Tek başına kilo veremeyenler

onu yemeden önce 40 dak falan yürüdüm ama kar etmemiş ki gece de hem yorgunluk hemde bana öle şeyler uyku yapıyor uzandığım yerde yarım saat kalmışım eşim dışarı çıktıydı gelince kaldırdı. sabah ben bi dilim tam buğday goji yada yeşil çaylı salatalı falan kahvaltı yapardım ipin ucu kaçmamalı ya kendimi silkelemem lazım dün kaçtı bu sabah kaçtı bırakmamam lazım
aynen kaçırmamak lagzım..şu gojıyı kullanıyormusun.bende aldım ama hiç hoşuma gıtmedı ya

tartı günü pazartesi mi yapıyoruz
evet ya pazartesı olsun..neden..cuma olursa hafta sonu ipin ucunu kaçırıyoruz.bugun yıyelım pazartesı duzeltırım dıye.ben bunu yaşadıgım için hafta sonuna ıyı frenlemış oluruz..

aynen kaçırmamak lagzım..şu gojıyı kullanıyormusun.bende aldım ama hiç hoşuma gıtmedı ya

evet ya pazartesı olsun..neden..cuma olursa hafta sonu ipin ucunu kaçırıyoruz.bugun yıyelım pazartesı duzeltırım dıye.ben bunu yaşadıgım için hafta sonuna ıyı frenlemış oluruz..
güzel düşünce canım :)
canım ben ersağın goji çayını içiyorum onun tadı güzel eşimde bitki çayı içemez ama o da içiyor

güzel düşünce canım :)
canım ben ersağın goji çayını içiyorum onun tadı güzel eşimde bitki çayı içemez ama o da içiyor
ben gojıyı kaynatıp içtim begenmedım.birde suda bekletıyorum bı gun onceden sonra blendırlayıp içiyosun.ayy daha fenaydı mıdem kalktı.tadı tuzu yok derlerya :) duruyo oyle..peki faydasını goruyomusun sence..ne gıbı faydası var

Aynen bi baslayınca devami gelecek ins:KK49::KK49::KK49::KK49:
o zaman başlanacak :KK24:

ben gojıyı kaynatıp içtim begenmedım.birde suda bekletıyorum bı gun onceden sonra blendırlayıp içiyosun.ayy daha fenaydı mıdem kalktı.tadı tuzu yok derlerya :) duruyo oyle..peki faydasını goruyomusun sence..ne gıbı faydası var

o zaman başlanacak :KK24:
ben bağırsaklarım için içiyorum biraz da canım sindirimi kolaylaştırıyor bi çok faydası var o yüzden içiyourm

Öglen haşlama yumurta.salata ve ıkı dılım ekmek yedım . Üstünede buyuk bı bardak su :)

Arkadaslar bi de aksam yatmadan 2 yada 3 saat önce sodali limonlu ayran içmek te yağlari yakiyormuş:KK76:öyle duymuştum deniyecem bakalim bende:KK54:

Arkadaslar bakiyorumda farkli tarifler deniyorsunuz. Ben sadece yemegimin poirsiyonunu azalttim. Umari faydasi olur

Arkadaslar bi de aksam yatmadan 2 yada 3 saat önce sodali limonlu ayran içmek te yağlari yakiyormuş:KK76:öyle duymuştum deniyecem bakalim bende:KK54:
Mideyı yakmazmıki. Benım mıde cabuk ekşime yapıyo asit rahatsız edıyo

ben bi ara bi kase yoğurt bi tatlı kaşığı pul biber yarım limon denedim fayda gördüm
İşte aynen bunuda zor yapıyom. Duzenlı gıdemıyorum midemı rahatsız edıyo. Sen bi dene bakalım olmazsa yaparım ya

Arkadaslar bakiyorumda farkli tarifler deniyorsunuz. Ben sadece yemegimin poirsiyonunu azalttim. Umari faydasi olur
şimdilik bende aynen yememden kıstım. Sanki daha başka seylerde yapmam gerek gıbı duramıyom. En ıyısını yapıyosun

Akşam kuçuk tabak kurufasulye yogurt ve 1 dılım ekmek yedım. Gayet tokum

Günaydın. Bi bardak su içildi birazdan kahvaltı yapıcam
Şu hafta sonlarınıda bı kazasız atlatsam çok ıyı olacak. Artık yavaş yavaş motıve oluyorum

Günaydın
bir bardak su içip muz ve sütle kahvaltı yapıldı.
canım yoğurt yakmıyor bende azim sıkıntısı var

Back
X