza susamadıysanız tecavüz edilip öldürülmek istemiyorsanız yapmayın. Erkek olsanız da aynı şeyi derdim. İçsel yolculuğunuz biraz daha mantıklı yaparsanız sizin için iyi olur.

bu abi değil ayol
baba bu baba,müslüm baba
Muslum Gurses olm bu adam
Evet Müslüm baba. 16,7K takipçisi var tiktokta 😂😂 YouTube'da filmi falan var.
Zaten kimse ismiyle bahsetmiyor. Herkes Müslüm Baba diyor :))) çok baba bir adam
Yengenc sen bu gezileri tek mi yapiyosun 2 3 kisi mi
Genelde tek gidiyorum çünkü kendim kadar sevdiğim kimse yok. seyehat ederken kendimle başbaşa olmayı seviyorum. Ama tabii tekken otostop yapmamaya gayret ediyorum, mümkün mertebe. Ya da aile falan buluyorum . Tipini begenmedigim, tek erkek falan olunca ters yon söylüyorum, 'heee yanlış, yolun karşısında bekle' diyorlar. Teşekkür edip yürüyor gibi yapıyorum 😇😇😇

Hanımlar merhaba. Kendi içsel yolculuguma çıkmak, kendimle baş başa vakit geçirmek hem bana iyi gelecek hem de kişisel gelişimime katkısı olacak diye dusunuyorum. Bu yuzden Türkiye turu yapmaya karar verdim. Edirne'den Kars'a. Ama otellerde vs konaklamayi dusunmuyorum. Cadirimi kurmak istiyorum her gittiğim yere. Ama kamp alanlarına değil kendim uygun bir yer keşfedip oraya çadır kurarak. Hem ekonomik açıdan daha uygun hem de biraz çabalamali olsun istiyorum. Bazı arkadaşlarıma fazla uçuk bir fikir geldi sizler ne düşünüyorsunuz?

Evet. Bindiğiniz dolmuş, girdiğiniz mağazanın kabini, İzmir Folkart'ın bilmem kaçıncı katı.. Her gün her yerde çok üzücüdür ki onlarca kadın tecavüze uğrayıp katlediliyor. Oraya gidemem başıma bir şey gelebilir, buraya gidemem bir şey olabilir. Bununla nereye kadar yaşayacağız? Çıkın gidin kampa. En büyük engel beyinlerimizde.

Evrimnecla Evrimnecla , konu sahibi kamp alanlarında kalmak istemediğini belirttiği için yorumlar da ona göre yapılmış.

Bakın siz de "çıkın gidin kampa" demişsiniz.

Ucretli kamp alani dışında başka bir yere kamp atınca kampa çıkıp gitmiş oluyorum yine aynı şey🤠

Hayır Berlin Hanim Berlin Hanim aynı şey değil. Çadır kurmak ve kamp yapmak isteyenler için belirlenmiş kamp alanları dışında çadır kurmanız: mevcut kanun ve kurallar dışında, genel yaşam ve toplum kurallarını da hiçe saymak demek.

Kendi belirlediğiniz bir bölgede çadır kurduğunuzda, ateş yakma vb durumunu da bir kenara bırakıp; çok basit bir soru soracağım. Temel biyolojik ihtiyaçlarınızı nerede ve nasıl gidereceksiniz ? Yıkanmaktan bahsetmiyorum, tuvalet ihtiyacınızı nerede ve nasıl gidereceksiniz ?

Hayır Berlin Hanim Berlin Hanim aynı şey değil. Çadır kurmak ve kamp yapmak isteyenler için belirlenmiş kamp alanları dışında çadır kurmanız: mevcut kanun ve kurallar dışında, genel yaşam ve toplum kurallarını da hiçe saymak demek.

Kendi belirlediğiniz bir bölgede çadır kurduğunuzda, ateş yakma vb durumunu da bir kenara bırakıp; çok basit bir soru soracağım. Temel biyolojik ihtiyaçlarınızı nerede ve nasıl gidereceksiniz ? Yıkanmaktan bahsetmiyorum, tuvalet ihtiyacınızı nerede ve nasıl gidereceksiniz ?
Saka mı bu🤠🤠🤠🤠 ne saçmalıyorsunuz şokum şuan

Bu dediğinizi ben yapmıştım ama Avrupa'da. Hiç huzursuz olduğumu da hatırlamıyorum. Türkiye kendi vatanım ama asla cesaret etmek aklımdan bile geçmez

Yorum icin tesekkurler fakat sadece kullanici ismim Berlin, doğma büyüme Türkiye'liyim🤠 ateş yakmiyorum ben ve evet yerleşim yerlerinden uzakta uygun bir alan bulup elbette çadır kurabiliriz kanuna aykırı bir durum yok. Teşekkür ederim tavsiyeler icin🌼
Yerlesim yerine uzakta kac kamp kurabilirsiniz acaba Turkiyede? Malesef hayaller ve hayatlar bir degil… Turkiye de eski Turkiye degil

Z zxshermine muhalefet olucam diye büyük sacmalamissiniz koptum burada😂😂😂 mevcut kanun ve kurallar jajaja
Kamp attığım alanin orta yerine yapıp toprak armiyorum üstüne merak etmeyin. Aracımla en yakın wcye gidiyorum sadece uyumak için çadır kuruyorum zaten ben😂😂😂😂 her koşulda kamp yapmış oluyorum yani hanımefendinin 'cikin gidin kampa' demesi tam olarak benim yaptığım şey,o kamp olmuyor derseniz kendinizi komik duruma dusurursunuz😂. Ve ben gittiğim yerden dönerken bırakın kendi çöpümü etrafın çöplerini de toplayarak dönen bir insanım. Bugun bana uyuz oldunuz muhtemelen biraz kurcaliyim diyorsunuz ama yapmayın kendinizi bu kadar komik duruma düşürmeyin. Bizim burada bu olaya b*kuyla bile kavga etmek derler. Buradan bile bir şey cikarabildiniz😂

Yapacak bir yere. 😂 Dışkımız doğaya zararlı değil, kaybolup gidebilir doğa ve insanlık için problem yaratmaz. 150 milyon kişi toplanıp aynı yere yapmazsak tabii 😬

Yapacak bir yere. 😂 Dışkımız doğaya zararlı değil, kaybolup gidebilir doğa ve insanlık için problem yaratmaz. 150 milyon kişi toplanıp aynı yere yapmazsak tabii 😬

Back
X