• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek başına doğum günü

freshvegetables

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
258
108
103
Arkadaslar merhaba uzun zaman oldu konu acmayali ne yalan soyliyeyim ozledim buralari. Benimkisi oyle buyuk bir dert degil aslinda sadece ic dokmek rahatlamak icin butun bu yazacaklarim. Bugun 21 yasina girdim, en guzel gunum benim bugun benim dogum gunum. Yillardir dogumgunlerini ailesi ve arkadaslariyla kutlayan birisi olarak 3 senedir yalniz basima kutluyorum. Erkek arkadasim izmirde okuyor ben ise aydinda sadece haftasonlari gorusebiliyoruz. Kutlamayi haftasonu yapiyoruz. Kutlayip kutlamamak cok onemli degil aslinda sadece bugun yanimda sevdiklerim olsun istedim o kadar, annemi istedim babami istedim yakin arkadaslarimi istedim. Benim icin asil kutlama onlarla beraber olabilmek ama okul yuzunden gorusemiyoruz maalesef. Benim gibi ailesinden arkadaslarindan uzakta olupta dogum gunlerinde onlarla beraber olmanin hasretini ceken var mi arkadaslar? Bunlari yazarken okulda yemekhanedeyim, gozlerim hafif doldu. Yalnizim suanda, ve okuldan cikarken de yalniz olucam, yalnizligi seviyorum kendimi ozgur hissediyorum. Arkadaslarimla olmayi da seviyorum. Bugun butun gun yalniz olacagim gercegini degistirmiyor bu ama. Sukur ki Bugun maneviyatin onemini bir kez daha anladim, okudugunuz icin tesekkur ederim...Allah onlari basimizdan eksik etmesin.

Mutlu yıllaaaar yarın da benim doğum günüm beraber kutlayalım :KK200::halay::halay::halay:

hiç üzülme gerçekten bugün kendine ödül ver çık gez dolaş kendine hediye al
kendimizi en çok biz sevmeliyiz...

Doğum günün kutlu olsun :21:
Foruma geçip bi sinema izle, bulvarda çağla satmaya başlamışlar onlardan alıp ambara takıl bi zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın,vizelerden sonra yaparsın sevdiklerinle telafisini:)

nice yıllara. okul bittikten sonrs istediğin gibi sevdiklerinle kutlarsın umarım.

ben mesela yıllardır doğum günü kutlamıyorum hatta özel günlerden nefret ediyorum. ne anne var ne baba.. böyle düşün

Canım :)
Doğum günün kutlu olsun, nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yıllara sevdiklerinle sevenlerinle inşallah.
Okulda kızlarla geçiremez misin bu günü, illa sürpriz yapmalarına da gerek yok
Yaz arkadaşlarına kızlar bugün yalnız kalmak istemiyorum birlikte birşeyler yapalım falan
Nerede okuyorsun bilmiyorum al arkadaşlarını akşam canlı müzik dinlemeye git
Gelecek yıllarda, ya şu doğumgünümde de yalnızdım diye dedirtme kendine olmaz mı :)

Yolun bahtın şansın açık olsun..

Ben de ailemden ve sevdiklerimden uzak cok dogum gunu gecirdim. Cok gicik bir durum. O gunu atlamak istiyordum. :KK34:

Kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler, az once dersteydim birden bire mesaj aldim sevgilimden, fakultemin onunde selfie'sini cekmis altinada bekliyorum seni askim yazmiss. Sok oldum gorunce taaa izmirden kalkip okuluma gelip surpriz yapti, pasta almis beraber kutladik. Cok daha iyi hissediyorum kendimi. İnsanin sevdiklerinin yaninda olmasi cok guzel :)

Canım :)
Doğum günün kutlu olsun, nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yıllara sevdiklerinle sevenlerinle inşallah.
Okulda kızlarla geçiremez misin bu günü, illa sürpriz yapmalarına da gerek yok
Yaz arkadaşlarına kızlar bugün yalnız kalmak istemiyorum birlikte birşeyler yapalım falan
Nerede okuyorsun bilmiyorum al arkadaşlarını akşam canlı müzik dinlemeye git
Gelecek yıllarda, ya şu doğumgünümde de yalnızdım diye dedirtme kendine olmaz mı :)

Yolun bahtın şansın açık olsun..
iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederimm :) az once erkek arkadasim izmirden surpriz yapip geldi, pasta almis cok sevindim cok dusunceli saolsun, keyfim felan yerine geldi ve kafam dagildi daha iyi hissediyorum kendimi :)

Doğum günün kutlu olsun :21:
Foruma geçip bi sinema izle, bulvarda çağla satmaya başlamışlar onlardan alıp ambara takıl bi zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın,vizelerden sonra yaparsın sevdiklerinle telafisini:)
ahahaha fikirler on numara, havada guzelken cikmak lazim aslinda, iyi dilekleriniz icin tesekkurlerr :)

Hiç üzülmeyin bazı seneler herkese olabiliyor böyle şeyler. Ama sizi çok iyi anlıyorum hatırlanmak,o gün özel hissetmek,bir şeyler yapmak insana iyi geliyor ve kendini iyi hissettiriyor.
Daha nice güzel doğum günleri kutlayacağınız yaşlarınız olsun.. daha yaşayacak çok şey var inşallah..

Arkadaslar merhaba uzun zaman oldu konu acmayali ne yalan soyliyeyim ozledim buralari. Benimkisi oyle buyuk bir dert degil aslinda sadece ic dokmek rahatlamak icin butun bu yazacaklarim. Bugun 21 yasina girdim, en guzel gunum benim bugun benim dogum gunum. Yillardir dogumgunlerini ailesi ve arkadaslariyla kutlayan birisi olarak 3 senedir yalniz basima kutluyorum. Erkek arkadasim izmirde okuyor ben ise aydinda sadece haftasonlari gorusebiliyoruz. Kutlamayi haftasonu yapiyoruz. Kutlayip kutlamamak cok onemli degil aslinda sadece bugun yanimda sevdiklerim olsun istedim o kadar, annemi istedim babami istedim yakin arkadaslarimi istedim. Benim icin asil kutlama onlarla beraber olabilmek ama okul yuzunden gorusemiyoruz maalesef. Benim gibi ailesinden arkadaslarindan uzakta olupta dogum gunlerinde onlarla beraber olmanin hasretini ceken var mi arkadaslar? Bunlari yazarken okulda yemekhanedeyim, gozlerim hafif doldu. Yalnizim suanda, ve okuldan cikarken de yalniz olucam, yalnizligi seviyorum kendimi ozgur hissediyorum. Arkadaslarimla olmayi da seviyorum. Bugun butun gun yalniz olacagim gercegini degistirmiyor bu ama. Sukur ki Bugun maneviyatin onemini bir kez daha anladim, okudugunuz icin tesekkur ederim...Allah onlari basimizdan eksik etmesin.
Sen okul, şehirler yüzünden yalnız kutluyorsun. Ben 4 yıldır, aynı evde yaşıyorum ailemle. 2 yıllık ilişkimde sevgilimle aynı şehirdeyiz. En yakın arkadaşlarım, aile dostumuz olduğunu söyleyenler aynı şehirde. Ablam dediğim kuzenim, teyzem... O kadar yakın oturuyorlar ki duysan şaşarsın. Kimse kutlamıyor. Bırak yanımda olmayı, telefon bile açmıyorlar. Ailem deseniz ben isyan etmeden zaten kutlamadılar da... Sevgilinin "ben zamanımı ayırıp da gelemem" demesi.

Nice senelere ayrıca, mutlu kalın.

Back
X