- 13 Ekim 2015
- 258
- 108
- 103
- Konu Sahibi freshvegetables
Arkadaslar merhaba uzun zaman oldu konu acmayali ne yalan soyliyeyim ozledim buralari. Benimkisi oyle buyuk bir dert degil aslinda sadece ic dokmek rahatlamak icin butun bu yazacaklarim. Bugun 21 yasina girdim, en guzel gunum benim bugun benim dogum gunum. Yillardir dogumgunlerini ailesi ve arkadaslariyla kutlayan birisi olarak 3 senedir yalniz basima kutluyorum. Erkek arkadasim izmirde okuyor ben ise aydinda sadece haftasonlari gorusebiliyoruz. Kutlamayi haftasonu yapiyoruz. Kutlayip kutlamamak cok onemli degil aslinda sadece bugun yanimda sevdiklerim olsun istedim o kadar, annemi istedim babami istedim yakin arkadaslarimi istedim. Benim icin asil kutlama onlarla beraber olabilmek ama okul yuzunden gorusemiyoruz maalesef. Benim gibi ailesinden arkadaslarindan uzakta olupta dogum gunlerinde onlarla beraber olmanin hasretini ceken var mi arkadaslar? Bunlari yazarken okulda yemekhanedeyim, gozlerim hafif doldu. Yalnizim suanda, ve okuldan cikarken de yalniz olucam, yalnizligi seviyorum kendimi ozgur hissediyorum. Arkadaslarimla olmayi da seviyorum. Bugun butun gun yalniz olacagim gercegini degistirmiyor bu ama. Sukur ki Bugun maneviyatin onemini bir kez daha anladim, okudugunuz icin tesekkur ederim...Allah onlari basimizdan eksik etmesin.