- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
maşallh.vermen gereken çok az kilo.onuda kolayca verırısın..boy kaç senınİki hafta once 65 ile basladim.simdi 63.700 son 3.bucuk kilom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallh.vermen gereken çok az kilo.onuda kolayca verırısın..boy kaç senınİki hafta once 65 ile basladim.simdi 63.700 son 3.bucuk kilom
gunaydın.daha önceki kilon kaçtı..günaydın hanımlar
kilo 76,300 kabız olarak
pazar sabah kahvaltı
yumurta
1,5 dilim tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
siyah çay
ara ütü yaptım
ev temizledim
akşam
kiremitte tavuk ayran biraz ekmek
1 saat yürüyüş
bugün kahvaltı
2 dilim tam buğday
çay
beyaz peynir
zeytin
cuma günü 76,00 tıydım. güzel olsa da gitmiyor pko da var belki onun etkisidir tabi kabızlık çok etkili ama bunu biliyorumgunaydın.daha önceki kilon kaçtı..
senin menulerde genelde güzel oluyo.ne diyon ya ütüde spordur emın ol
kendilerini hiç sevmem zaten![]()
Allah ım o kiloları bende göreyim amingünaydın...bende 800 gr vermışim.68,6 oldum.yavaş gidiyorum ama ne yapayım buna şükür..az az gıtsın bakalım
sana tavsiyem yatmadan yada artık akşam yeme işi bitince bu 5 i bi yerde yada 9 u bi yerde çay iç..eger seversen yatmadan elma sirkeli azda bal katıp iç yat..bunlar acayıp bagırsak çalıştırıyo tavsiye ederım..cuma günü 76,00 tıydım. güzel olsa da gitmiyor pko da var belki onun etkisidir tabi kabızlık çok etkili ama bunu biliyorum
az sabır edersek gidecek ınşallh..Allah ım o kiloları bende göreyim amin
ben bi 70 i göreyim de inşallah bakalım ... yeşil çay goji berry falan içiyorum canım ya gitmiyor gitmiyor 76 yapıştı bana bi ara 2 gün düzenli lavabo oldu o zaman hemen 75sana tavsiyem yatmadan yada artık akşam yeme işi bitince bu 5 i bi yerde yada 9 u bi yerde çay iç..eger seversen yatmadan elma sirkeli azda bal katıp iç yat..bunlar acayıp bagırsak çalıştırıyo tavsiye ederım..
az sabır edersek gidecek ınşallh..
bende okkesa nın kilosunu istiyomo kıloda bana şuan mucize geliyo
..ama yapacagız inşallh..
dedeıgım gibi sen 5.i bi yerde iç.9 u bi yerde .hangisini bulursan..kesin çözüm :))ben bi 70 i göreyim de inşallah bakalım ... yeşil çay goji berry falan içiyorum canım ya gitmiyor gitmiyor 76 yapıştı bana bi ara 2 gün düzenli lavabo oldu o zaman hemen 75
onu da alayım ama sürekli bunlarla olmuyor ya her gün ayrı su yapıyorum. bi gün hurma, bi gün kayısı, yarın başka bişi yapıcam aç içmek içindedeıgım gibi sen 5.i bi yerde iç.9 u bi yerde .hangisini bulursan..kesin çözüm :))
dene bakalım.hangisinden fayda göürüsenonu da alayım ama sürekli bunlarla olmuyor ya her gün ayrı su yapıyorum. bi gün hurma, bi gün kayısı, yarın başka bişi yapıcam aç içmek için
bu arada arkadaş gojiyi yemekten önce aç yiyormuş kuru üzüm gibi 7-8 tane dedi çok iyi geldi dedi.
maşallh.vermen gereken çok az kilo.onuda kolayca verırısın..boy kaç senın
hoşgeldin canım.ilk kilon kaçtıMeraba kızlar 59.8 deyim bu hafta sahada dikkat edicem inş daha fazla veririm çok yavaş gidiyor kilolar yinede pes etmek yok
çok guzel afiyet olsun.nesfıt dıyetımı yapıyorsun..bende k-flaes var genelde akşam yogurtla tuketmeyı nseverım.bu aralar yapmıyorum amaKahvaltı
Nesfit
Yeşilçay
Çeyrek elma
İnş günün devamında iyi bi şekilde devam eder
benım boyumda 1,62.Boyum 162
e öglen yemegı yememışsın ozaman :)) ben bi 5 kılo vermezsem şöyle pek hissetmıyorum zayıfladıgımı.kılo fazla olunca.Ben bugun kahvaltida bir haslanmis yumurta bir iki parca peynir dort parmak buyuklugunde ekmek.oglen yemegi yaparken iki uc lokma haslanmis et.nohut pistimi diye tatma.oglen bir kase yogurtlu yemegim vardi.belimdeki simitlerden kyrtulsaydim.ucuncu haftama basladim.midemi iyiden iyiye kucultmusum.haydi kizlar.fit olucaz fit.simdi dayanamadim iki tane cikolatali biskuvi attim
gayet guzel.afiyet olsun :)1 dilim tam buğday 1 dilim peynir zeytin domates salata
ara yarım elma