Tek başına anne baba olmak.

sevgiiit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
302
133
33
34
Hanımlar merhaba. 27 aylık oğlum var. Doğduğunda fıtıklıydı. Hiç durmazdı. Eşimle evi temizleyip ortalığı toplayamadğım için sürekli tartışırdık. Hiç destek olmadı bana. Sanki çocuk başkasının hiç yardımcı olmadı. Alkolik, odasından çıkıp sohbet etmez. Laptopuyla dizi izler,kumar oynar. Dahasın ı anlatmaya gerek yok. Şuan bir kursun müdürüyüm. İş yerim yakın ve yürüyerek kreşe bırakıyorum işe de yürüyerek gidiyorum. Evlendiğim günden beri aynı bu adam. Fazla taviz verdim sevdiğim için. Pişmanım. Boşanmak istiyorum. Yoruldum 😢😓

Cesaretimin gelmesini. Toparlar mı diye bekliyorum 4 yıldır. Beni aşırı derecede agresif tavırlar sergilemeye itiyor. Emin olmadan hareket etmek istemiyorum.

Biz bosan boşanma diyemeyiz eşini en iyi tanıyan sensin hayırlısı olsun hakkında çocukta cok yormuş belliki tahammülünüz kalmamış

Hanımlar merhaba. 27 aylık oğlum var. Doğduğunda fıtıklıydı. Hiç durmazdı. Eşimle evi temizleyip ortalığı toplayamadğım için sürekli tartışırdık. Hiç destek olmadı bana. Sanki çocuk başkasının hiç yardımcı olmadı. Alkolik, odasından çıkıp sohbet etmez. Laptopuyla dizi izler,kumar oynar. Dahasın ı anlatmaya gerek yok. Şuan bir kursun müdürüyüm. İş yerim yakın ve yürüyerek kreşe bırakıyorum işe de yürüyerek gidiyorum. Evlendiğim günden beri aynı bu adam. Fazla taviz verdim sevdiğim için. Pişmanım. Boşanmak istiyorum. Yoruldum 😢😓
Eşiniz laptopuyla omur boyu mutlu olsun

Biz bosan boşanma diyemeyiz eşini en iyi tanıyan sensin hayırlısı olsun hakkında çocukta cok yormuş belliki tahammülünüz kalmamış
Bu ara eve giderken yolda yere yatıyor. Ağlayıp tepiniyor. Sıkı sıkıya kavrayıp götürmeye uğraşıyorum. Ağlıyor üzülüyorum. Evde de kucaktan inmiyor hiç. Aşırı yaramazdır.

Cesaretimin gelmesini. Toparlar mı diye bekliyorum 4 yıldır. Beni aşırı derecede agresif tavırlar sergilemeye itiyor. Emin olmadan hareket etmek istemiyorum.
Bu seneler bir bana mı uzun geliyor bilemiyorum. 4 koca sene toparlamasını mı beklediniz? Yazık etmişsiniz yıllarınıza..

Zaten aşk sihiri çocuk doğduktan sonra bozulur, ama genel olarak eşinin sorumsuz olduğunu biliyorsundur ama işte aşk insanın gözünü kör eder, boşanmak tek başına çocuk büyütmek ayrı dert birde bunun ergenlik dönemleri olacak, o vakit baba gerekli olacak,
Sen eşinle konuş iyice belki o da krizde dir
Çocuk doğduktan sonra onlarada evlilik sorumluluk bunaltıyor

yahu 4 YIL. daha ne bekleyeceksiniz? huylu huyundan vazgeçer mi? vazgeçer gibi mi duruyor sizce?

Maddi gelirin iyi olursa tek başına anne de olabilirsin baba da neden olmasın tek sorun boşanmayı karşı tarafta isteyecek mi sorun yaratacak mı?

Gec bile kalmışsın oyle bir mesleğin varken o adama katlanmak hayatin en büyük mantiksizligi olur

Evlendiğinizden beri aynı olan adamdan çocuk sahibi olurken ne düşündüğünüzü gerçekten merak ettim. Çocuk doğunca mucize mi olacaktı? Şu kendi ayakları üzerinde durabilen, aslında her şeye yetebilen kadınların kendilerine güvensizlikleri, beş para etmez erkek müsveddelerine değmeyecek tavizler vermeleri beni delirtiyor yav. Niye yani niye? Bu kadar mı değersizsiniz? Boşanın tabi. Hala emin olmaktan bahsediyorsunuz. Bu kadar süre adamın kumarbaz, alkolik, sorumsuz olduğunu ispat edemediyse, 40 yıl da geçse edemez. Çocuğunuz için daha cesur olun da, kurtulun bu hastalıklı adamdan. Ya çok daralıyorum ben böyle konuları okurken. Yaşayanlar nasıl yaşıyor anlamaya çalışırken patlayacağım bir gün. =(

Bu önemli bir karar ve kendiniz vermelisiniz bunun kararını. Sonuçlarınada siz katlanacaksınız. Evli kalırsanız eşinizle yaşamaya ayrılırsanız çocuğunuzla beraber hayat sürdürmeye. Bazen üzülüp kızdığımızda tek kötü olan şeylere odaklanırız. Bu yazınız o şekildede yazılmış olabilir. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşAllah sizin için en doğru olan kararı tez zamanda alırsınız.

Evlendiğinizden beri aynı olan adamdan çocuk sahibi olurken ne düşündüğünüzü gerçekten merak ettim. Çocuk doğunca mucize mi olacaktı? Şu kendi ayakları üzerinde durabilen, aslında her şeye yetebilen kadınların kendilerine güvensizlikleri, beş para etmez erkek müsveddelerine değmeyecek tavizler vermeleri beni delirtiyor yav. Niye yani niye? Bu kadar mı değersizsiniz? Boşanın tabi. Hala emin olmaktan bahsediyorsunuz. Bu kadar süre adamın kumarbaz, alkolik, sorumsuz olduğunu ispat edemediyse, 40 yıl da geçse edemez. Çocuğunuz için daha cesur olun da, kurtulun bu hastalıklı adamdan. Ya çok daralıyorum ben böyle konuları okurken. Yaşayanlar nasıl yaşıyor anlamaya çalışırken patlayacağım bir gün. =(
Sevince

Boşanıp boşanmama sizin kararınız ama bir ömür çekecek misiniz. Çektiğinize değecek mi.
ikincisi ise gitgide agresif oluyorum demişsiniz. Körle yatan şaşı kalkar derler. Böyle insanlar kendilerine benzetmeye başlarlar karşısındakini. İnsan kendini savunmak için onlar gibi konuşmaya kavga etmeye başlar. Yani kendinizden çok ödün vereceksiniz.

Back
X