Tek Başına Karar Alan Eş

ayeser__

mumlar yanar birer birer!
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
4.327
406
173
Merhaba,
Acaba sinirlendim de fazla mi büyütüyorum diye sizin de fikirlerinizi almak için yazıyorum.

Eşim bana hiç sormadan kredi kartı borçlarımızı kapatmak için kredi çekmiş. Yani kart borclarini tek bir hesapta toplamış yeniden taksitlendirme yapmış. Ödemekte zorlanıyorduk biraz ama yavaş yavaş bitiriyorduk.
Bana danışmadan yapmasına çok içerledim. Hatta sordum da neden bana danismadigini. benim de aynı şekilde düşünecegimi düşünmüş!

Sizin eşleriniz de yapıyor mu böyle şeyler? Normalde herseyi danisiriz birbirimize.

Iyi bisey yapmaya calismis esiniz..herzaman boyle degildir heralde degil mi..

borçlarin daginik olmasi onun moralini bozmus olmali... bu çekilen kredi'de ekstra bi tutar var mi? yoksa sadece borçlari kapamak için mi çekildi? elinize o krediden birsey kaliyor mu???
ayrica ödeme plani nasil?? sizin bütçenize, gelirinize uygun mu?? uygunsa sorun yok!!!! size batan birsey olmamasi gerektigini düsünüyorum! büyütmeyin meseleyi.. aksi bi durum söz konusuysa o zaman haklisiniz
...

İyi ya da kötü nasıl bir karar olursa birlikte almamiz gerekmez miydi?
Hatta bu kararın iyi ya da kötü olduğuna bile birlikte karar vermek.

Surekli danisiyorsaniz birbirinize ve ilk defa yapiyosa sorun yok..hem esiniz iyi bisey yapmis..ben de olsam borc boluk porcuk olcana boyle yapardim..

Vade farkı vs derken vay olan borctan biraz daha fazlasını odeyecegiz. Olan oldu artık ama ben yaptığına bozuldum

Odeyebilecegimiz gibi. Sonuçta sıkıntı yok da. Süreç yanlış oldu bence. Sonuçta ben de çalışıyor bütçeye katkı saglıyorum.

sIkmayin caninizi, esiniz kendince bir çözüm bulmus... size de bir iyilik yapmak istemis..
belki kendince size bir ise yaradigini göstermeye çalismis... onu taktir etmenizi istemis, beklemis olabilir.... :)
siz uygun bir dille birlikte karar vermenizin sizi daha mutlu edecegini anlatin... bu olayi da unutun... umarim hayatinizda yasayacaginiz en büyük sorunlar bunun gibi siradan ve basit seyler olur...

Ya bu konuyu madem siliceksiniz niye aciyosunuz ya alla alla
Acaba gereksiz özel ayrıntıya mi girdim düşüncesi ile yeniden düzenlemiştim. Maksadım karar alma süreci ile ilgili fikirlerinizi almakti.

sana sorsa aksini söyleyemezsin heralde çünkü mantıklı bişey yapmış cevabını bildiğini bişeyi sormaması bence normal.. bu konu için normal .. eğer hep böyleyse sinirlenmekte haklısın.

Aa Atatürk muymus O?
Hiç bilmediğim bir foto,
"Kim la bu pala biyik? Paşa dedesi zaar, Mısır Valisi gibi adam." diyordum ben de.

Haber verse iyiymiş. Özellikle maddi konular çiftler arasında konuşulup halledilmeli diye düşünüyorum.

sana sorsa aksini söyleyemezsin heralde çünkü mantıklı bişey yapmış cevabını bildiğini bişeyi sormaması bence normal.. bu konu için normal .. eğer hep böyleyse sinirlenmekte haklısın.
Ben onu vazgecirirmisim , o yüzden bana hiç sormadan yapmış. Emri vaki yani. Suan darginim konuşmuyorum kendisiyle. Gizli saklı şüpheli şeyleri sevmiyorum.

Ben onu vazgecirirmisim , o yüzden bana hiç sormadan yapmış. Emri vaki yani. Suan darginim konuşmuyorum kendisiyle. Gizli saklı şüpheli şeyleri sevmiyorum.
iyi yapıyosun darılmakla.. hoşuna gitmeyen şeyleri bencede hemen söylemelisin.. içinde tutma .. sonra alışıyorlar hiç değiştiremezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…