Odeyebilecegimiz gibi. Sonuçta sıkıntı yok da. Süreç yanlış oldu bence. Sonuçta ben de çalışıyor bütçeye katkı saglıyorum.borçlarin daginik olmasi onun moralini bozmus olmali... bu çekilen kredi'de ekstra bi tutar var mi? yoksa sadece borçlari kapamak için mi çekildi? elinize o krediden birsey kaliyor mu???
ayrica ödeme plani nasil?? sizin bütçenize, gelirinize uygun mu?? uygunsa sorun yok!!!! size batan birsey olmamasi gerektigini düsünüyorum! büyütmeyin meseleyi.. aksi bi durum söz konusuysa o zaman haklisiniz...
Ya bu konuyu madem siliceksiniz niye aciyosunuz ya alla allaMerhaba.
Sizin eşleriniz de yapıyor mu böyle şeyler? Normalde herseyi danisiriz birbirimize.
Acaba gereksiz özel ayrıntıya mi girdim düşüncesi ile yeniden düzenlemiştim. Maksadım karar alma süreci ile ilgili fikirlerinizi almakti.Ya bu konuyu madem siliceksiniz niye aciyosunuz ya alla alla
Mustafa Kemal ATATÜRK. Yüzbaşı iken. Neden tedirgin etti ki?Avatar tedirgin ediyor, kim O?
Ben onu vazgecirirmisim , o yüzden bana hiç sormadan yapmış. Emri vaki yani. Suan darginim konuşmuyorum kendisiyle. Gizli saklı şüpheli şeyleri sevmiyorum.sana sorsa aksini söyleyemezsin heralde çünkü mantıklı bişey yapmış cevabını bildiğini bişeyi sormaması bence normal.. bu konu için normal .. eğer hep böyleyse sinirlenmekte haklısın.
iyi yapıyosun darılmakla.. hoşuna gitmeyen şeyleri bencede hemen söylemelisin.. içinde tutma .. sonra alışıyorlar hiç değiştiremezsin..Ben onu vazgecirirmisim , o yüzden bana hiç sormadan yapmış. Emri vaki yani. Suan darginim konuşmuyorum kendisiyle. Gizli saklı şüpheli şeyleri sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?