Tek başına kilo veremeyenler

Günaydın bende yazayım
sabah 1 d.tam bugday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık

ara süt ve form çayı

öğlen çeyrek ekmek arası tavuk

Günaydın bende yazayım
sabah 1 d.tam bugday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık

ara süt ve form çayı

öğlen çeyrek ekmek arası tavuk
Gel canım. Kuz sende fazlalık yokki ne dıye yapıton :)

benimde 5 kilo fazlam var ama abur cuburdan vazgeçemiyorum malesef :KK43:
Verecegın kılo cok az. Az sık dişini 3 haftada verırsın

Öglen misafırlıkteydım.tabaktan kuçuk bi tane tatlı yedım. Gerısını verdım. Ay ınşallah böyle devam ederim:) genelde yerdim

GÜNAYDIN KIZLAR. bidede net sorunluylu oyüzden giremedim. ama hala yediklerime dikkat ediyorum.
tartıda 400 gr kadar ir oynama var sanki ama 5 günde ukadar oynar mı ki.
daha kahvaltı yapmadım. canım istemiyo. öğlen ne yiyeceğimi de bilmiyorum.
bakalım.....

GÜNAYDIN KIZLAR. bidede net sorunluylu oyüzden giremedim. ama hala yediklerime dikkat ediyorum.
tartıda 400 gr kadar ir oynama var sanki ama 5 günde ukadar oynar mı ki.
daha kahvaltı yapmadım. canım istemiyo. öğlen ne yiyeceğimi de bilmiyorum.
bakalım.....
Afıyet olsun. Kesinlikle oynar emin ol

Günaydın olmaz mı var 64 kiloya yakındım en son
Birde bebek düşünüyorum biraz versem güzel olur değil mi canım benim
aa düşünüyonmu.ıyı ıyı sevindim. Tabi haklısın ne kadar az kıloda olsak kâr

Sabah guzelce kahvaltımı yaptım .ara cevız ve kayısımı yedım. Ah ne olduysa öglen oldu koca tabak makarna yedım :( ama geç degil. Günü kurtaracagım inşallah

Iyi aksamlar kizlar bende ayni diyetisyene gittim bir hafta once bir.haftadirda spora gidoyorum.insallah zayiflarm boyum 163 kilom 73

İyi akşamlar kızlar. Sabah ve öğle yemeğini bir yaptım. Yarım tabak mantı ve bulgur pilavı oda aynı ölçü. Ara ogunum yok.aksamda aynı menüyü yedim. Su dikkatimi çekti.Midem küçülmüş aynı miktarı iki kaşık fazla yedim Midem sisiti baya rahatsız oldum. Pazar gününü iple çekiyorum .ben pazar günü başladım diyete.bakalım tartım ne dicek

Günaydın kızlar.Biraz önce tartıldım.bir hafta önce 65 iken şimdi 64.5 yarım kilo gitti görünüyor:KK71:.
daha kahvaltı yapmadım tost yapmayı düşünüyorum. bu gün iki öğün yicem.nasıl olsa bugün tatil.
karnıyarık ve pilav ayran salata .yerken aşırıya kaçmıcam....:kk77::KK12:

Günaydın kızlar.Biraz önce tartıldım.bir hafta önce 65 iken şimdi 64.5 yarım kilo gitti görünüyor:KK71:.
daha kahvaltı yapmadım tost yapmayı düşünüyorum. bu gün iki öğün yicem.nasıl olsa bugün tatil.
karnıyarık ve pilav ayran salata .yerken aşırıya kaçmıcam....:kk77::KK12:
Tebrık ederım canım.az olsun öz olsun :)

Haftasonu girmek çok zor oluyor.çocuklar evde oluyor malum sizde bilirsınız. Yarında hem gunduz hem akşam misafirim var pek gıremeyebılırım.vakıt bulursam kilomu yazacagım

Günaydın.işlere başlamadan hemen gıreyım dedım.kilom 69.4 bende 600gr vemışım.şimdi haifi bi kahvaltı yapıp temızlıge başlıyorum.hadı hepınıze kolay gelsın

Evet arkadaslar bende 65 kilo ile baslamistim..tartimda 64.300 yaziyir.700 gr gitti.kendimden iyiye umutlandim.kendime dikkat etmeye devam.bugun kahvalti yapmadim.saat 11 de 4_5kasik soslu makarba ve kase yogurt yedim.ara ogunde simdi ikitane biskuvi attim. Aksamd ayni menu var.

Back
X