Tek başına düğüne gitmek

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Bugün bir arkadaşımın düğünü var. Kısa süre önce tanıştık, baya yakın olduk. Bir arkadaşımız daha vardı onunla beraber gidicektik düğüne. Şimdi o gelemeyeceğini söyledi. Ben de gitmek istemiyorum ama gitmesem çok ayıp olacak. Kesin gelicem dedim. Kına gecesine de gidicektim aslında gitmedim. Şimdi düğün için de tekrar bahane bulamam. Ama tek başıma gitmek de çok korkunç geliyor. Kimseyi tanımıyorum. Tek başıma oturacak mıyım? Siz olsanız ne yapardınız?

Yakın arkadaşın düğününe gidilmez mi ?
Kınasını zaten ekmişsiniz,bence çok ayıp edersiniz.
Evet ama kimseyi tanımıyorum, çok çok yakın arkadaşım değil yani yakın ama bir anda yakın olduk. Gidicem mecbur ama tek rk başıma ne yapayım, acaba görünüp yarım saat durup gelsem olur mu

Evet ama kimseyi tanımıyorum, çok çok yakın arkadaşım değil yani yakın ama bir anda yakın olduk. Gidicem mecbur ama tek rk başıma ne yapayım, acaba görünüp yarım saat durup gelsem olur mu

Düğün bu,kimse sizi umursamaz zaten sakin olun.Biraz vakit geçirip arkadaşınızın oturduğu bir anında tebrik eder dönersiniz.

Gitme!! düğünden sonra o sana gelsin
cava-gif.1318459

Git yarım saat görün takını tak dön işte ,halaya girmedin diye küsecek hali yok ya
200704301-1-gif.1318442

Arkadaşınızın ailesinin yanina gidin kendinizi tanıtın onlar size uygun bir yer bulur.oturursunuz....ne güzel dertler bunlar ya :))

bence gidin, sizi muhtemelen yasitiniz kisilerle ayni masaya veya aile yakinlarinin oldugu masaya yerlestirirler, tanisirsiniz, belki kaynasirsiniz. olmadi arkadasi tebrik edip donersiniz.

Tabi ki git
Kınayada söz verip gitmemişsin cok ayıp
Bi saat yalnız oturabilrisin bence
Telefonunun sarjını fulle buralarda takılırsın en kötü takı bittikten sonrada cıkarsın

Daha geçen gün iş arkadaşımın düğününe kimseyi tanımadığım halde tek gittim, kınasına da keza.
Kurtlarımı da bir güzel döktüm, tekim diye oturmadım, çok sıcak kanlı bir insanımdır kız arkadaşlarıyla da kaynaştım vallahi :halay:
Çekinecek ne var ki, tek olsanız da.

Ayıp olur tabii ki gidin.

Gitmeye üşeniyor olabilir misiniz? Yarım saat durup geri dönseniz de yeter. Bir hediye alın, pantolon gömlek giyin gidin. Aranıza mesafe koyarsınız bu şekilde davranarak.

benim de düğünüme öyle çok yakın olmadığım kişiler geldiler ha çok göründüler mi hayır gelip göründüler foto çekilip gittiler sende öyle yapabilirsin tebrik eder çıkarsın zaten sonra o yokluğunun farkına varmaz hengameden ama sen gitmiş olursun :)

Başka bir yakın arkadaşımla ya da kuzenimle giderdim yani tek başıma gitmek istemiyorsam
Tek de gitseniz bir masaya oturunca kaynaşırsınız

Bugün bir arkadaşımın düğünü var. Kısa süre önce tanıştık, baya yakın olduk. Bir arkadaşımız daha vardı onunla beraber gidicektik düğüne. Şimdi o gelemeyeceğini söyledi. Ben de gitmek istemiyorum ama gitmesem çok ayıp olacak. Kesin gelicem dedim. Kına gecesine de gidicektim aslında gitmedim. Şimdi düğün için de tekrar bahane bulamam. Ama tek başıma gitmek de çok korkunç geliyor. Kimseyi tanımıyorum. Tek başıma oturacak mıyım? Siz olsanız ne yapardınız?
O hengamede sizin ne kadar düğünde kaldığınızı düşünecek vakti olmaz. :) Düğünün ortasına doğru bir vakitte gidin, bi 20 dk oturup görünün tebrik edin yeter.

Back
X