super bende spora gidebilsem.....Bende 73 kiloydum 71 dustm insalah bu haftada iSki kilo veririm yogurt kuru yiyom 1saatte spora gidiom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
super bende spora gidebilsem.....Bende 73 kiloydum 71 dustm insalah bu haftada iSki kilo veririm yogurt kuru yiyom 1saatte spora gidiom
maşallh yavaş yavaşgidecek.sadece sabır artıkEvet arkadaslar bende 65 kilo ile baslamistim..tartimda 64.300 yaziyir.700 gr gitti.kendimden iyiye umutlandim.kendime dikkat etmeye devam.bugun kahvalti yapmadim.saat 11 de 4_5kasik soslu makarba ve kase yogurt yedim.ara ogunde simdi ikitane biskuvi attim. Aksamd ayni menu var.
hoşgeldın canım..yogurt kuru hep benımde aklımda ama sıvı gıbı tok tutmaz dıye cesaret edemıyorum ben.nasıl gıdıyo sende anlat bakalım..Bende 73 kiloydum 71 dustm insalah bu haftada iki kilo veririm yogurt kuru yiyom 1saatte spora gidiom
şimdi sabah ve öglen normal dıyetmı yapıyosun..kür dedıgın ne içine ne koyuyosun.yanı şu tarcın zencefıl olayımıAksamlari yogurt kurunu yiyiyorum yarim saat sonra yatiyorum ama ama dun pizza yedim sonra pisman oldum cok
Evet duymuştum bunuda. Denenebılır aslı da dur aklımda olsun:) sadece akşam bunu yıyıp başka hiç bişwy yemıyomusun.meyve gıbı yada farklıAcibiber bagirsaklari calistiriyor metebolizmayi duzenliyor benim bit tanidigim.var dikkat etti yedigine 2ayda 8kilo verdi yogurt kuruyle ben dikkat edemiorum pek hafta sonu ozellikle ama spora gitmeye calisiyorum
Evet hatırladım tamam. Faydasını gorursen yaz bizede. Bende bı ara yaptım şu yohurt tarcın zencefıl zerdacal karışımını.istikrarlı olamadım. Bı gun yaptıysam dıger gun unutuyodumAksam.yemegimi.yiyorum bu kuru ytmadan yarim saat once yiyosun sonra yatiyosyn
Afıyet olsun. Sana tavsıyem yarım mekık çekSelambayanlar.bugun kahvaltid bir haslanmis yumurta yedim. Oglen bes alti tane sarma iki kucuk dolma.disimin koguguna yetmedi ama neyse .aksamda birkaseyayla corbasi bir ikitane sarma yiyecegim.mekik cekmez oldum.yanlis mi cektim naptiysam belim agriyor.
Bende hem poşet çay var hem kurusu hem tazesı.kendın nasıl istersen.doguşun var zencefıl limon poşet çayı.ben memnunum.taze yada kuru bi parca zencefıl az ve az yıne limonu kaynat 1-2 dk. Sonra guzelce iç.veya 1-2 litre içecegın suya mınık taze zencefıl at limon dılımı yada lomon 4-5 damla damlat gın boyu onu iç.metabolızmanı çalıştırsın. O limonlu zencefıllı suyu yapmıştım ben hakıkaten bagırsakları çalıştırıyoHazir zencefil cayi varmi acaba biz kendimizmi demlicez