aynen benimde oyleydı ıkıncıye cagıtmayı dusunmıyotum. İnsan kendone basına oldumu daha rahat yemeğini yapacak biri varsa geritisi kolay canım. Allah kolaylık versinCevaplariniz icin tesekkur ederim, pakistanda yasiyorum, esim pek izin alamiyor acikcasi, burda arkadaslar var, bir sure yemek gonderirler 5 6 gun, kizimda normal dogum oldu, cabuk toparlandim,kayinvalidem beni cok gerer, aslinda aramiz iyi ama pek gormuyorum, zor bir insan, logusalikta zaten her sey batiyo insana.
kizina kim bakacak sen dogumdayken? doguma yalniz mi gireceksin?Cevaplariniz icin tesekkur ederim, pakistanda yasiyorum, esim pek izin alamiyor acikcasi, burda arkadaslar var, bir sure yemek gonderirler 5 6 gun, kizimda normal dogum oldu, cabuk toparlandim,kayinvalidem beni cok gerer, aslinda aramiz iyi ama pek gormuyorum, zor bir insan, logusalikta zaten her sey batiyo insana.
turk komsularım var. dogumdayken onlara bırakabilirim. Ama hastanede tek olcam. normal dogum olursa 1 günde cıkılıyor.kizina kim bakacak sen dogumdayken? doguma yalniz mi gireceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?