Tek başına kilo veremeyenler

Evet arkadaslar bende 65 kilo ile baslamistim..tartimda 64.300 yaziyir.700 gr gitti.kendimden iyiye umutlandim.kendime dikkat etmeye devam.bugun kahvalti yapmadim.saat 11 de 4_5kasik soslu makarba ve kase yogurt yedim.ara ogunde simdi ikitane biskuvi attim. Aksamd ayni menu var.
maşallh yavaş yavaşgidecek.sadece sabır artık

Bende 73 kiloydum 71 dustm insalah bu haftada iki kilo veririm yogurt kuru yiyom 1saatte spora gidiom
hoşgeldın canım..yogurt kuru hep benımde aklımda ama sıvı gıbı tok tutmaz dıye cesaret edemıyorum ben.nasıl gıdıyo sende anlat bakalım..

günaydın dün giriş yapamadım hesap kıtlendı dıyıp durrdu...
sabah bir pogaça yedım çayla.bu kadar.

bundan sonra ilk sayfaya kilo listesı yapacagım.haftalık kılo bıldırımı yapanları yazarım..pazartesi kılo bıldırımı olsunki haftasonu ipin ucucnu kaçaırmayalım

ilk sayfaya yapamadım kilo listesi.bozuluyo hemen nedenki...
birde eskiden kilo çizelgeşeri olurdu neguzel.sanırım oda yok artık

Aksamlari yogurt kurunu yiyiyorum yarim saat sonra yatiyorum ama ama dun pizza yedim sonra pisman oldum cok

Aksamlari yogurt kurunu yiyiyorum yarim saat sonra yatiyorum ama ama dun pizza yedim sonra pisman oldum cok
şimdi sabah ve öglen normal dıyetmı yapıyosun..kür dedıgın ne içine ne koyuyosun.yanı şu tarcın zencefıl olayımı

bende 2.dogumunda zayıflarken sabag oglen normal dıyet yapıyodum.akşamlarıda yogurtlu k-flakes koyup yıyodum.akşam ögunum o oluyodu.onu tekrar uygulamayı duşunuyorum bende.az bi kaç kılo vereyımde öyle başlamayı duşunuyodum

Yok canim kucuk kase yogurta seker kasisi pul biber yarim limon sikiyorum yiyiyorum

Acibiber bagirsaklari calistiriyor metebolizmayi duzenliyor benim bit tanidigim.var dikkat etti yedigine 2ayda 8kilo verdi yogurt kuruyle ben dikkat edemiorum pek hafta sonu ozellikle ama spora gitmeye calisiyorum

Acibiber bagirsaklari calistiriyor metebolizmayi duzenliyor benim bit tanidigim.var dikkat etti yedigine 2ayda 8kilo verdi yogurt kuruyle ben dikkat edemiorum pek hafta sonu ozellikle ama spora gitmeye calisiyorum
Evet duymuştum bunuda. Denenebılır aslı da dur aklımda olsun:) sadece akşam bunu yıyıp başka hiç bişwy yemıyomusun.meyve gıbı yada farklı

Selambayanlar.bugun kahvaltid bir haslanmis yumurta yedim. Oglen bes alti tane sarma iki kucuk dolma.disimin koguguna yetmedi ama neyse .aksamda birkaseyayla corbasi bir ikitane sarma yiyecegim.mekik cekmez oldum.yanlis mi cektim naptiysam belim agriyor.

Aksam.yemegimi.yiyorum bu kuru ytmadan yarim saat once yiyosun sonra yatiyosyn
Evet hatırladım tamam. Faydasını gorursen yaz bizede. Bende bı ara yaptım şu yohurt tarcın zencefıl zerdacal karışımını.istikrarlı olamadım. Bı gun yaptıysam dıger gun unutuyodum

Selambayanlar.bugun kahvaltid bir haslanmis yumurta yedim. Oglen bes alti tane sarma iki kucuk dolma.disimin koguguna yetmedi ama neyse .aksamda birkaseyayla corbasi bir ikitane sarma yiyecegim.mekik cekmez oldum.yanlis mi cektim naptiysam belim agriyor.
Afıyet olsun. Sana tavsıyem yarım mekık çek

Akşam bende yogurda müsli katıp yedım. Sonra papatya çayıyla 3 tuzlu kurabıye yedim. Hataydı .. Misafırden kalmalar. Bitti bari

Akşam artık karar verdım. Aslında şeyda coşkun yazıları okuyorum mantıklı guzel şeyler dıyo. Yazın bı 3 gunluk dıyetını yapmıştım.dayanabılene aslında ıyı listelerı var ama bana çok zor oluyor. Neyse kadın saat 16 ya kadar yeşil çay için.akşam papatya ve zencefıl çayı için yazıyodu. Papatya rahatlık verır ,zencefıl akşam yag yakımına yardım eder hem bagırsakları çalıştırır. Artık bitki çay duzenım boyle olacak. Gunduz yeşil çay akşam papatya yada zencefıl veya ikiside :)

Hazir zencefil cayi varmi acaba biz kendimizmi demlicez
Bende hem poşet çay var hem kurusu hem tazesı.kendın nasıl istersen.doguşun var zencefıl limon poşet çayı.ben memnunum.taze yada kuru bi parca zencefıl az ve az yıne limonu kaynat 1-2 dk. Sonra guzelce iç.veya 1-2 litre içecegın suya mınık taze zencefıl at limon dılımı yada lomon 4-5 damla damlat gın boyu onu iç.metabolızmanı çalıştırsın. O limonlu zencefıllı suyu yapmıştım ben hakıkaten bagırsakları çalıştırıyo

Gunaydın. Gunluk 6:40 da uyanıyorum.suyumu içtim bırazdan kahvaltımı yapıcam.2 çocuk okula gönderildi.minigım uyuyo :))))

Back
X